121

собственик в студ. г

преди 15 години

24 годишния корумпиран ГЕРБаджия има и той вина с разрешителнитеи подкупите -дал съм сигнали в прокуратурата и нищо

120

Bio

преди 15 години

Много жалко за погубения млад живот, но протестите няма да върнат момчето, нито пък ще променят положението в Ст. град. Не мисля че държавата е виновна за това че две студентски компании са се сбили и това е имало фатален край. За мен протеста е напълно безмислен. Какво цели, публичен линч на виновните ли? Колкото до мутрите, е това вече е много пресилено. Кръчмите в Ст. град са пълни 99% със студенти, при това с мнооого пияни студенти, които като нищо моат да смачкат от бой всеки, който не им харесва, а не с мутри и никъде не почетох убийците да са били дебеловрати. Май и те са студенти нали така? И последно, като всички студенти са толкова съпричастни, защо не спряхте празнуването на 8-ми декември, както в предишен пост беше писано, а изчакахте да изтрезнеете след празника и излязохте на улицата. Не слагам всички под общ знаменател, но за болшинството от студентите, нанасянето в Ст. град е начало на безкраен купон и нескончаем алкохолен делириум. Като искате промяна, променете се първо вие!

119

На Гнева Детето

преди 15 години

и като разберете какво ще ги линчувате ли?Кой знае какви депутатски синчета са заради това ги крият!

118

преди 15 години

Ами честно казано никой не ви чува.Ако искате чуваемост, трябва да сторите нещо повече от това да се изтребвате като мухи, да се напивате по студентски град и да хленчите по погребения. Абдикиралите сте от човешкото в себе си, деградирали сте като личности, не обичате никого, ни себе си ни околните си.За такива като вас има само един изход - или да се промените или да оскотеете до смърт.Избора си е ваш, последствията също.

117

сливналия

преди 15 години

нека журналистите да помогнат поне веднъж да има справедливост. Искаме имената на всичките шестима мутри. За единия изверг знаем, че е от Благоевград-вили, за другия *** знаем, че е софиянец с килийно образование, по-точно с основно-александър данаилов. Искаме имената и на другите 4-*** тумбаци.

116

преди 15 години

Комунистите държат медиите много ясно,че няма да има обективно отразяване.Утре започва и нашето шествие в Пловдив от 11.30 следете дали въобще ще му се даде гласност.

115

Името

преди 15 години

Най-големият майтап щеше да е, ако някви прошляци от самият митинг или там протест или каквото е се бяха сбили. Това е напълно възможно имайки се в предвид степента на малоумност на 97.3% от населението на студентиски- мутри и студенти alike.

114

MI

преди 15 години

miladinov, с нястояване във форум става всяка работа, продължавай...

113

преди 15 години

По повод на "две пияни студентски компании се сбили" - вие дето го пишете това от платените ли сте или сте доброволци-***?"На 5 декември бяхме на дискотека трима приятели - аз , Стоян и съквартирантът му Благовест. Отидохме към 1,30 ч. и още нямаше 3 ч, когато решихме да се прибираме. Благо излезе малко преди нас, а ние двамата тръгнахме по една пътека зад 19-и блок. Пред нас имаше група момчета, които очевидно бяха пияни, но не им обърнахме внимание", разказва Станимир. Докато тримата си говорили пътьом, едно момче го блъснало."Нямаше реплика, просто в лицето ми се стовари юмрук. Дойдоха и други, започнах да получавам удари отвсякъде. Опитах да се защитя, мисля, че ударих единия, и явно това още повече ги настърви. Биеха ме ожесточено, предпазвах главата и очите си с ръце, отстъпвах назад и нямах представа какво става нито с мен, нито със Стоян", споделя пребитият студент.Благовест се притекъл на помощ, нонападателите били надшестима души"Бяха зверове. Някакви момчета, които отивали на дискотека, дойдоха да ни помогнат, ония избягаха и аз си свалих ръцете от главата. Тогава видях, че Стоян лежи на земята. Отидох при него да му помогна, проверих дали си е глътнал езика. Държах главата му повече от 20 минути, в началото дишаше и имаше пулс", спомня си Станимир. В това време дошли две полицейски патрулки. Момчетата няколко пъти звънели в "Спешна помощ", но линейката се забавила."Когато лекарите дойдоха и ми казаха да се отдръпна, аз за последно хванах Стоян за ръката и тя беше студена. Само чух "Дайте найлона" и ми прилоша", преживява отново кошмара Станимир Тодоров.Двамата побойници, на 19 и 20 години, са задържани в ареста за смъртта на Стоян Балтов, съобщиха вчера от МВР. Първоначално в ареста бяха петима души.Двамата са обвинени за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлена телесна повреда.Според неофициална информация биячите са имали алкохол в кръвта над 1 промила. Групата им била изгонена със скандал от друго заведение и това провокирало агресията им, предполагат криминалисти.от сайта лимпа.бг

