30

ГЕРБ

преди 15 години

Постижения и награди:"Обявяване на благодарност" през 1985 г., 1987 г. и 1988 г.; "Почетен знак III степен" - за конкретен съществен принос при изпълнение на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността, опазването на обществения ред и сигурността в Република България през 2002 г.; "Почетен знак II степен" - за проявен висок професионализъм и обезпечаване сигурността и обществения ред по време на посещението на Президента на Руската федерация Владимир Путин през март 2003 г.; "Огнестрелно оръжие" - за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните си задължения от Министъра на вътрешните работи през 2003 г.; "Кръст за полицейски заслуги с червена звезда" от Министъра на вътрешните работи на Кралство Испания за заслуги към испанската полиция - 22.09.2003 година; "Сребърен паметен медал" от председателя Националния организационен комитет за 100-годишнината от установяване на българо- американските отношения, министър Соломон Паси; Почетен медал на френската полиция от името на президента на Франция и от името на министъра на вътрешните работи, вътрешната сигурност и местните свободи; Медал за бойно съдружие от заместник-директора на ФСБ на Русия; Почетен жезъл от генералния директор на полицията на Испания; Сертификат за изключително добра работа и съществен приносв борбата против фалшивото евро - от директора на "Европол" господин Юрген Щорбек през януари 2004 г.; Сертификат от Министерството на вътрешните работи и Генералната дирекция на Турската национална полиция за изключително ценен принос в развитието на двустранните отношения между българската и турската полиция в борбата с организираната престъпност и корупцията; Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (***) към Департамента на правосъдието на САЩ. Почетна титла Командир на Ордена на Звездата на Италианската Солидарност, от Президента на Република Италия - 13.06.2006. Този Орден се връчва на чуждестранни граждани, които са допринесли значително за развитието на двустранните отношения между Италия и респективните им страни.

29

26г

преди 15 години

Поне БСП си запази едни от най-добрите, като напр. Овчаров, Петков. Затова ГЕРБ има още много да учи, как да създаде такива ценни кадри. :)

28

електорална еденица

преди 15 години

То ченгетата не само купуват гласове по иэбори , те плащат и эа да скаэъпват обвинения и мръсни истории эа да поэорт гражданите Един такъв дърговец от МВР носи прякор ПАЦАТА и иэпълнява мръсни поръчки Например от Огнян Георгиев Те си се энаят Работят по омаскаряването дълго време А и в средите на МВР и в охранителните ф-ми си ги энаят ДА ПАЭИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА "НАРОДНИ ИЭБРАННИЦИ"

27

преди 15 години

Абе чобанино изкукал,до скоро се колебаех дали да гласувам за Атака или Герб и всеки ме разочароваше с нещо.Последно от Герб казаха че не изключват коалиция с комунистите и аз се отказах,скоро пък Бойко каза че дава мъжка дума да не се коалира с тях и така....разбрали нещастнико разбрал неразбрал.

26

neka da ne pribarzva

преди 15 години

http:// .gerb.bg/bg/events/eventsdetail/cat_id/3/from/even tslist/id/4646

25

охоооо

преди 15 години

В книгата на Йордис фон Лохаузен Смелост за власт" откриваме десет правила" на китайския майстор Сун Дзъ преди 2500 години, които показват, че слабостите на хората винаги са били проучвани и използвани. Ако човек познава скритите механизми на живота - в този случай негативните - най-вероятно ще ги употреби и ще има предимство:1) Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви.2) Направете боговете им за посмешище и стъпчете всичките им обичаи в калта.3) Подкопайте с всички средства престижа на водещата класа; оплитайте ги при всяка възможност в тъмни машинации и в подходящия момент ги опозорете.4) Разпространявайте между гражданите конфликти и раздори.5) Настройвайте млади срещу стари.6) По всякакъв начин спъвайте работата на властта.7) Внедрявайте навсякъде свои шпиони и8) не се страхувайте от сътрудничество с най-низките и най-отвратителните създания.9) Винаги, когато можете, обърквайте обучението и доставките на противниковите сили; подкопавайте дисциплината им и парализирайте волята им за борба чрез потискаща музика, също така пращайте леки жени в лагера им и оставете падението им да достигне дъното.10) Не пестете нито обещания, нито пари или подаръци, защото всичко това носи големи лихви (1, S. 263).

