55

zahari

преди 15 години

Ако и сега народът не покаже интелигентност, съвсем ще я закъсаме. Тия мутри ще ни разкатаят фамилията.

54

преди 15 години

134-ти ... не ме интересува кои са Герб, ако ще да са кръвосмучещи марсиянци с 2 глави ... все ще са по-добри от червените убиици.

53

krasi

преди 15 години

shte vidite Ataka kvo gi pravi na izborite! nai-malko 10%... samo sajelqvam che dyrtacite pak shte se nadprevarvat da glasuvat za komunqgite i mladite pak shte sa tvyrde nadrusani za da hodqt da podkrepqt Ataka!

52

преди 15 години

Който гласува за Герб е направо луд или корумпиран от Герб само СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

51

преди 15 години

.........ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА !!! НАПРЕД НАРОДЕ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 11 ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ДСБ+СДС+БЗНС+БСДП = ПОБЕДА

50

me

преди 15 години

Гласувайте за най-малко компрометираните личности. Да спасим България докато в нея още има зеленина.

49

a

преди 15 години

47-ми прав си, но е бил и различен от другите. Не ме разбирай глрешно, просто мисленето ни е малко не както трябва (меко казано)

48

преди 15 години

какви са тези от герб и за какво се борят-някои чул ли е нещо за тяхната полит.програма,нац.стратегия и т.н.....какво точно те ще променят като наужким свалят от власт бсп и дпс?може ли един бивш милиционер да промени системата и то с помощта на някакви хора с несъмнено криминално минало..с какво са по добри от атака,яне янев ,синята компилация и т.н.бог да пази бг..

47

преди 15 години

и Спартак е бил роб, 46-ти

46

a

преди 15 години

Стига глупости!!! За да се оправи България и трябва тоталитаризъм!!! Ние сме робски народ свикнал да слуша и да изпълнява когато го тъпчат. Склав = Слав = Роб. Славяни = Роби.Не си ли променим манталитета така ще си я караме.

45

преди 15 години

и ти намери къде да гледаш прогнози в сайта на бтв.Че тя бтв е телевизията на доган ***.Там всички *** на доган ..Х...слави бареков....че чак и онова олигофренче-мира баджева.

44

777

преди 15 години

Не се чу, не се видя Синя коалиция!?Скриха ги в миша дупка. Свободната преса свободно ги игнорира. Защо ли е толкома свободна тая преса, А???

43

лъчо

преди 15 години

и зелените като узреем ставаме какви червени които иска промяна това е ГЕРП

42

Шарена птица

преди 15 години

Наистина това са младите хора, те са бъдещето. За Зелените 12Ако не искате да ни управляват олигарси, които окрадаха парите на хората. Това е единствения избор.

41

преди 15 години

...и ако това ми било избор, аз съм Арменския поп :) ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, СДС и тн...все същите хора, с общи фирми, идеи и цели, просто с различни имена!

40

европеец 54

преди 15 години

След като прегледах листите и програмите, виждам че единствените млади, образовани, независими и НЕОПЕТНЕНИ са само Зелените - бюлетина 12.Хората като мен, които не искат олигархията във различните и форми - БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ, Лидер и т.н. можем да покажем среден пръст на старите муцуни, като вместо да се правим на обидени и не гласуваме, а гласуваме за Зелените!

39

psydev.blog.bg

преди 15 години

само да конкретизирам ..Като каза нещастници имаше предвид БСП и ДПС заради черния пи ар срещу Б.Б направен от Азер Маликов.А и не са малко хората които ще го подкрепят за тези думи.Гласувайте българи.Не оставяйте пак да ни управляват крадци и национални предатели които само и само за да са в управлението се коалираха с турската партия ДПС !Нека да ги изхвърлим !Нека да дадем шанс на ГЕРБ да докаже че е различна от всички останали!

38

преди 15 години

е та какво му е на кариерата.Да не би твоята да е блестяща.Като ти гледам злобата да не мислиш че си перфектен.Предпочитам да гласувам за такива като цц а не за злобни червени комплексарчета като тебе.

37

лъчо

преди 15 години

ако на тази земя се роди гений ще го познаете по това че всички *** ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ще го оплюват

36

PEPO

преди 15 години

ZA 1VI PAT 4UVAM NQKOI NA PREDIZBORNA KAMPANIQ DA AGITIRA NARODA DA NE GLASUVA.PREDSTAVQM SI AKO GERB DOIDE NA VLAST SIGURNO I SAS ZAKON 6TE ZABRANQT NA XORATA DA SI DADAT VOTA 4E DA OSTANAT VAV VLASTA ZAVINAGI I DA MAFIOTSTVAT KAKTO SI ZNAQT I MOGAT