926

анонимен

преди 14 години

за бога братя гласувайте,до кога ще ни тъпче ДОГАН,къде в света има друга етническа партия освен в БЪЛГАЯРИЯ

925

Анонимен

преди 14 години

Абе Слави каза ли снощи нещо за тези думи на Доган ???

924

Анонимен

преди 14 години

омръзна ми да чета все за него. и без това са несериозни неща, изхвърляния, но не сме в училище вече, интелигентни новини дайте

923

българин

преди 14 години

......."Това е моята мечта. Ако това стане, ние ще бъдем най-оригиналната, най-модерната партия в Европа, 1 милион , и турци, и роми, и арменци, и евреи, и власи, т.е. целия букет........." УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ - ДОГАН ИСКА ДА НАПРАВИ ЕДНА НОВА НЕ ПАРТИЯ , А НОВА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА И ТЯ ЩЕ СЕ КАЗВА "БУКЕТ -ДОГАН".....НО КЪДЕ ЩЕ ОСТАНЕМ НИЕ ---ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ........

922

zakon

преди 14 години

добре де - каде са службите!ако аз отида и кажа тези изречения - 5000 милиона процента вече щях да съм някъде и да ме разпитват аджеба кво съм имал в предвид! а тоя си развява байряка и никой в държавата не взема отношения! Е....ти държавата и управлението! Незнам кво трябва да направи за да се намеси държавата и службите - да каже че ше отделя част от бг ли??????ПИТАМ

921

Medieval

преди 14 години

До 920Имам чувството че турците не живеят в 21-ви век а в 5-ти век, по див и нецивилизован народ не съм виждал.

920

Тангра

преди 14 години

"Османчо",омразата е характерна,за първичните племена и народи.Вие сами сенапомпвате с това чувство,подстрекавани от емисарите на ДПС.НИЕ НЕ ВИ МРАЗИМ,НИЕ ВИ СЪЖАЛЯВАМЕ!

919

кара осмон

преди 14 години

Ситуацията в България се вижда. Излишната ви омраза сплотява турците, невъзможно е управление без турците. Щесе увериш през септември, не аз разпределям гласовете, просто такъв е материяла.

918

Тангра

преди 14 години

"Османчо",България е невъзможно да бъде превзета от такива като теб!ПРИЧИНАТА Е ПРОСТА;БЪЛГАРИТЕ СМЕ ХИЛЯДОЛЕТЕН НАРОД и в критичнимоменти,вземаме правилните решения.Така ще бъде и сега.Територията ни есвещенна и неприкосновена.Който живее в България,трябва да спазва българските закони.Ако не се чувства българин или саботира,рано или късно,ще му се случи "случка".Това е по силата на ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ!

917

Една Българка

преди 14 години

Хасан -"Еи, ***, 5 века сме ви кллали исме ви *** да живее Турциа"Абе нещастен *** - може и бабати да е българка а????За Доган - като стадо лисици е умен този, нема изгонване от власта, защото според мен той е най умния политик от всички в парламента. И това е факт, от 1989 год. винаги е във власта и то на ключово място, това един *** не може да го постигне. И помежду другото докара маса пари в неговите райони, подобри инфраструктората и живота на хората в тези райони.

916

Георги

преди 14 години

Абсолютно нагло!!!Жалкото в случая е че фесът е абсолютно прав - властта му се разраства всяка изминала година. Питам се защо допуснахме той лично да разпределя власт? и има ли инструмент да бъде спрян?

915

кара Осман

преди 14 години

Ако го нямаше Доган Българите сега какво би коментирали? Всички медии се интересуват от тоз човек, превзел държавните секретни служби, всички му коленичат и целуват му ръката е тоз ДОГАН заслужава да е президент на България, защото само той е ОБЕДИНЯВАЩ всички етноси в управлението на България. За него 50-60 депутата са му малко за такава идея нека му помогнем да ги направи 121 и да е мандатоносителя. УСПЕХ Д О Г А Н.........

914

Йорданов-Ямбол

преди 14 години

И ти ще умреш Догане!Мамка ти и ***!Фесовете *** "Бебе" в "Камбана" Калиакра"АТАКА"!!!Волен Сидеров!!!

913

el dorado

преди 14 години

бай ти СПАМ може и да е правобаче има голяма доза истина в коментара 908и аз съм засичал един и същ човек да го наречем :)да си кореспондира сам със себе си тукхаха

912

Психоанализатор

преди 14 години

Ти си АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

911

бай СПАМ

преди 14 години

Е, добре де, кой съм?

910

Психоанализатор

преди 14 години

Знам кой си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

909

бай СПАМ

преди 14 години

Аз пък знам, че Психоанализаторът е малко момченце на име Хасан. Агресивно проявена шизофрения

908

момченцето Хасан

преди 14 години

Аз съм хем психогол, хем филогол, и подозирам, че Заспиващ и Загниващ са също една личност. А също така съм дълбоко убеден, че ако можехме да съпоставим броя на личностите и никовете в този форум, щеше да се окаже, че трима *** са пуснали над 900 коментара, което е една чудесна "представителна извадка" за настроенията на целокупния български народ.

907

Психоанализатор

преди 14 години

Аз съм психогол филолог и подозирам, че Хасан и момченце е една личност, използваща различни имена. Шизофренни проявена агресия.