273

преди 15 години

imali bokluciiiiiiiiiiiii

272

БЛГРН

преди 15 години

Ние българите и вие турците сме прекалено различни за да бъдем винаги приятели най-малко на верска основа аз лично ви чувствам като емигранти тук и неканени гости , които се качиха на главите на нормалните българи с ислямските си простотии и наглостта ви. Където има турчин има и рушвет.

271

Ali Baba

преди 15 години

Разбирам те напълно, но всички бяхме жертва на режима 1944-1989 някои от нас повече, а други по-малко. Не цивря нито нищо подобно. Живея си мирно и тихо. Разбирам се с всички и си живея живота. Просто ме дразнят изказвания от рода, че всички *** и тем подобни. Едно признавам на режима 1944-1989 г. Всички учеха поне основно , а често и средно образование. Един достатъчно умен и образован човек не би правил подобни изказвания като горепосоченото.

270

туркиня

преди 15 години

сигурна съм тези коментари принадлежат на персони които изобщо не са напускали селата си и миризливити си малки градове и не са видели свят не са общували със светски хора светът се глобализирва хората махнаха гранитци говорят и общуват на английски а вие на къде вървите като първообитно племе с лъкове и ятягяни минаха 20 години от както режимът се смени махнете тези тоталитарни мисли и работете работете и се усъвършенствайте токувиж тази година ЕС прекрати финанса а догодина може да ви отхвърли и от общността.много сте жалки

269

Анонимен

преди 15 години

АБЕ, ***!ВИЕ СТЕ НАИСТИНА МАТЕРИАЛ В РЪЦЕТЕ НА ПАРТИИТЕ, КАКТО ВИ НАРЕЧЕ ЕДИН "ВЕЛИК БЪЛГАРИН" - БЪЛГАРСКИЯ БАТМАН.ПОНЕЖЕ СТЕ ОТ ПЛАСТЕЛИН, МНОГО ЛЕСНО ВИ МОДЕЛИРАТ В ТЯХНА ПОЛЗА. хахахааааааСамо си прочетете коментарите отстрани и ще се видите, че сте наистина МАТЕРИАЛ!

268

Ali Baba

преди 15 години

Не не те разбирам ..и не се държим като емигранти. Факт е, че по време на Възродителния процес Вие ни гонихте и завзехте имуществото ни без ние да сме се съгласявали. Иначе никога не сме се държали като емигранти...Винаги сме били ръце за ръце с Българи, арменци и тн..На нас логиката ни е, че всички сме хора.с равни права и задължения пред Закона.

267

Али Баба

преди 15 години

Плащам си най редовно тока, водата данъците, за правосъдието не знам , защото не съм извършвал престъпления следователно не съм се запознавал с него ..за разлика от теб може би...И познатите ми Българи от Турски произход всичките си плащат редовно!!!

266

Stanislav Malchev

преди 15 години

Kolkoto poveche se pokazvash v mediite i izobshto na politicheskata scena Dogane, tolkova poveche omraza seesh ti i smotanata ti antikonstitucionna partia. Ne go puskajte tozi smeshnik poveche tuk! Vie dobre li ste? Kvo ni interesuva Dogan? Puskajte bate Bojko ili Siderov be..

265

anonimen

преди 15 години

Възхищавам се на полубожественото самочувствие на господин Доган:) Аферим бабо, машаллах:)))

264

незнайния войн

преди 15 години

Не мога ги разбера резнаците, тая *** като не им харесва в БГ, да си взимат шалварите, кадъните и гадния аллах и да си ходат да ги *** в Анадола. Никой не ги иска. Турция в ЕС на куково лято.

263

преди 15 години

тццц за какъв интелектуален потенциал можем да говорим след като 90% от турците живущи в България не знаят езика ни?Предполагам всички сте виждали и тяхното отношение към приподата-след като си изядат закуската как си изхвърлят хартийките през прозорците на колите или се храчат по тротоарите крачейки за работа.Изобщо не може да става въпрос за интелект!

262

Hard Rock

преди 15 години

Тука има едни протурски мекерета, на които мястото им не е в нашата страна, всички Български граждани с чужд етнически произход, които не уважават страната и народа ни нямат място тук. Вижда се по писанията на същите мекерета , че не блестят с кой знае какъв интелектуален потенциал !!!

261

преди 15 години

246 беше

260

преди 15 години

Ей нагъл , кой няма да го има след 50 години бе ***? Я се сдържай малко бе гад долна, вчера се научи да ходиш на два крака и днес вече казваш кой ще съществува и кой не. Назад сме от запада заради твоите предци и заради 2 шепи продажници. Винаги ще има България

259

преди 15 години

mnogo si prav 226,trqbva da se gotvim za religiozna voina

258

wldia1

преди 15 години

Коментара ми е за болния мозък на 250

257

wldia1

преди 15 години

и повтаряш глупостите на дуганкатаНАПУСНИ Я.

256

преди 15 години

Айде сега си лови партакешите и хващай пътя. Няма нужда да коментираш НАШАТА СТРАНА.

255

преди 15 години

Говри за позитивизъм и толерантност, а ни плаши, като показва едвали не колко е силен и как само да иска ще ни промени съдбата , като визира Косово!

254

преди 15 години

ххаха прав е колегата.Вземаите си забрадкото и по баироо