30

Анонимен

преди 15 години

Явно само най-глупавите хора от обществото имат компютри и достъп до Интернет. това е изводът, до който се стига като се видят жалките хора тук. Фактически вие имате проблем - седите денонощно по разни форуми и сайтонве и само плюете. Толкова сте жалки - самотни, без приятели, единственият ви приятел е компютъра. Жалка история.

29

Анонимен

преди 15 години

БЪЛГАРИНО, КАК НЕ ТЕ Е СРАМ?ЗАЩО НЕ ПРЕИЗБРА НДСВ през 2005 ГОДИНА? А ИЗБРА ЧЕРВЕНИТЕ!ТИ СИ ТЪПБЪЛГАРИНО ДОЛЕН!

28

kuradon

преди 15 години

mudur izbor, koaliciqta pokaza dobra rabota poslednite godini i vie otnovo i glasuvahte dovreie! Bravos! Oligofreni prosti

27

Анонимен

преди 15 години

Сменете си заглавието бе, комунистически *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да се надяваме, че на парламентарните избори,АТАКА ще вземе гласувете на НДСВ и ще е пред ДПС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 15 години

Аз не съм гласувала! И не ми пука кой, къде, какво ще управлява!Местя се да живея във Франция/Тулуза/. Очарована съм от техния начин на живот и мислене! България е блато :( За кого да гласувам? За комунисти, турци, ченгета, семейната партия? Единствено в сините видях малко надежда, но чесно казано не ми пука...

25

ВАЙА

преди 15 години

Това е невъзможно! Особено, сега като гледам Димитър Стоянов -ужасена съм!!! Доказахме колко ни е "пипето"! ЖИВЕЙТЕ!

24

един Българин

преди 15 години

Честити ви турци в европа. Не съм убеден дали ще има други с маймунски имена в европарламента. Ето пак даохме нещо на европа

23

welder

преди 15 години

Никой от познатите ми не е гласувал. Най-вероятно е горе-долу същото впечатлението и на повечето от уважаемите читатели тук. Обаче ще видим довечера как от всички телевизии ще ни убеждават че има поне 40-50 % избирателна активност, ....което е меко казано смешно!

22

Европеец

преди 15 години

Герб така като гледам,май ще имат най много представители,и дано да е вярно.Искам нещо да се промени,нещо ново да се случи,писна ми едно и също да ни говорят,предишните така да ги нарека които,ни управляват.

21

Анонимен

преди 15 години

Че си ***, *** си, но защо се опитваш да си пробутваш простотията в Интернет?В България явно има два типа население - крадци и диваци. Едните не искат да спрат да крадат, а другите не могат да осъзнаят, че ги крадат!

20

tonef

преди 15 години

Бабките и *** пак ни надцакаха заради вас ***,които не гласувахте!

19

k

преди 15 години

Жалко за,, Напред".Но на парламентарните дано успеят.

18

sion

преди 15 години

Вие на 5-6 % разлика милиметър ли и казвате.Смешковци..

17

Анонимен

преди 15 години

до 1997 - стадото едномислено гласува за БКП/БСП1997 - СДС - юрууууш2001 дойде Царя - юрууууш цялото стадо да гласува за него!2005 появиха се Атака - юрууууш всички...2009 - на сцената е Герб - стадото пак - юруууш към тях!2011 - ???Стадо овце, това е българския народ!

16

ATAKIST

преди 15 години

abe i tyi go ima , jalka durjavame sme .. nqmame opraviq . no pak 6te otida da glasuvam ko da praq nadejdata umira posledna

15

welder

преди 15 години

До ATAKISTНе се е подлъгал народа! Всичко е по предварително заложен сценарий!!! Народа има най-малко думата кой ще управлява страната! ...Поне докато това се решава чрез "демократични избори".

14

Интересуващ се

преди 15 години

Доволен съм, че има такова разпръсване на гласовете между партиите. Смятам за много вредно на следващите избори за парламент някой да спечели над 50% от мандатите. Без значение кой ще е! Месии не ни трябват, които да действат от позиция на силата.

13

читателче

преди 15 години

Така става, когато има 70% мъртви души... те не се интересуват от това - кой ще ги управлява, НО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА БЪДАТ УПРАВЛЯВАНИ ДОБРЕ. Ами - Хак ни е!Простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

12

ATAKIST

преди 15 години

GERB SA DUPEDAVCI I NIKVA RABOTA NQMA DA SVUR6AT V EVROPA ... NO SE PODLUGA NARODA .,. ZA KOI LI PUT VE4E

11

Анонимен

преди 15 години

... *** народ, слаба държава... кажете сега кой ви е виновен?