20

преди 15 години

задавам си въпроса за какво празнуваме 3-ти март

19

gnushev.blog.bg

преди 15 години

Царя си го лансираха комунистите, защото се осетиха че не могат да вземат влъстта от Костов. Аз не съм за Костов, но истината е че той вдигна тотално фалирана и огробена държава от комунистите. И ако трябва да сме честни точно неговите идеи ни вкараха в евросъюза. И ако не беше той сега можеше националните ни езици да са руски и турски.

18

преди 15 години

I dvamata u kausha v edna kiliy mrasni gadove.

17

parasol.blog.bg

преди 15 години

Не е Костов, Доган ходеше при него в Мадрид, след като бе подготвена почвата за неговото идване. Вярно е, че Костов опосредствано - чрез управлението си - помогна за успеха на Симеон, но не го е искал, защото му беше конкуренция.

16

бивш монархист

преди 15 години

Тоя *** се съюзи със ЦАря на шмекерите !!!!Никой да не гласува за тия АНАДАОЛСКИ ***!!!СЕГА ЩЕ ВИДИМ И ОБединението БКП+НДСВ+ДПС!!!!един дол дренки

15

Бончо

преди 15 години

Вие си гласувате незнам по какви обеждения за които решите Те после се коалират по свой си убеждения защитавайки личните си интереси !

14

преди 15 години

"Интереса клати феса" е казал великия българин! Тази царска "особа" е готова и с дявола да се съюзи заради имоти. Нали сега пак съди България за още имоти... Той отдавна се е присъединил към новите еничери. Проклет да бъде!

13

Българин

преди 15 години

Костов е виновен.Той доведе царя тука,а царя се спои яко с турската партия.Не гласувайте за Костов,а царя да си ходи вече,време е!Нека не допускаме повече турци във власта,за да не се окажем отново под турско робство.

12

VOIV

преди 15 години

Мама Ви ***, няма нищо свято за вас от НДСВ и ДПС!Само гори и летящи чинии Ви интересуват.

11

преди 15 години

Жалка картинка, мошеник до мафиота ... и това управлява държавата

10

parasol.blog.bg

преди 15 години

Точно така, даже се беше снимал заедно с тия ченгета и *** за един предизборен плакат; по този начин недвусмислено им даде рамо, макар че тогава не успяха да влязат в парламента.

9

parasol.blog.bg

преди 15 години

Не сте съвсем прав. Тази теза е удобна на комунистите - всички да са маскари. Доган е един от най-развращаващите българската демокрация, защото преигра във всичко: с "възродителния процес", със силната подкрепа на САЩ за него и за ДПС поради първото обстоятелство и заявяваните от Доган либарални възгледи; с подкрепата от Европа (пак главно поради тази причина); с подкрепата на СДС и на демократите изобщо (докато не се сдуши със създателите си от БКП/БСП); с играта на обръчи от фирми, с шпионските скандали, със сараите и безпардонното си отношение...Това е един разпищолил се тарикат, който си разиграва коня в страна, за която изобщо не го е еня!Целта му е да й навреди колкото се може повече.

8

преди 15 години

Още навремето царя беше подкрепил коалиция на ДПС и Луджев. Илия Павлов и Мултигруп беше оста около която се обедениха доносниците царя, Доган, Луджев, В. Димитров и други. Така, че за мен е естествено тези хора да ги видя отново обединени, при това те управляват и в момента заедно. Обединение срещу интересите на Б-я, за далаверата, и още яхти на Доган. Няма по долен лъжец и *** от Симеон. Трябва да бъде съсечен за откровените лъжи с които излъга народа. Правеше се на десен, нямаше да се коалира с БСП. А турците и комунистите крадат заедно.

7

mario

преди 15 години

НДСВ СА НАЙ -ГОЛЕМИТЕ *** И БЛЮДОЛИЗЦИ !!!...ЕЛАТЕ, ЕЛАТЕ НИ "ЦАРИСТИТЕ" НА ИЗБОРИТЕ -ТАМ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ МЕСТОТО НА ЦЯЛАТА ВИ ПАСМИНА -РАЛЧЕВЦИ , , ВЕЛЧЕВЦИ И НЕ ЗНАМ КАКВИ ОЩЕ *** ,,,!!!

6

Илиян

преди 15 години

Царя е хитрец, не го подценявайте! вариант 1: Отива в обща листа с ДПС и вкарват 1-2 протежета и царя се кипри наляво и надясно уж че все още е някакъв фактор в политиката.вариант 2: Явяват се сами на евро вота и националния парламент с надеждата да прескочат 4 % и после да се лепнат към ГЕРБ... само че получават мизерните 2,8 % доверие и царя остава извън борда хахахахаха

5

преди 15 години

да бе само той господине,досега да се е отказал от шмекериите си.ама не е само той.абсолютно всичките са от един дол дренки.там те не се различават.ние тука долу се разделяме на едните и другите.но смятам,че това ви е пределно ясно.

4

сема

преди 15 години

в България всичко и всеки се продава.мразя да съм права.

3

parasol.blog.bg

преди 15 години

ще злоупотребяваш с нашето търпение?Да можеше да се сформира едно наистина силно дясно обединение, което да те издуха на югоизток, за да видиш дали през Босфора минава пътят на България към Европа! Или си имал предвид своята втора (първа) родина Турция, когато го тръбеше наляво и надясно преди години?Рано или късно ще си изпееш песента.

2

Tina

преди 15 години

Опитват се /и двете партии/ да спечелят повече гласове и съответно да продължат участието си във властта. Ще видим дали ще се получи...

1

преди 15 години

Това е просто огромен срам за царската партия и доказва докъде е стигнал в липсата си на достойнство лидерът