119

Анонимен

преди 15 години

Вчера жена ми гласува човека когото 4 години кълнеше всекидневно, че съсипа София и се нагуши с милиони. А сега? Последните и аргументи бяха, че щял да изгони турците и да се разкара от кметството в София, а всички останали кандидати били още по-зле. Видяла е тя турци някога през живота си!Трагедия! Потресен съм от стадното овче мислене което заля вчера Б-я.Бог да ни е на помощ.

118

Анонимен

преди 15 години

*** el dorado коментари! Вместо да се радвате, че се отървахме от еднои големи злини за България! Че България показа в труден момент политическа мъдрост! Кой бил пожарникар- все едно това не е една от най-достойните и смели професии! Стига сте ползвали комунистически клишета а мислете!

117

кърджали

преди 15 години

колкото и да ви се иска да ни гоните, ние сме тук и ставаме все по-силни!!! а вие, el dorado, вижте си "интелигентния премиер" - и халал да ви е! след няколко месеца, като изтрезнеете ще се юрнете пак към урните, да подкрепите поредния недоказан "месия", който ще ви върне години назад! на всички гласувале за ДПС - поздравления!

116

Мустафа

преди 15 години

Точно тези предрасъдъци хранят ДПС. Ти си 100% депесар :) А най-яко е като наричаш расизма и предрасъдъците си "обективни" :)честито. Докато бъларчетата вярвате на подобни глупости и си ги мислите ДПС ще просперира. мн сте зле. елементарни работи не разбирате

115

Таня

преди 15 години

Ти май мислите само си ги "copy"????

114

sasho

преди 15 години

Мястото на мутрите е в затвора, а не да управляват България !!

113

Катя

преди 15 години

до Мустафа:това не е омраза, това е обективизъм, щом не обичате родината, нямате място тук, но ти нямаш правилна представа за любовта-ти със сигурност командваш жена си и я владееш и според теб това е любов, но никога не си се питал дали е щастлива-така правят и турците с България-не се интересуват дали е добре, а само дали може да е тяхна

112

Анонимен

преди 15 години

След такава разгромяваща победа, чудно защо снощи нямаше НИКАКВИ празнични шествия, клаксони и дори поне усмихнати лица по улиците?Тъжна победа. Гласувахме борчето - пожарникар - охранител, издигнат от царя, с пълното съзнание, че уж всяка друга алтернатива е по ужасна. Спирам вече да пиша по форумите, защото от тук на татък вече не се чувствам в безопастност - цялата власт вече официално е при борците. Или както се казваше: "Внимавайте какво си пожелавате, че може и да се сбъдне!"

111

Мустафа

преди 15 години

много ме радваш. Продължавай същия дух. Ти работиш за нас - ДПС!ха ха ха ха ханасаждай омраза и разединение. Това ин храни.

110

катя

преди 15 години

до Мустафа:ами те турците и ДПС са еднакви,и помаците са с тях, но помаците поне си живет нормално-знаят български, гледат си тютюна и се наричат българи, а турчина никога няма да каже , че е българин, нищо, че не е ходил никога в Турция, има само някакви далечни роднини там, но той никога няма да обича България, защо са ни родино-мразци???

109

Martin of Prague

преди 15 години

ББ е бил охрана на бай Тошо,да направи като него както преди 25 години - да отвори границите с Турция еднопосочно - който е турчин - да си ходи,който не е - да стои тук,да се забрани двойното гражданство.Не мога да ви разбера Вас българските турци - когато става за родина - посочвате Турция където по принцип не сте желани и ви смятат за ***,а когато стане за работа в Европа - сте българи.Такова животно "етнически турчин" няма.

108

до Мустафа

преди 15 години

Ще ви има, но по тютюневите полета, ето за това гласувате вие...стига сте седяли в 18 век и сте бленували за старата империя!!! Вие се капсулирахте като ***, а това нищо хубаво няма да ви донесе, останете си неграмотни и със здраве :)

107

хах

преди 15 години

Той доганчо нека си плаши с етническият мир, но много добре знае, че не може да направи нищо, защото ако се случи белята, той и цялата му *** ще бъдат изринати от България, а за тях и в Турция няма място.

106

mostovara65

преди 15 години

Това, което трябваше да стане стана. Да не се забравя,че България е била в благоденствие тогава когато е била в етническият мир. Аз съм *** и съм претеснен от евантуален реваншизъм. Ако Всевишния е отредил да живея в моята родина ще е благодота за мен, но ако волята му е друга то земята Му е необятна и ще се преместим другаде кадето етническият произход не е проблем а дар за отговорните държавници, какъвто изглежда за мен г-н Борисов.

105

миротворец

преди 15 години

До кога ще се дърпаме и делим... Българи, Турци, ***...Живеем в една държава. Света се обединява! Да вивеем в мир!

104

Мустафа

преди 15 години

точно тва пошло генералициране най-много пълни нашия електорат:"вие турците сте алчен народ и знаеш ли"Точно на това разчитаме, вие в главите ви, ***, ДПС и турския етнос да се уеднакви. И както гледам от тоя форум сме успяли. За това и ще ни има навеки.

103

Жоро

преди 15 години

И обратното важи с още по-голяма сила - докато Доган става все по-нагъл все повече такива приказки ще се чуват.А тва делене на вие и на ние, което идва от "ваша" страна, ако не се сещаш ще ви излезе на вас на носа

102

Анонимен

преди 15 години

***, ние се радваме как кюрдите се бъзикат с "вашата" държава :)

101

катя

преди 15 години

до Мустафа:именно защото се храниш с пари на България, учиш се с нейни пари, за това трябва да я уважаваш, а не да искаш да я владееш, но вие турците сте алчен народ и знаеш ли, Европа го усеща, никога няма да сте приети добре никъде, освен в Азия, защото вие сте не по-малко терористи от другите там

100

Владо

преди 15 години

Дано повече мюсюлмани, живеещи тук, се събудят като теб.