73

манчо

преди 15 години

Ако това ченге и комунистическо *** Ахмет Доган си мисли ,че някой го уважава значи е по глупав от колкото изглежда!

72

СТОЯНОВ

преди 15 години

ДО-71!Добре платена турска *** си!Догу-ахмед е обединител на апашите и най-голения политически ценик!Що се отнася до българските турци -моето уважение към тях-защото те са добри и работливи хора но този *** само ги използва а те горките просто са за съжаление!

71

emigrant

преди 15 години

do:el dorado Ako u nas ima zakon za lustracijata ,vsichkite tezi bokluci njamashe da mogat da zaemat durzhavni dluzhnosti ,kamo li da stavat deputati.

70

el dorado

преди 15 години

ДПС и БСП трябва да се забранят със закон да управляват най-малко за 10 години напреди понеже са много отворени от ДПСда се приеме следното решение:ДПС като етническа партия да има право да съществувакогато в Турция кюрдите си образуват етническа партиянали евродепутатите на ДПС ще защитават приемането на Турция в ЕСда защитят и братята си по "онеправданост" в Турция - кюрдите

69

анадоллу

преди 15 години

Доган е нашия Ботев или Левски, той ще ни избави от омразата на българите и ще обедини да управляваме заедно. Дасте чели някъде в другите партии кандидат-депутат с турско име--НЯМА, значи само ДПС е обединяваща партия. В ДПС имо всички етноси, само ТЕ имат личности които искат да ОБЕДИНЯТ и заедно да УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.

68

Stanislav Malchev

преди 15 години

E to biva da se podigravash s vsichki nas... ama ti pyk chak tolkoa...

67

Анонимен

преди 15 години

До 68А де.....?

66

Летяща чиния

преди 15 години

Акой уби Емин?

65

KILLER

преди 15 години

ti si za zatvor mushenik

64

Me

преди 15 години

Anonimen... какво му е голямото на Доган? Голям политик ли?Та тези гръмки фрази за модерна политика и той не си ги разбираКое му е модерното на Доган освен яхтата и сараитеУспя да построи 1 километър модерна магистрала ли?Успя да разпредели по модерен начин 1 евро от фондоветге ли?Доган е един хитър крадлив иднивид, успял по модерен начин единствено да яхне простотията и овчетодушието на електората си

63

Наблюдател

преди 15 години

Не "разделяй и владей", а кради, окрупнявай и управлявай

62

До 56

преди 15 години

Ти си болен мозък!!! Как може да кажеш, че сегашните управляващи са способни. Не мога да повярвам, че го прочетох. Единственото нещо, което трябваше да направят е да организират институциите за усвояване на еврофондовете, така че да има лоялна конкуренция при кандидатурите за проекти финансирани от евро парите. Нищо подобно. Корупция, невежество, шуробаджанащина, и най-важното - нежелание да се направи. Пълен фарс. Кръгла нула. Дано да си изгубиш личната карта в деня преди изборите!!!

61

savage

преди 15 години

не мога да давам съвети,но колкото повече хора гласуват с "краката"си ,толкова по-добре за проспериращата икономика!съгласи се ,че много хора са отвратени някое мазно чудовище контролирано от МВР да направи децата му наркомани или *** !и това се прави умишлено всички да се съгласят да бъдат контролирани!следва тогава да зададем въпроса за злоупотреби с власт!ами ако някой *** милиционер го удари хормона и си хареса жена ти?не мислиш ли,че ще изгърмиш?

60

jimmy bones

преди 15 години

кфо общо има тоя с древен Рим, че говори?!?!Бати тъпака братле.

59

Стария

преди 15 години

Savage, Мюмюн и т.н., прави сте, че управниците ни не са читави, но ние какво да правим? Да се оставим да ни лъжат и крадат безкрай? Или да загърбим миналото и в името на нашите деца и внуци да им кажем: Баста, стига сте ни лъгали! В България няма производство, има само един туризъм и надуто строителство. Разбирате ли, какво ни очаква в бъдеще. Гастарбайтерство!?

58

Sasho

преди 15 години

Как няма кой да го грмне...

57

savage(мюмюн и т.н.т

преди 15 години

много е лесно да се каже!след като си притиснат умишлено е доста трудно да се направи!разделяй и владей е доста ефикастна система която работи безупречно!имал съм приятели турци които не бих ги заменил за български ***!проблема ми се струва ,че е в бетонните глави в парламента ,президентство и правителство!някои самозвани *** мислят ,че са богове и правят безброй *** социални експерименти................

56

anonimen

преди 15 години

OTNOVO SE POKAZA KOI SA NAJ-GOTOVI DA UPRAVLQVAT - BSP DPS, KAKTO VINAGI TE NE SI POSTAVQT LETQ6TI I NEPOSTIJIMI OBE6TANIQ, SPE4ELILI SA DOVERIETO NA HORATA, ZA6TOTO MNOGO PUTI SA DOKAZVALI, 4E MISLQT ZA HORATA, DANO NE NI SE NALAGA DA SE NASLADIM NA LO6OTO UPRAVLENIE NA KOSTOV I BORISOW, ZA6TOTO OT TQH NI6TO NE STAVA, NA DUMI DA , NO NA DEISTVIQ NE!!!!

55

anonimen

преди 15 години

DOGAN MOJE DA E TU4IN, MOJE DA PRAVI MNOGO GRE6KI, NO ISTINATA E 4E E DOBYR POLITIK, W NEGOVATA PARTIQ IMA HORA, KOITO MNOGO DOBRE SI VYR6AT RABOTATA, TAKA 4E PO-DOBRE TURCITE PRED GERB I SINITE BOKLUCI S KOALICIQ S ***!!!

54

Стария

преди 15 години

Обръщам се към българските турци,ако има такива в този форум. Не се поддавайте на провокациите на ДПС! Гласувайте по съвест! Така няма да има противопоставяне между различните етноси. Приятели, гласувайте за бъдещето, а не за миналото. доган, данчо ментата,лютвито, етемчето и всички несменяеми от години - са милионери. Те ви използваха! Бийте им дузпата!