124

някой

преди 14 години

Я се самопреведи,че май само думата пари си написал правилноВ Щатите визпитанието на хората е различно..родителите му са последователи на свидетелите на Йехова,които от своя страна имат някакви обичай ,които спазват..

123

Р@до,

преди 14 години

къде се изгуби толкова време, липсваше ни!

122

Р@до

преди 14 години

"с половин милиард борчове ( без лихвите!) и с двеста процента перспектива за лукс килия на топло докато дойде време за старчески дом, вариантчето с отлитане в отвъдното си е направо на далавера ". Може и да си прав може и да не си. Казва ли ти някой, пък смееш ли да питаш.

121

Дерзай, Фенке!

преди 14 години

Първо обаче си изпий хапчетата.

120

един партиен

преди 14 години

Не ме учудва това.Това в Бг. е адски преекспонирана скръб и не се учудвам, че в Полша има наводнения- цяла седмица нивините подгизнаха.Учусва ме това, че цяла седмица го мятаха насам-натам, правиха му аутопсии, а аджобичам защо поне една снимка не излезе?ЗАЩО? Всеки един средно-статистически американец знае, че с една снимка си оправя живота..и не!- не ми говорете за етика.Щатите вярват в парите само ;)

119

А пропо,

преди 14 години

с половин милиард борчове ( без лихвите!) и с двеста процента перспектива за лукс килия на топло докато дойде време за старчески дом, вариантчето с отлитане в отвъдното си е направо на далавера. И т.н. и т.н. и т.н., както, по друг повод, казва Меди Доганов.

118

Анонимен

преди 14 години

Я , кажи нещо друго от Джордано Бруно или може би си наизустила няколко цитата от различни философи защото неможеш да измислиш нищо сама.Айде ще те почакаме да пейстнеш от някой сайт с цитати:)

117

някой

преди 14 години

няма как да приемеш,че не е като в БГ..рев ,тръшкане и галамация ли..чудно ти е,че хората го споменават с усмивка и любов ли?

116

Анонимен

преди 14 години

дали в този златен ковчег наистина е имало тяло или е бил празен???никой не видя??!!

115

един партиен

преди 14 години

Какво се ядете с всеки, който има трезва мисъл и не припада фанатично?Нали това е целта?- четете и си казвате мнението, а моето, е че статията е много ОК! Това не бе поклонение, а един цирк.Не видях една опечалена мутра там дори и от семейството му. Абе хора, я се осъзнайте и проумейте, че всичко бе една изценировка.Пак ви преобичам, както прави последните години от живота си.

114

Фенка

преди 14 години

О-о-о, свещена простота!! - е казал Джордано Бруно. Вие не знаете какво не знаете. Ще се поста да спазвам максимата: Не спори с ***, ще те завлече на неговото ниво и ще те убие с опит.Дерзайте, ***!!!

113

Р@до

преди 14 години

Е,май наистина си беше малко висок на ръст, ама чак гигант. Нищо простено ти е ти си фен.

112

kasiq

преди 14 години

Ebati,edin maangal po malko,toq da ne e bog? I as sam kato nego,py6a,piq i 4ykam ama jeni,a ne deca i *** na sytrinta i s kakvo e po razli4en ot men?

111

някой

преди 14 години

ама като е светнал (поради целия мозък явно)..забравил видиш ли да ти ръгне маркуча в перпетуум приматския *** единия край,а в супер кретенизиращата уста другия:)тогава щяхме да видим новите ти прашки..ах жалко...

110

Д.В.

преди 14 години

Има два вида хора:едните правят нещо, другите - обсъждат.Статията е много повече кич от церемонията....Не мога да разбера как хора джуджета да коментират гигант.Да се радват....жалка история...

109

dalgiq

преди 14 години

Stiga ste pisali za toq maangal be pisna ni!!!!!!!!

108

Ханс

преди 14 години

Попа е на милиметри от Кича. По средапа е Чалгата. Най-после някой с цял мозък, а не с половин, да цъкне осветлението и да се видят новите дрехи на царя!Все трябваше някой свестен да освести с як студен маркуч припадащите по динозавърските размери на една абсолютно кретенизираща перпетуум приматска дандания, наречена супермодерна музика.

107

Камелия Тодорова

преди 14 години

Най вярното нещо което прочетох през последните 2 седмици .

106

някой

преди 14 години

Махай ги..в главите им са само пари...друго не..смисъл няма..ти си седнала да им обясняваш законите в Космоса и прочее неща..те хората са на тема ..колко пари ще спечели майка му от рекламни шапки и чашки:))е какво повече да говорим..

105

123456789

преди 14 години

Е добре не се продаваха, но се правеше ТОМБОЛА кой ще присъства в ЗАЛАТА където се отслузи погробичамлната церемония.... Не съм съгласен с този подход на разните мениджъри и семейството който чрез това ШОУ се опитват само да направят реклама от смърта на Джексън