112

На Гнева Детето

преди 15 години

Абе вие само знаете да плюете "оня от село"другия от незнам къде си само лалосвате по блоговете и се правите на "гражданчета"ей събудете се,заради това "селско мислене"сме на това дередже дайде да правиме нещо само сдуми по блоговете нема да стане от варна ще дойда с още хора само да разберем че ще става нещо голямо,не само лалосванепо блоговете!

111

miladinov

преди 15 години

koi kontrolira mediite shto se pi6e 4e imalo 1000 studenti na protesta, kato dnes bqhme naj malkoto 5-6 hiliadi ako ne i poveche.

110

miladinov

преди 15 години

Настояваме за имената на, повтаряме 5-та УБИЙЦИ на всички, не на двама от тях на петимата.

109

miladinov

преди 15 години

Покажете скапаните лица на Вили Георгиев и Александър Данаилов.......за бога та те са били 5 или 6 момчета искаме лицата на всичките. Нека бадат показани в национален ефир.

108

miladinov

преди 15 години

Вили Георгиев , Александър Данаилов , Вили Георгиев , Александър Данаилов ,Вили Георгиев...................стига вече прикриване искаме всичките ИМЕНА НА УБИЙЦИТЕ на 5-та

107

преди 15 години

ще протестират протестират, ще им стане студено, и довечера пак ще са в кръчмите и дискотеките

106

Stoqn

преди 15 години

чак сега е събирането понеже се изчака погребението на момчето,мисля че е някак етично да е така.а вие устатите по -добре не плюйте събирането,ами напревете нещо.човек да се опита да направи нещо хубави винаги ще се намери някое полумлаумно създание,което да не го хареса

105

преди 15 години

всеки ден има убити и пребити,а за вас студенти е срамота,4ак сега да предприемате нещо .къде бяхте от случката до днес?защо не спряхте да празнувате тъпия си празник?а?али сте много отворени,ама само на приказки!

104

преди 15 години

Две студентски компании са се сбили и това е. Жалко за погубения живот. Добре би било да се избягват побоищата.

103

преди 15 години

are v ustata ve grozen,ti maika ta!6to kato ste mnogo otvoreni,4ak edna sedmica sled tova pravite mijavo sybirane,a?dosega kyde blqhte,mama vi mrysna

102

АЗ

преди 15 години

Хора,някой ще ми каже ли мутрите какво общо имат със смъртта на това момче?!Нима те са го пребили до смърт?!Нима те са наливали алкохол в гърлата на убийците на Стоян и са ги накарали да го пребият?!НЕ...това,че ходите в тъпите заведения в Студентски си е ваш проблем,но мутрите в случая нямат нищо общо...Убийците му имат глави на раменете си и са знаели,че взимат живота на човекшко същество..те са го нападнали и са го били до смърт...нима те сега не заслужават същата участ?!Има Бог..