66

до ерен

преди 14 години

Като гледам как се справяте.................много време ще мине. А би трябвало да го знаете доста добре, все пак живеете тук.

65

Анонимен

преди 14 години

Анкара. Министърът на енергетиката на Турция Танер Йълдъз съобщи, че страната му се отказва от обявеното по-рано намерение да закупува 15% от природния газ, който ще се транспортира по бъдещия газопровод Набуко от региона на Каспийско море за Европа. Именно това намерение на Турция до момента бе основното препятствие за подписването на многостранното споразумение за тръбопровода, коментира радио Свобода.- абе този хамстер какъв договор ще подписва ? А ?

64

ерен

преди 14 години

мерси за забележката , но все се учим и българския ще го маучим.Но после става така ,че хора от етноса се справят по добре с вашия език. :) Но както и да е мерси все пак ..

63

Germany

преди 14 години

Турция да не изнудва ЕС с Набуко, зове германският министър на икономиката20 януари 2009 14:32 Германският министър на икономиката Майкъл Глос осъди днес "изнудването", което според него упражнява Турция във връзка с проекта за газопровода Набуко, чиято цел е да осигури газови доставки за Европа от района на Каспийско море през Турция /България и Румъния/ , заобикаляйки Русия."Става за политическо изнудване от страна на Турция", изтъкна Глос по време на симпозиум в Берлин, посветен на енергетиката.

62

до Самет

преди 14 години

Що, вие да не правите нещо по различно? Всъщност кои сте вие????

61

Ивайло

преди 14 години

Турция изнудва ЕС с газопровода още преди да е построен Набуко -20.01.2009 09:16Премиерът на Турция Реджеп Ердоган заплаши, че страната му може да оттегли подкрепата си за газопровода Набуко, в случай че преговорите за членство в Европейския съюз по глава Енергетика останат блокирани, съобщава reporter.gr.

60

kukuruku

преди 14 години

На серГей и на П. Димитров (подобие на човек) на майка им в гъзъ

59

Самет

преди 14 години

Балгарите очакват парите от еврофондовете като гладно *** пред баничарница, но сега скачате срещу европейски проекти,та истината е ,че нито старото нито новото правителство ще може да каже " НЕ " на такъв проект така че няма закакво да се спори.Така че като послушно девойче ще заемете позата и ще правите каквото висе казва ....

58

4ЕТЕТЕ фокус

преди 14 години

Анкара. Министърът на енергетиката на Турция Танер Йълдъз съобщи, че страната му се отказва от обявеното по-рано намерение да закупува 15% от природния газ, който ще се транспортира по бъдещия газопровод Набуко от региона на Каспийско море за Европа. Именно това намерение на Турция до момента бе основното препятствие за подписването на многостранното споразумение за тръбопровода, коментира радио Свобода.Транзитното споразумение в рамките на проекта за газопровод Набуко, който е подкрепян

57

Анонимен

преди 14 години

За Набуко ще се намери газ - "Туркменистан вече е изразил готовност да го пълни - Междувременно Туркменистан обяви, че е готов да осигури природен газ за тръбопровода Набуко, тъй като има излишък от природен газ за износ. "Ние сме готови да го доставим на всеки клиент в чужбина. Това включва и "Набуко", заяви президента на страната Бердимухамедов.Туркменистан е най-големият производител на природен газ вЦентрална Азия."- но кой ще отговаря когато в бъдеще започне газова война -Турция-ЕС ?

56

нюз бг

преди 14 години

"Според министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров Бойко Борисов се опитва да спре енергийния проект "Набуко", защото в България няма правителство."

55

Анонимен

преди 14 години

ЕРЕН - ти изглежда имаш предвид с си, защото виждам че не правиш разлика между "куб" и "куп" .

54

Gnusmus

преди 14 години

А ве,всички ли са oлигoфрендове тука,ве?!? 1.Набуко е обречен,преди 3-4 на некъв азиатски симит само Турция беше готова да подпише,другите - ЙОК! А руснаците си тръгнаха с физиономии,разтеглени от самодоволна усмивка!2."В четвъртък,09.07,неформалният лидер на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов заяви в , че е благодарил на Станишев, че ще подпише споразумението за "Набуко". Ами много ясно,че ще подкрепя-нали от ЕС ще се изсипят милиони и Бойко ще може да краде! Стар трик,от местните избори 2007 така си работи Бойко и смуче суха пара!3.За Набуко няма да има газ.То може да има,ама ще трябва да я купуват от руснаците.Вот вам средний палец!

53

doni

преди 14 години

не трябва ли това да се подпише от новото правителство??? какви са тези сериозни договори преди пенсия?

52

ЕРЕН

преди 14 години

Толкова прости хора на куб колкото в този форум няма другаде ,сега разбирам защо българските политици са толкова прости "НАРОДА Е *** , А ТЕ ИДВАТ ОТАМ "

51

българин

преди 14 години

Жалко за нас, българите, че от 1944 г. до ден днешен ни управляват престъпници и разсипаха Родината ни. Не съм оптимист за бъдещето. Дано не съм прав. И на мен ми се иска да се оправим някога. А това човекоподобие на снимката заслужава да бъде изритано с шутове от кабинета му и да не посмее повече да мисли за политика. Но това няма да стане, защото живеем в България - държавата на абсурдите. В тоя държава всичко е възможно.

50

Виктор

преди 14 години

Газопроводите са едно много силно оръжие в ръцете на този който пуска или пропуска газта през своя територия ( а голяма част от Набуко ще бъде на територията на Турция- неслучайно и подписването за газопровода ще е в Турция) - видяхме го при газовата война Русия-Украйна, така че да се дава такова оръжие в ръцете на Турция е едно антибългарско дело!

49

Анонимен

преди 14 години

Както са накуп може ли да им се случи нещо по пътя.Самолета и без това е застрахован.А на Бзлгария ще и дойде добре и сумата от застраховката на течи лица.Тзкмо да си върнат малка част от заграбеното.Дано им се разпадне самолета по пътя или да ги удари някаква гръмотевица

48

ВВВВВВВВВВВ

преди 14 години

ОООООООО

47

zz

преди 14 години

Много скоро Турция ще е в Евросъюза.