242

Анонимен

преди 15 години

До 237, ако гейовете не са малцинство, трябва да са мнозинство! :-) Така ли е според теб? :-)До 238, няма как да си предотвратил изпедерастяването на десетки нормални деца след като сексуалната ориентация е генетично определена!

241

Анонимен

преди 15 години

Инвалидите които са загубили крак или ръка не твърдят че е нормално да имаш 1 крак или 1 ръка. А всеки гнусен *** ме убеждава че да си *** е нормално.

240

Анонимен

преди 15 години

ДОКАЗАНО Е ЧЕ ЧОВЕК НЕ СЕ РАЖДА ГЕЙ ИЛИ ЛЕСБИЙКА,ИМА СТАТИИ ПО ВЪПРОСА,ОГРАМОТЯВАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА

239

Анонимен

преди 15 години

До 235, каква е разликата според теб? Гейовете са инвалиди от сексулна гледна точка! Да се родиш без крак, ръка или с различна сексуална ориентация е природна грешка. Защо тези хора трябва да страдат за нещо за което не са те виновни? Не е ли по добре обществото да им даде възможност да се чувстват максимално равнопоставени на здравите хора?

238

Анонимен

преди 15 години

Ще поема този риск и ще плюя пък току виж съм предотвратил изпедерастряването на десетки нормални деца.

237

Анонимен

преди 15 години

234, Гейовете не са малцинство!!!!!!!!!!!11

236

Анонимен

преди 15 години

До всички хомофоби! Не псувайте гейовете, защото утре може да ви се роди син или дъщеря гей или лесбийка и тогава ще разберете какво е цялото общество да застане срещу детето ви!!!!Както някой писа по долу, ако толко ви си ходи но протести, защо не замеряте с камъни крадливите политици???

235

Анонимен

преди 15 години

Наистина защо слагаме инвалидите редом в ***, обиждате хората така. Как ще се почувствате ако сте инвалид?

234

до 231

преди 15 години

Абе ти нещо много ги разбираш тия термини - да не би да си ги учил някъде специално или имаш личен опит?

233

Анонимен

преди 15 години

До 218, инвалидите не правят паради заради хора като теб! Да си инвалид в България, означава да осъден на домашен арест :-( В западните общества мнозинството харчи доста от данъците за да може инвалидите да се предвижват по обществените места и да имат равен шанс при достъп до работа и обществени услуги!Същото е положението с гейовете и другите малцинства! Държавата и мнозинството са длъжни да им предоставят равен шанс, защото никога не знаеш кога ще изпаднеш в позицията на малцинство!

232

Анонимен

преди 15 години

:))))))))))

231

Otvraten

преди 15 години

Утре остава и любителите на скат (получаване на сексуална възбуда от ядене на ***, обикновено човешки) може да решат да си правят демонстрации, вдугиден - содомистите, педофилите, геронтофилите...За всеки от тях можем да кажем: "Не е виновен. Такъв си е роден и има човешкото право да покаже на околните сексуалната си ориентация."

230

непукист до 227

преди 15 години

Да ... мисля да проведа кампания за един straight парад ... Айде ... всеки да хваща жената (жените да си ловят мъжа) ... и на центъра ... да се покажем и ние ... едно масово сексче ... мега оргия (депутатите ще ни подкрепят,а на бас!)

229

до номер 200

преди 15 години

Напълно съм съгласен. Нещо повече - може да не си гей, но ако се появиш на фирменото парти без приятелка, веднага започва шушукане и подозрения. Аз съм го изпитал сам това докато не си намерих приятелка/приятелки и накрая се ожених. Не може да си перманентно с жена под ръка. Познавам и много други - твърдо хетеросексуални, но които също са жертва на предубеждения защото не са се оженили. И аз съм хетеросексуален, но хората са ужасно враждебно настроени срещу всеки по-различен от тях.

228

Анонимен

преди 15 години

223, в това е разковничето,че се опитват да направят от обратните малцинство,да бъде официално и узаконено,а това е още по извратено.Как може да търпиме всичко това??Докога,бе,хора??

227

до номер 215

преди 15 години

Абе ти да не си фен на БСП? Едно време всеки 1-ви май имаше манифестация на трудещите се - даже ни задължаваха да ходим. Такова нещо ли искаш? Ми излез и си манифестирай/дефилирай като отруден парий дето бачка здраво. Кой ти пречи?

226

до 218

преди 15 години

Ти като бъркаш в предната дупка на жена/приятелката ти са застанали една сюрия деца да гледат как го правиш ли? Аууууу - ексхибиционист! Не те е срам!

225

СерГей

преди 15 години

вижте как го освиркаха във Варна - http://***.youtube.com/watch?v=u7gFoxadGpA , нито една телевизия не го излъчи

224

до номер 218

преди 15 години

Има олимпийски игри за инвалиди. Сега ако се проведат олимпийски игри за гейове (не че ще се проведат), подозирам че ще скочиш и срещу тях.

223

до 214

преди 15 години

Че кой им отнема правата!?И те са граждани като всички останали и си имат ЗАДЪЛЖЕНИЯ и ПРАВА!Повече права не се полагат!!Не смесвай малцинствата с ***!Това са различни неща!Инвалида е нормално човешко същество,а *** е сбърканяк!Хоуг!