80

синя идея

преди 15 години

сини ***

79

Artur

преди 15 години

Някой има ли нещо против да се назначи комисия за борба с корупцията в състав:1. Председател - г-н Ахмед Доган2. Зам. председател - г-н Р. Овч.3. Членове - Ив. Костов, М.Димитров и др.За експерти към комисията да се назначат Стафан Софиянски, Вальо наТолото. А Б. Димитров да се изгони от всякъде, понеже развращава с петриотизма си, "недостоен" за един депутат.

78

Анонимен

преди 15 години

СДС зад Борисов...А Борисов чувал ли е израза- " пливай, пливай, не е риба..."

77

Ц И Р К

преди 15 години

Хе-хе-хе, остава само и БСП да го подкрепят това правителство и ще си дойде всичко на мястото ...Така де - правителството на политическата мафия трябва да бъде подкрепено от всичките си представители !Няма да се излагаме я !

76

непукист

преди 15 години

Та как беше онази поговорка: На нов началник и на малко прасе не се радвай, защото не се знае каква *** ще излезе. Пак ще се чуем след една година и нека всеки да помни писанията си.

75

без значение....

преди 15 години

не съм казвал, че Мартин Димитров е приел плоския данък. Той и не може да го приеме, щото не беше управляващ ;) . Приеха го тройната коалиция, но от кого го взеха? Или да вземем да ровим из стенограмите от заседанията на парламента, за да се докаже, че съм прав... ?

74

Анонимен

преди 15 години

все ми се струва че плоския данък го прие БСП и ДПС,а НДСВ бяха против барабар със всички останали в парламента...явно ти забравяш или се опитваш да мамиш

73

Анонимен

преди 15 години

Тоя на снимката ми е много неприятен..... има излъчване на извратен.....

72

Анонимен

преди 15 години

само че му обясни и какво означава оксиморон,защото със сигурност не те е разбрал...не може да заспиваш червен,да се събуждаш син,а към обед вече да си гербер...това нещо ми намирисва...най-лошото е че във всички партии е пълно с такива субекти...важното е да сме на власт,тук не опира работата до патриотизъм,а до егоизъм..поне според мен

71

pavlin

преди 15 години

Nai setne da vidq ne6to pozitivno v tova re6enei da se podkrepi tova novo pravitelstvo.Zna4i ima vse o6te hora v toq parlament koito mileeqt za taza darjava.Pone taka mi se iska da mislq.Lek den v taq jega

70

ТЕДИНКА

преди 15 години

Да бе и БД - този безпринципен, службогонец ли ще спира корупцията??? Майко мила !

69

без значение....

преди 15 години

Явно забравяш, че най-активния депутат в 40то Народно събрание беше именно Мартин Димитров. Той е автора на данък 10 %, както и много други неща, които подобриха бита ни... Ех, пуста кратка памет...Затова ще си се гърчим в още години наред..Още не можем да разпознаваме злото от доброто и това ще ни погр...Опомни се народе !

68

Анонимен

преди 15 години

синята коалиция започва да ми заприличва на една друга изнудваческа партия скоро май ще сподели и тяхната съдба за непросветените партията на таралежите

67

Анонимен

преди 15 години

Artur, написаното от теб е коментар на Тиква с промит мозък..... Повтаряте като папагали все едно и също......

66

Анонимен

преди 15 години

на ЕС им дреме на дремалото,какви са министрите...за тях е важно да се спре корупцията и да се научим да слушкаме...

65

гласоподавател

преди 15 години

***

64

Мунка

преди 15 години

Кажи нещо ново, това вече го прочетохме. Не съм на заплата към БСП, нито някога съм била член на партия. Да не говоря с какво нетърпение чаках червените *** да се махнат! Съгласна съм, че верността към народа е най-важна, но досега не съм виждала такъв политик. За мен честен политик е оксиморон (за съжаление)

63

ТЕДИНКА

преди 15 години

Ооо да от ЕС ще са много щасливи да има бивш агент на ДС в министерството ! аз не съм гласувала за тая *** и фурнаджийска лопата. Ама как така за една нощ от ляв ставаш десен? Вчера си защитавал леви идеи, събуждаш се и вече защитаваш десни? Как става така??? Това какво е? Безпринципност липса на капка морал и службогонство, тоя го интересува само собствения му келепир.

62

Анонимен

преди 15 години

До вчера бяхте против сега подкрепяте Какво ви обещаха да актуализират бюджета и после Костов да се бие в гърдите че без него нищо не става

61

Artur

преди 15 години

ти на заплата ли си към БСП или ти плашат на ден прекаран в писане на простотии в нета? Не ти харесва Б. Димитров,а? Значи щом е разбрал какво казват от ЕС и е напуснал БСП не е достоен човек? За непросветениете, ЕС казаха в прав текст - Вие господа от БСП/ДПС/НДСР сте корумпирани и... ви спираме фондовете за да не крадете. Много по-достойно е не да напуснеш една партия, чиято основна задача е ЛАПАНЕТООО, а да си стоиш там, так ли? Човеко 123, верността към партията е комунистическа измислица. По-важна е верността към народа ти! Б.Димитров е патриот, а това изключва краденето от собственияти народ. Той няма място в БСП, защото те са КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ и това последното не ко казвам аз, а ЕС!!!