127

Анонимен

преди 14 години

Добре де, все трябва да имат и полжителни качества :-)) Например, да отварят силно затегнати буркани, не че няма да се справя и сама, а ще ми коства доста повече усилия. Какво друго, а да... ако не беше баща ми, кой щеше да ме научи да иг белот? Изобщо все такива полезни умения... благодаря за веселата статия! Хубаво е когато има и такива весели новини.

126

Анонимен

преди 14 години

Така както е написана статията става ясно, че авторката не е била с мъж"...за това, че им топлят леглото" иначе би написала - "..че НИ топлят леглото"

125

Баш майстора

преди 14 години

БЕРЕМ СИ ТУХЛИ

124

alex

преди 14 години

След тази статия в slashdot се появи статия за новото екологично гориво - Уретин. Става за първата съставка в урината. хората се запитаха след *** и УРИНА какво следва?...

123

Жена

преди 14 години

ВСИЧКО Е СЪЗДАДЕНО ОТ МЪЖ + ЖЕНА НАЙ-ДОБРОТО - ДЕЦА, СЕМЕЙСТВО, ОБЩ БИЗНЕС, СЪВМЕСТНО ИЗРАСТВАНЕ, ПОДРЕПА, ЛЮБОВ. ТОВА Е ОСНОВНАТА КЛЕТКА В ОБЩЕСТВОТО И АКО ТЯ БЪДЕ РАЗБИТА Е РАЗБИТО ВСИЧКО - СЕМЕЙСТВО, ДЕЦА, ОБЩЕСТВО, ДЪРЖАВА И ЦЕЛИЯ СВЯТ. СТИГА ДА ОТКРИЕШ ТОЧНИЯ ЧОВЕК НА ТОЧНОТО МЯСТО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ... ВЕСЕЛ УИКЕНД НА ВСИЧКИ! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! :) :)

122

до 110

преди 14 години

по добре недей човек! сто процента е некой крокодил, хубава жена никога няма да напише такова нещо !

121

ььь

преди 14 години

Бе да ти кажа и за това не стават. :-х

120

До 119

преди 14 години

Ако бяха мутирали жени защо има жени с мустаци

119

до 113

преди 14 години

Може ли доказателството на факта? Може ли да цитираш кои от заобикалящите ни неща са създадени от жени? Благодаря! Мъж

118

Специално за авторка

преди 14 години

Незнам какъв ти е проблемът с мъжете но повечето жени знаят за какво служим :) Това че си позагоряла(доста) и никой не иска да те погледне вече си е твой проблем.

117

zlika

преди 14 години

Ca alors!За да бияр жените, разбира се! :-D\m///

116

Морфей

преди 14 години

Голяма криза. Жента чупи китки в кухнята върти се и нарежда : Боже,боже, какво ще ядем съвсем нищичко няма и пари няма...... Обажда се мъжът : К'во ревеш ***, ти си лесна,че ми ядеш "достойнството", ама детето к'во че яде......?!

115

az

преди 14 години

Интересно какъв е социалният статуса на някой, който определя мъжете само като източник на сперматозоиди - фригидна, самотна кукувица?

114

Griffin

преди 14 години

Точната статия за приключване на работната седмица :)). На автора - усмивки, на всички изказали се в коментарите - весел уикенд, и по-ведро чувство за хумор!

113

Анонимен

преди 14 години

Един доказан факт - мъжете са мутирали жени.Всичко е хормони.Жалко, че има *** и не знаят, че много неща, които ви заобикалят са създадени от жени.Никога няма да има мир и уважение един към друг докато има такива индивиди които се мислят за най.И то "мислят", не че са.За какво и аз да имам уважението към подобни хора които дори не го заслужават.Светът днес е зависим от всичко, върви надолу, и кой управлява? Сещате се.По-добре живот в бедност, отколкото в такъв *** свят.Статията=глупост.

112

Анонимен

преди 14 години

АМИ ТО И ЯЙЦЕКЛЕТКАТА МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАВА В ЕПРУВЕТКА.ЕГАТИ СТАТИЯТА...

111

Морфей

преди 14 години

Много яка тема са пуснали днес, четеш и пълнееш. Такива коментари рядко можеш да прочетеш в чуждите сайтове и не защото са чужди ами защото го няма балканското чувство за хумор. А представяте ли си какви ще са коментарите в Сръбските новинарски сайтове, при положение че тия са признати в цял свят с техните псувни. Хахахахаха

110

az

преди 14 години

Мила.... коя си ти? Не пиши такива неща - обади ми се. Утре ще си по-доволна!!! Ще ти покажа предназначение, което не си виждала... скоро!

109

Анонимен

преди 14 години

Явно хора като теб застояли пред хилядите заблестяли пиксели ;)

108

Анонимен

преди 14 години

личи при това -глупава!