17

SIM

преди 15 години

Щом това предаване беше благотворително, защо мобилните оператори не се отказаха от техният дял за всеки SMS по подобие на едно друго предаване "Велеколепната шесторка". Това предаване си беше чист морален рекет.

16

martony

преди 15 години

Оптимист! От тези 120 ст. първо 20% отиват печалба на държавата, 20-тина ст. отиват за мобилните оператори, а останалите 80 ст. вече се разделят за разходите покрай предаването, печалбата на продуцентите и съответно благотворителната кауза. Не трябва да се подценява факта, че без Вип брадър, не би имало изобщо някаква благотворителност, но все пак... В началото на изявата си, оня *** Евгени Минджев каза, че застава на 35% от общата благотворителна сума и намекна за процента на ВИП Б. Но с тези всички разходи в националния ефир на НОВА и тези ВИП гости, къщи и лимузини, предполагам че % стига 80. Не пренебрегвайте и рекламите, които се бълват от рейтинга на предаването. Така че, Браво. Ако не беше тази кауза, не бихте спечелили толкова много пари драги продуценти.

15

преди 15 години

Чудя се,кои са тези заблудени хора,които пускат смс-и?Чудя се,чудя се и все си мисля ,че най-заблудени са тинейджърите.Не мога да проумея,ако възрастни хора пускат смс-и в тази фалшива измишльотина наречена"vip brother"

14

преди 15 години

Рая ще викаш на майка си Турско *** ! Ти да не си някой от шефовете на GSM Операторите? Е как е да излъжеш цяла България да пуска SMS ? И сладко ли ви е като знаете ,че от дарения на стойност 1 600 000лв. 1 000 000 е за вас? Усладиха ли ви се стотинките на Бедния Българин? *** турска ,ходи и прибери майка си от магистралата да не я блъсне някой камион и отидете да се предлагате в Турция. Мазни ,долни крадци. Два месеца манипулирате хората , използвайки хорските трагедии. Благотворителност значи да даваш дарение а не да крадеш дарение. Ама *** Турска глава от къде да знае. Тя е свикнала само да папа и да смуче народа и да го нарича Рая.

13

Дядо Мраз

преди 15 години

Не ме интересува Биг Брадър. Толкова пошло предаване, дори и последният сезон не може да измие мърсотиите, народени от това предаване!

12

ягодка

преди 15 години

браво на ДЕО прекрасно момче и заслужена победа. аз вярвам че пари ще отидат за благотворителност и ще помогнат на много деца. всички ние трябва да помагаме всеки ден от сърце ако имаме възможност. едно време хора парче хляб го делиха с ближния,а сега сме готови да стъпчем един друг за една дума.

11

преди 15 години

део е супер куче

10

Не ми бе интересно

преди 15 години

Гледах малко, просто за да знам какво е било, не ми бе интересно, не гласувах. Предпочитам И проявявам по друг начин благотворителсността си.

9

Вержиния

преди 15 години

Ами като има глупави да пращат СМС - и а други по цял ден да ядат и пият и накрая да си вземат тлъстия хонорар и още един ВИП брадър ще спретнат.

8

преди 15 години

Рая безподобна...Ще гниете в мизерията още векове!!!Само това ви интересува-кой колко ще спечели...Мизерницииии....

7

преди 15 години

На всеки 1.20лв. за SMS за дарение отиват едва 0,50лв. тоест на 1 200 000лв. Се прибира печалба от 700 000лв. а 500 000лв. отиват за благотворителност. Честито на балъците ,които спасиха GSM операторите в тази финансова криза а децата? Децата и те ще получат нещо но ще се види какво. Може би дрешки секънд хенд или други отпадъци.

6

Caleb

преди 15 години

Ами да, велика благотворителност - БОГАТИ хора, взимат хонорар (и процент от даренията) правят си кефа в луксозна къща, и призовават нас, БЕДНИТЕ да пращаме СМС-и.Подобна гнусотия може да има само в българския ефир.

5

преди 15 години

А сега скъпи журналисти вземете напишете тия випове колко пари прибраха?! Щом Тошко-мръсните крака бил любимец на народа сметайте какъв народ сме?!?Добре че свърши тоя фарс!

4

преди 15 години

от тези пари колко отиват за телевизията и Операторите ???

3

tanya9

преди 15 години

Поздравление за победителя и събраните средства в този сезон! Дано всичките отидат по предназначение, да няма злоупотреби! Пожелавам здраве!

2

PENE

преди 15 години

Поздравления! Всичко беше много хубаво! И дечицата ще спечелят. Само едно не ми е ясно-защо накрая на цялото шоу трябваше да слушаме пак онази парцалива чалгарка,с доста лековато поведение - Камелия??!!!

1

Възмутен

преди 15 години

В България конкурсите се печелят винаги от най големите ,,,,и евровизия и мис България всички са под общ знаменател са пък тоя дгео