646

toto

преди 14 години

много ми е чудно - Като е толко лошо "у Бугария", защо се бутат да вземат Български паспорти? Да припомня само - Бившият МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БРАНКО ЦЪРВЕНКОВСКИ ИМА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО. ЗНАЧИ И ДЪРЖАВАТА ИМ Е ТАКАВА - ЩОМ ГИ Е УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИН. ПРОСТО Е.

645

vidql

преди 14 години

Следя пресата в македония одавна,а и лично съм ходил много пъти.Развалих си приятелството с един македонец понеже жена му ни в клин ,ни в ръкав се изцепи ,че българите влезоха в Европа ,но народа ни бил много калпав.Обобщава нащта за целият народ. Значи от моите наблюдения констатирах ,че сръбската манипулация вече 70 години е дала много жесток и уродлив резултат.Те ни смятат за второ качество хора(татари,монголи) и учат някаква тяхна изцяло измислена и базирана на анти българизъм история.

644

Анонимен

преди 14 години

6to ne go lapa6 ? koi si ti 4e 6te ni dava naklon na x.....uq ? q si zavri 6i....banoto tolerantsvo v ....znae6 kade

643

Анонимна

преди 14 години

Българи, спрете да демонстрирате хамелеонщината, идиотщината и селяндурското нагаждачество която ви е наследство от Бай ***!С обиди от типа "Що е маке се е ***" или тем подобни, няма да стигнете до никъде. Определено в този сайт публикуват мнение хора с много ниско интелектуално ниво и култура. Ако беше обратното, нямаше да има изказвания от този тип. Изпровокирахте ме да слезна на нивото ви и да ви отговоря по начин по който да ме разберете. Успех н спора който няма край:)

642

jiko

преди 14 години

Makedonia e parvata strana v koiato vkarvat maika na dete v zatvor po takava prichina..smeshen povod. Te tehnite spec slujbi s tva li se zanimavat? V drugi strani tva e rabota na socialnite? Albanskoto vlianie goliamo mai v tez raioni

641

Анонимен

преди 14 години

В Охрид "супер-маркета" в центъра на града е като нашите магазини преди 30-ина години. От всяко нещо само по една марка-Един вид хляб, един вид тоалетна хартия, един вид газирано/което беше мнооого съмнително, предвид стуклената бутилка и яркия цвят/.Прашни рафтове и стари етажерки на площ не по-голяма от 40 кв.м. Там нещата са много назад, а Охрид е считан за един от големите и проспериращи градове, заради туризма основно. Хоарат печелят мизерни динери покрай българските паметници на културата.

640

Анонимен

преди 14 години

imam 4ustvoto 4e sporq s maloumnici,oh pak 6te kaja 6to e make se e ***

639

историк - етнолог

преди 14 години

Притежавам личен архив от снимки, зансети в района на гр.Охрид. Снимки на горбове на представители на духовенството и революционни дейци от Охрид в началото на 20 век.Гробовете им са с каменни плочи, нещо незнайно как непокътнато от властите и до днес...на същите тези гробове са издълбани думи на старобългарски език, присъстват буквите "ш" и "щ" както и "ъ", които вие нямате в македонската си, изфабрикувана азбука! Какво тогава правят те на гроба на "македонския революционер" питам аз?

638

историк - етнолог

преди 14 години

до make : Македонско чадо, тези цифри освен от развинтената ви фантазия няма от къде другаде да ги изкараш, както и всичко останало при вас:култура, история, родови връзки-плод на Великосръбската идея за асимилирането и сърбизацията на македонските българи, която предвид ,че постига неуспех за тотална асимилация ви конструира ново етническо и национално самосъзнание. "Щом не може да сте сърби, няма и да сте българи".

637

Ха Ха

преди 14 години

Това си е наше дете. *** такъв. И си го обичаме.

636

Анонимен

преди 14 години

Umiraite ot qd Surbi ,umiraite ot qd,she platim ne6to no 6te si varnem Makedoniq ,she igram horo !Me4tata mi e takava edno Horo ot Varna do Ohrid,pod zvucite na Makedonsko devo4e,Katerino mome,Rospsko ,cqlata krasota na Bulgarskiq folklor !No nai hubavoto e da ni obiknat i da si pomagame !Momi4eto ot sarce se nadqvam da go osvobodat i da e 6astlivo!Dneska e praznik i kazvam pred Bog ,4e obi4am Makedoniq te se moq krav ,a kravta voda ne stava!!!

635

наблюдател

преди 14 години

До две: Ето ти едно доказателство, че България е консолидарана, единна нация. В България не е имало гражданска война, за разлика от Македония. Македония за някакви кирливи 60тина години (от тях 40 под сръбско робство) , успя да стигне почти до ръба на гражданска война. Албанците ви разказаха играта и още си ближете задниците. Още малко и щяхте да се разцепите на републики от по 200 кв. всяка както стана с "Велика Югославия". Опичайте си акъла и не дразнете лъва /това към сръбските мекерета/

634

Анонимен

преди 14 години

Още нещо, само една майка знае колко е трудно и болезнено спирането на кърмата - нещо, което се случва в момента на Спаска в затвора, само защото насилствено са я разделили от момиченцето й и не може да го кърми. Потресаваща история!

633

Анонимен

преди 14 години

Дете може да бъде кърмено и до 10 години, ако майката иска. Детето на Спаска е на 2 и страда от бронхиална астма, а кърменето е по лекарска препоръка, тъй като по този начин се укрепва имунната система.

632

Анонимен

преди 14 години

Дете може да бъде кърмено и до 10 години, ако майката иска. Детето на Спаска е на 2 и страда от бронхиална астма, а кърменето е по лекарска препоръка, тъй като по този начин се укрепва имунната система.

631

Анонимен

преди 14 години

Как лъва да обясни на един плъх какво е да си лъв ?!

630

EU

преди 14 години

Защо лъжете, че е кърмаче като детето е на три години и ходи ? И престанете да ни занимавате с тези *** от ВМРО, защото никой човек в България не се интересува от тях .Още повече, че след изборите те вече не съществуват. На всички ни е ясно, че те се опитват да си направят безплатна реклама със случая на тази изстрадала жена Спаска Митрова и да съберът някой и друг лев за поредният си пиянски банкет.

629

Анонимен

преди 14 години

И на философия ли ще го удряме ? Добро/зло, черно/бяло .... момченце, като пораснеш още малко (10 години) и ще разбереш, че всичко е сиво.

628

dve

преди 14 години

do 627 ili po to4no kazano,nevazmojno e na golemite du6i da go obqsnqt

627

Анонимен

преди 14 години

Трудно е за малките злобни душички да го разберат