173

Анонимен

преди 15 години

бати върколака

172

"Хейтър"?

преди 15 години

Няма дълбочина, няма мекота. Накарайте ги да изпеят на живо и без съпровод "Рождество" на Ваня Костова и ще видите какви "звезди" са всъщност.

171

"Хейтър"?

преди 15 години

Ако трябва да сме честни, тази айдълка има по-добър глас от предишните. Чета по-долу разни коментари, как Невена и Тома били ултра-мега-супер-хипер.... пълни глупости - и двамата са посредствени. Също така, Маги си има и сексапил, поне на екрана, на живо не знам как е. :) Проблема е друг, всяка нова звезда, която ни се налага, демонстрира единствено дробове и крещене във верни тонове, а всъщност е някак монотонно.

170

Ал

преди 15 години

Много се смях като излезна Бойко Борисов накрая. Той сигурно се е клонирал, за да може да ходи по всички телевизии. Не мина и ден от евроизборите, а той работи за предизборната кампания.

169

Vitto

преди 15 години

Може ли някой да ми разясни,как в рамките на 5 мин.процентите на Боян от 51,9% станаха 49% за сметка на Магито?Както всичко в тази дьржава и това смърди от всякъде!Успокоява ме факта,че след време Боян ще е звезда,а момето ще сме го забравили!Мразим да ме мотат!!!

168

Gosho

преди 15 години

напълно съм съгласен, Невена е единствената спечелила до сега със неоспорим талант, визия и бъдеще

167

гого74

преди 15 години

победителката знаеше предварително личеше си явно е свирила на кавала на когото трябва нагласена история както всичко в бг

166

smile

преди 15 години

Ужас....не изглежда добре, не се държи добре, не пее въобще добре....къде къде по-добър беше Боян...за съжаление българите сме такива - не искаме македонец да спечели......за жалост.......

165

Анонимен

преди 15 години

Невена е най-добрият ни музикален идол досега.

164

natalkamalka

преди 15 години

супер и аз бях за нея :)

163

реалист

преди 15 години

грозна, трътлеста, не пее а крещи, пък и със самочувствиесори, но това е самата истина

162

Иван

преди 15 години

Здравейте лузъри!Искам да ви поздравя , за това , че се оставихте да бъдете излъгани от мармотите Иван и Андрей , които режисираха едно театро , за да можете да се нагласувате с СМС-и! Оставиха нарочно Боян до края , за да може и македонските лузъри , които знаеха още от самото начало , че Боян няма да спечели, да могат да гласуват и те (всеки смс е чиста печалба).И не искам да се чудите , ако някой от организаторите си купи нова С-Класа , а вие ще цъкате с език и ще се чудите от къде тия пари

161

емил

преди 15 години

Не гледах предаванията на формата а само Финала и то по случайност.Съпругата ми която е музикант беше потресена от "музикалните" способности на Маги, определи ги с думите "истерично надвикване и крясъци". Определено ни хареса изпълнението на Боян, момчето имаше страхотно присъствие на сцената и хубав певчески глас. От пръв поглед ни стана ясно, че именно той ще е победителя и прехвърлихме на друг канал... днес с огромна изненада разбирам, че новият ултразвуков "уред" за борба с гризачи е MIdol

160

do Bojan Stojkov

преди 15 години

Бояне, жена ми те поддържаше. ти щеше да бъдеш достоен победител. на мен ми допадаше много преслава. но мисля, че и тримата (ти, маги и преслава) бяхте достойни победители.надявам се да прочетеш тези коментари. щом има поканени македонци, ние не трябва да делим участниците според националността им а според качествата им и впечатлението, което създават сред слушателите.

159

Анонимен

преди 15 години

*** *** *** са тези, дето й се присмиват на външния вид. Може да не е първа красавица, но е страшно талантлива и заслужено спечели. Но това простия първосигнален българин няма как да го разбере, защото тук на почит е външността.

158

:)

преди 15 години

Аз вече си мислех, че никога няма да свърши. Бааааааааааааси досадата - то бива бива риалитита.......... абе кво ли пиша, БиТиВи не гледам - ни Бареков, ни Трифонов ни Росен Петров, ни Иван и Андрей - когато и да пуснеш все някой от тях ще видиш.

157

ан

преди 15 години

не казвам, че боян няма качествата за айдъл - просто че е македонец и шансовете му никога не са били равни с тези на бг изпълнител :)

156

ан

преди 15 години

до emi4ka72 хич не ме интересува за кой си пускал/а смс - бегай на училище, че ще закъснееш за час ! Преслава поне нещо спортува и си и личи, може да е простичка но пък за сметка на тва изглежда и пее значително по-добре. да не говорим, че се постараха да отпадне истинската конкуренция на маги и оставиха един македонец - който нямаше шансове да спечели !А относно хигиената явно доста от приближените ти са такива квито ги описваш, та си мислиш, че останалия свят е пълен с подобни ..

155

johnnie

преди 15 години

Боjaн беше класи над всички останали. Той просто беше готов певец и трябваше да спечели ама нейсе...

154

Анонимен

преди 15 години

таа па коя е , новия мюзик айдъл хахаххаххахахаххахаааххххахааххахах супер мерси БЪЛГАРИЯ или по точно продуцентите на мюзик айдъл СЛЕД МИС БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ СМЕЯ ДОСТА И НА МУЗИКАЛНИЯ НИ ИДОЛ ХАХХХАХАХХАААААААААААААААААААААААААА