15

X

преди 15 години

Кой стои зад Башев? Това е въпросът! Ако сте гледали вчера "Шоуто на Слави", щяхте да видите как иначе великият селянин, който вече много години ни учи как да мислим, направо се беше размазал на пода пред същия този Башев. Ако си спомним кой лансира простоватото селянче за пръв шоумен, а това беше не друг а Луканов, като си спомим същия този Слави как започваше с пърлене на земното кълбо върху пламъка на Овъргаз, като си спомним как Илия Павлов, шефа на Мултигруп му беше голям приятел и как Слави беше един от ВИП изпращачите на погребението на Илия Павлов, като си спомним, че този Башев е доносник на ДС по линия на етническия въпрос, какъв извод се налага? Ами налага се изводът че политическият шести отдел на ДС, създал Мултигруп е замислил черен PR за враговете в собствената партия, защото мафията външни врагове няма - тя финансира всички партии и партийки, управлява икономиката, политиката, журналистиката, спорта на България.

14

преди 15 години

Тва кой стои зад Ахмед Башев може да го каже само този, който стои зад Ахмед Башев и то лично на лидера Янев. В противен случай може и да няма такъв човек. Да се развяват снимки е просто смешно.

13

spooky

преди 15 години

na toia Bashev pichka mu materna ebavam, v predavaneto na Petrova be kazak mekerata, toia mrasen pinder ako go vidia na ulicata taka sha go obrabotvam, sha go i sha go mlatia, kade se namirash be Bashev putio neden che taka da govorish, *** ti mrasna

12

ха-ха-ха

преди 15 години

Янчо вече е за цирка. Смешковците в държавата стават все повече...

11

do 5

преди 15 години

не показвай снимките да не ядеш пердах някъде

10

ddd

преди 15 години

Че то на снимката Башев пак си е леко изотзадзе на СерГей! Аха, току да се намести изцяло в задния му двор! :))))))

9

преди 15 години

Всички около него са май голямо серГейове. Дали отпред, дали отзад то турчина не придиря........

8

brigante

преди 15 години

..."Вие знаете ли кой стои зад Ахмед Башев?"-това ми прозвуча като въздухарското: "Ти знаеш ли кой съм аз?"некви мишки:)))))))) кви да са други:))))))))

7

преди 15 години

всеки се досеща кой стои зад башев и защо той си позволява такъв дързък език-доган станишев и оня продажник дедо с внуче хасан.Те са хора които и майка си ще продадат за да са на власт.

6

преди 15 години

Нямам думи!Не позволявайте на възрастните си роднини да гласуват за тези предатели БСП!!!!

5

преди 15 години

аз съм се снимал 2 пъти със станишев ми щом е така то далавера бе - влизаш някъде ядеш пиеш биеш се и дразниш хорлата и после - вадиш снимката и готово , няма проблеми!

4

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

срещу нас християните. Няма нищо ново под слънцето ...

3

преди 15 години

пълни глупости, Станишев не се ангажира с тоя кмет.... То с премиера се снимат стотици хора по разни поводи и по празници и прочие, ако си наизвадим всички снимките - зад всички ни стои премиера, така ли? Не му вярвайте на тоя турчин Башев, никой не е той, местен феодал и толкова!

2

преди 15 години

Сега ми станаха ясни много неща,егати лъжите в тая държава.

1

преди 15 години

Странно..............винаги си мислех, че застават ЗАД серГей Станишев, а не ПРЕД него.