24

...---...

преди 15 години

Ей отцеубийствени л*айномети! Продължавайте да плюете единствената алтернатива! Може и да не е стока , то кое ли у нас е стока, ама е единствена. И така ще постигнете заветната си цел, пълно объркване на нещастния избирател и отново ниска избирателна активност! Вие обаче мръсни л*аиномети пак под строй ще гласувате за БСП, за пълното опропастяване на България! И така до края на света, както се пее в комуняжкия ви филм! Не знам дали до края на света, това е съмнително, защото просташкият ви и зловонен "материял" слава Богу е ограничен само в България, една от малкото страни изкупителни жертви на останалите. За да имат те ясен пример какво точно не трябва да правят! Но, докрая на България със сигурност! Имайте предвид обаче, че той благодарение на вас не е далече! Така поне и за вас ще има най-после възмездие, ако това е някакво утешение за нещастния Български народ.

23

преди 15 години

Нямам нужда от такива факти за да разбера какво е герб.Лидера им преди седем години казваше, че неговата физиономия ще плаши лошите, а в Европа ще се представяме с хора образовани и владеещи езици и етикета като Негово Величество.Е, сега с мутренски физиономии ще "ходимЕ" в Европата.Дотам сме я докарали и на всичките тези кандидат - спасители най - големите им качества са че "комунистите" са по-лоши от тях.Аллооуу, мчи те най-крадливите комунисти смениха табелата и са при вас бре. Където отивате, БСП оттам се връща.Вземете поне Костов за премиер, че сте смешни.

22

преди 15 години

Ех колко е забавно да гледаш как разиграват театри политическото крило на комунистите БСП и милиционерското ГЕРБ !

21

преди 15 години

изобщо не си се чудил за кого да гласуваш -ти си един глу-пав комунист.

20

-

преди 15 години

Браво на МВР! Голямо разкритие! ГЕРБ ще трагне се занимава със село Бряст. Те друга работа нямат! Тапи ***!

19

преди 15 години

ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА ХОМОСЕКСУАЛИСТА серГЕЙ

18

преди 15 години

Айде почнасе с поръчковите статии... Не симпатизирам на нито една партия, ама... Вие явно всички дето сте писали тук, сте били там и видяхте с очите си... Навас дадоха ли ви по 50 кинта. Смешници... Що се връзвате на глупости. Всички са маскари!

17

Gospodin

преди 15 години

*** парчета са т. нар гербери...постоянно се дънят. То за политиката се иска и акъл, а при тях е под санитарния минимум.

16

преди 15 години

*** БЪЛГАРИНО,ВЗИМАЙ 50те ЛЕВА И ПОСЛЕ ПАК ГЛАСУВАЙ ЗА КОЙТО СИ ИСКАШПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА

15

преди 15 години

ХОРА ИЗЛЕСТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА ПРОГОНИМ КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ ОТ ВЛАСТА

14

###

преди 15 години

Tova sa opiti da se pliue po GERB. Komunqgite se strahuvat ot katastrofalna zaguba na izborite. Zashto nqma informaciq za koalicionnite im partniori ot DPS. Te nai-mnogo ot vsi4ki kupuvat glasove.

13

Бай Ганьо

преди 15 години

Все едно чета "Бай ***". Никак не е весело това, че за повече от 100 год не сме си променили манталите поне малко. Въобще нямаме общо с Европа.

12

преди 15 години

ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ БСП ИМАТ СФОРМИРАН ЕКИП СПЕЦИАЛНО ДА СЛЕДИЯТ ТАКИВА ФОРУМИ И САМО ДА ПЛЮЯТ СРЕЩУ ГЕРБ

11

преди 15 години

ПОРЕДНИЯ ОПИТ НА *** ДА ОПЛЮЯТ ГЕРБ,КОЛКО СА ЖАЛКИ ,ДО СЕЛО БРЕСТ ЛИ ОПРЯХМЕ ВЕЧЕ, ВИ ,САМО Г Е Р Б