45

(x) Vanessa

преди 15 години

Искрени съболезнования на семейството и близките на убития студент! Живяла съм доста години в Студ. град, но вече е много опасно там. Последните години го унищожиха с тези многобройни заведения и грозни строежи.

44

преди 15 години

I molia prestanete s tezi sravnenia "Prebit kato ku4e". Za6to pak ku4etata triabva da badat prebivani. Zvu4i ujasno. Kakto za horata, taka i za jivotnite. Vsi4ki sme jivi sa6testva.

43

kukuriak

преди 15 години

Ubiistvo e! No ne e umi6leno. Kogato boiat e zapo4nal ne moje da se dokaje, 4e sa imali namerenieto da go ubiat. Ima mnogo tankosti v zakonite, koito vbesiavat horata. No zakona e studen i sterilen (bi traibvalo da bade).

42

преди 15 години

не знам как е при вас, но при мен от всичките ми познати на скайп на призива да сложат х пред името си в знак на съпричастност със смъртта на студента го направиха точно 10 процента от всички контакти. Предполагам това е показателно колко процента от българите имат гражданско самосъзнание и им пука за другите и за държавата. Самия факт, че в София в студентски град на осми повечето студенти намериха сили да празнуват, можем да си направим равносметка що за обезумяла тълпа се е превърнал народа.

41

kkk

преди 15 години

bravo 18 mnogo tochno

40

преди 15 години

прокуратурата повдига, но е важно какво реши кадията. а ще се проточи с години защото адвокатите на убийците ще протакат, а ще има и обжалване и накрая - нищо. ако разчиташ на български съд, забрави.

39

преди 15 години

Я попритиснете малко убийците и ги питайте кой ги напи преди това и ги засили да го очистят... Ха на бас че мерцедес седи зад всичко...

38

преди 15 години

Прокуратурата е повдигнала обвинение за средна телесна, довела од смърт, а според мен това си е убийство.

37

преди 15 години

нищо няма да стане. помнете ми думата. 4 от биячите са вече на свобода. последният ще го изкарат че при самоотбрана и най-много условна присъда. или ще изкарат че е луд и пак условна присъда да се подписва в Карлуково. а Стоян е вече на 2 метра под земята и няма да се върне оттам

36

преди 15 години

ZA BOGA BRATJA NA ORUZIEEEE

35

преди 15 години

Nomer 24, ne se izlagai molia te. po-dobre ne pishi izobshto po forumite.Tova e Hristo Botev i edinstveno ako ne si bulgarin bih te opravdal , che ne si go chel i neznaesh ot koi e!!!!

34

Тединка

преди 15 години

Каква ти доживотна присъда? Смърт за такива!!! Ш---- държава!!!

33

преди 15 години

в интерес на истината побоищата се правят предимно от трезви или леко подпийнали хора. Пияния човек му е весело и по-рядко налита на бой. Още повече, че и ударите на пияния човек не са силни и координирани. Един истински пиян човек по-скоро залита и би се препъвал отколкото да спринтира и гони студенти по улиците да ги бие. Което означава, че студента е бил убит съвсем умишлено и с хладен ум.

32

преди 15 години

Да-паваж.

31

преди 15 години

Някой да е видял пиян да яде ?

30

преди 15 години

алкохола не е причина и оправдание за тези изверги. Аз лично се напивам два, три пъти в годината и понякога изпивам около 10 бири за няколко часа и никога не ми минава през ум да се бия с някого. *** са пълнолетни, съответно трябва да си понесат наказанието.

29

преди 15 години

Дано дадат такава присъда, но доколкото познавам БГ "правосъдието"-повече от 5 години едва ли ще дадат.

28

Sliven

преди 15 години

Nqma smisal ot tova smurtno nakazanie,to ne opravq nishto,po-dobre da lejat v zatvora dojivot i da se gurchat,da gi pravqt taka,kakto te sa pravili sas Stoqn.Neka stradat,taka kakto toi e stradal dokato umira.Zashto vsichki kazavat,che alkohola i narkoticite pravqt vsichko-ne,spored men ne e taka.Tova e ot psihikata na mladite hora-po TV davat samo filmi za ubiistva,komputarnite igri vsichkite sa s ubiistva i gi igraqt decata ot 6 godishna vuzrast,kude sa roditelite tuk?zashto ne pravqt nishto po vaprosa?Za tqh e po-lesno da gi ostavqt pred komputrite,za da ne im se prechkat,ako imat rabota.Za men vsichko trugva ot semeritvoto,a sled tova e vinovna durjavata i na posledno mqsto sa alkohola i narkoticite!POKLON PRED PAMETTA NA STOIAN!I SUBOLEZNOVANIQ NA CQLOTO MU SEMEISTVO!!!

27

Калин

преди 15 години

Повечето тук съдите прибързано.Като изключим написаното в свотката:)Какво друго знаем.Чуствам се отратително ,че живея в страна пълна с абсурди.В страна в,която човешкият живот не означава нищо.Не прибързайте да съдите хора .Нямате това право.

26

няма значение

преди 15 години

Да,добре ще си поприказваме тука, някои ще тъжат други просто ще убиват времето, но това което се случи е последица от пълното безхаберие не само на управляващите, но и на нас гражданите. На нас ни дай само нещо да се случи, и почва вятърната мелница, всеки говори,а никой не действа. Мястото на което се е развил трагичния инцидет.. Студентски град, та я се загледайте малко по отблизко, та дори и от далече, ами то там има повече дискотеки от колкото студентски блокове.. Та после ходят и разправят, това било учебна среда.. каква учебна среда е до 3-4 през ноща да ти думкат на главата. Да, допусната е грешката едно време при изграждането да се дадат малко повече пари където трябва и да започне игзграждането на тези заведения, разбираемо е в онези времена на абсолютна нищета, времена в който хората не са знаели какво ги очаква следващият ден. Да, добре си казват живущите, нищо не може да се направи, е да ама не. Крайно време е да се вдигнат, и да си отстояват правата, както ние Софиянците, се вдигаме (успешно или не) когато пред блока ни някое заведение започне да пречи с висока музика и т.н. Но в Студентски град, нещата са коренно различни, там в главата на всеки е "че какво ме интересува, нали след 4 години(ЖИВОТ и здраве), това ще е само спомен за мене ", и дори не си правят труда да променят нещо. Ето докато това тесногръдие не бъде преодоляно, ще ставаме свидетели и на още по грозни гледки, но надали ще е новина за вас, че почти всеки ден в Студентски град стават зверски побой, но научаваме само за тези с летален изход.. защото другото е просто част от ежедневието...