129

В името на БГ

преди 15 години

Ако в целия парламент не се намират винаги по поне още 5 депутати, които да подкрепят решенията на ГЕРБ, за да имат 121 гласа, то тогава всякакви приказки, изприказвани от хора, претендиращи, че са демократи, ще бъдат без каквото и да е покритие и тогава няма да може да се говори за никакъв кредит на доверие ! Това е пиковия момент да се види кой кой е !

128

В името на БГ

преди 15 години

Доста време слушахме приказки на 'сините' от рода на ' В името на БГ...' Сега е време да разберем дали има безплатни обяди и тези, дето претендират, че са демократи, дали биха подкрепили правителство на ГЕРБ без те да са облагодетелствани ! Това е кулминационния момент да видим кой кой е и кой иска да работи само за доброто на БГ, а не да търси финансови изгоди ! Това определено беше много разумен ход на ГЕРБ !

127

ИМПЕРАТОР

преди 15 години

днешно време така се става депутат с мазнене и лъскане на обувки

126

BG turcin

преди 15 години

А Доган, Лютфи Местан и другите *** от ДПС кога ще ги вкарат в пандиза? Няма да е зле, ГЕРБ да върнат временно смъртното наказание , докато подпалвачите на етническата криаза от ДПС, си получат заслуженото. Сигурен съм че в ЕС, ако им се обясни ясно и точно защо е нужна такава радикалн мярка, ще проявят разбиране.

125

Бойко Борисов

преди 15 години

Хайде сега всички да си вземат кърпите и тривките защото ще ви водя каде? НА БАНЯЯЯ

124

Селски

преди 15 години

Цветан така се усмихва на Kостов се едно е видял майка си

123

ДСД

преди 15 години

До 98!!!За класната не съм много сигурен, НО КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА БРАТ И, КОЙТО АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ПАМЕТА БАЯ СГАФИ С ДЗИ ПРЕДИ ДА ГО ПРИВАТИЗИРАТ. НЕЩО ИМАШЕ И ЗА АПАРТАМЕНТИ И Т.Н.

122

Селски

преди 15 години

придворния пудел на бойко е много мазен типаж

121

Дървократ

преди 15 години

Ами това недоносче Мартин?! Сецнаха му мераците за министерско кресло. Мъкъ, мъкааааа, демократична.......

120

TANKIST

преди 15 години

CVETANE KAKVA E TAZI MAZNATA YSMIVKA TI SI MINISTUR NA MVR BUDI MUJKO MOM4E , KORAV I JESTOK ... A SI KATO JENSKI PUDEL

119

Анонимен

преди 15 години

аз предлагам да предложим на някоя готина държава да ни завладее и да се реши всичко

118

Анонимен

преди 15 години

до 93гледам че си се скъсал от работа затова стоиш пред компа да пишеш есета.И да си слагаш плюсчета.Днес .бг по много елементарен начинсе излагате.Ама като има *** да ви се връзват на манипулациите.

117

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

И какво стана сега - Българите гласуваха за Борисов,но не получихаКостов,а Доган и Станишев продължават да са едно цяло - дори и в опозиция...

116

Анонимен

преди 15 години

Ха сега, ми нали вчера оная Михайлова се изчцепи че ще е министър, смех, смеххххх ,мераци, мераци. Нещо и на коостов му се идскаше да е негово съдебното министерство, за всеки случай, ако нещо някъде се пропука. Браво на Борисов, все повече почва да ми харесва, само така.

115

Анонимен

преди 15 години

според мен шумът около стъкмисването на нс и кабинет е абсолютно излишен. седнете и помислете трезво: чака ни много тежка кризисна зима, безработицата се повиши страшно много, а заплатите на тези, които не бяха уволнени се сгромолясаха! Не ми трябва да знам житието, битието или кирливите им ризи, искам да имам работа и достатъчно парички, ако се случи да заболея! А това скоро няма да е ...

114

бивш седесар

преди 15 години

до 111зА ДА сме коректни - ДСБ на тези избори получи 4 депутата. 10 са на СДС и 1 на Мозер от СК. Т.е. Костов/ДСБ има не 3, а 10 пъти по-малко гласове от комунистите.

113

Анонимен

преди 15 години

Поздравления за Бойко!!! Не може някви мижави партиийки с по 10-15 4овека да му извиват ръцете. Сега ще лъснат т.н седесарчета...

112

бивш седесар

преди 15 години

...и ако можем да му се молим да се върне и да ни управлява.И ние на него да му се извиним,че не го избрахме през 2001г...И през 2005-та...И през 2009-та. Айде, мерси.

111

Анонимен

преди 15 години

що всички седесари се държан все едно са спечелили те изборите, а не ГЕРБ!?!? 300 000 гласа, три пъти по-малко от бсп-то, по-малко от доган и от болен!!!! аре млъкнете и оставете бате бойко на мира. като не ви харесва отивайте у лево в опозиция. баси наглеците, крадохте като разпрани два пъти като управляващи и сежга пак сте зинали... по нищо не се различавате ни от бсп, ни от дпс, ни от царя

110

Де Се Бар

преди 15 години

Черното Влечуго Костов кръв ще пикае от яд! Браво Бойко, ти си пич! Сипа на Мавъра помия да лочи. Защото бяха пощурели от радост с 15 депутата след изборите. Нещастници!....