31

Анонимен

преди 11 часа

До WALTER PAPAZIS 29. И колкото повече няма нищо общо с еди какво си толкова повече го пали на национализъм да доказва, че е еди какъв си.

30

!

преди 11 часа

Преди малко гледах блогъра Винекуров той каза че аятулаха и Райси се Били скрили в бункер в казан. Явно са при джуджето в бункера му след срещата а проваления съюз Брикс.

29

Анонимен

преди 11 часа

До WALTER PAPAZIS 29. Е па то по целият свят е така. Никой назоваващ себе си еди какъв си няма нищо общо с еди какво си.

28

АзъКанъАзъ7112136860

преди 11 часа

Ще обобщя вече казвани от мен неща,които представляват не повече от половин процент от това,което знам.Евррите не са хора. Истинското название на "Европа" е Канаан.Евреите превземат Канаан.С Ковид бяха избити около 500 000 000 бели хора. Третият Храм на Иудейското зло е "Sagrada familia" в Барселона. Цел е обявяване на Сефарадска държава Септимания между Окситания и Каталуния.ЕВРЕИТЕ НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА !

27

Д

преди 11 часа

Все повече допускам ,че чичо Ади е бил най-близо до решаването на проблема със злото в света , никога не съм бил предубеден , но след всички избити хора и деца в рамките на малко повече от година започвам да допускам , че е бил на прав път. Другото семитче не пести украинско пушечно месо за другата война , за ковто по сецреве , че нали е по на сърце на евроатлантиците , но и тсм не се пести.

26

WALTER PAPAZIS

преди 11 часа

ИРАН НЕ СА НИКАКВИ ИРАНЦИ..АМИ СА СТАДО АРАБИ, ЗЗИГГАНИ, ЧЕРНИ МАВЪРСКИ ПЛЕМЕНА, И НЯКАКВИ ТУРСКИ ДИВАЦИ АЗАРБАДЖАНАЦИ...ОРИГИНАЛНИТЕ ИРАНЦИ Е ИМАЛО НАВРЕМЕТО, ПО ВРЕМЕТО НА КИРОС ВЕЛИКИ, КСЕРКСИС, КАМБИЗ, ДАРИИ 1 2 3.....НО НИЕ ГЪРЦИТЕ ГИ РАЗМАЗАХМЕ ОТ ВОЙНИ И БОЙ ,..ПОСЛЕ АРАБИТЕ В 7-ВИ ВЕК..А ПОСЛЕ И МОНГОЛСКИТЕ ДИВАЦИВ В13-ТИ ВЕК ...ДНЕС НЯМА ИРАНЦИ..А САМО МАВЪРИ И АРАБИ ТАМ .

25

ЛибераленГосподар

преди 11 часа

Аз съм хомосексуалист и се гордея с това бе копейки вмupucaни

24

Анонимен

преди 11 часа

До ЛибераленГосподар 23. Земай вече аповете.

23

ЛибераленГосподар

преди 11 часа

Ставам рано рано гледам бозата топла баничката студена pycopoба - уволнена

22

Ром"с

преди 11 часа

Дали пък УЕФА и ФИФА няма да се сетят сами да изключат израелските отбори и нац отбор по футбол от участия или те имат двоен стандарт ,а пък може би и те се управляват от Вашингтон,щом не ги изключват при нападение на израелците на суверенитетна държава без да им е обявено война!? Или израелците могат да си позволят да атакуват..на тях им е позволено..или закон не ги лови?

21

Анонимен

преди 11 часа

Лошо Израел напада вече държава не терористи ще има последици

20

ЛибераленГосподар

преди 11 часа

Купейки, вие може всичко да си мислите, НО АЗ съм единствения господар, който вие реално искате. Строг, но справедлив. Цивилизацията все пак трябва да се развива и понякога трябва да се реже на месо. Иран е нужен на световната цивилизация, но не в този си вид на жалка ислямистка република, а трябва да стане либерално персийско царство слагащо в центъра човека и науката. Същото важи и за Русия в какъвто и малък бъдещ вид бъде сведена.

19

Анонимен

преди 11 часа

До ЛибераленГосподар 20. Гуспударю, плюскаш банички с бозъ ли бе ?

18

Анонимен

преди 11 часа

До 18. Кво изтреще сабахлям рано-рано. Пак си спомни кога като малък са те били с копейки по главата а ?

17

ЛибераленГосподар

преди 11 часа

До АзъКанъАзъ7112136860 - абе ти какво си се разписала рано-рано. Баничките опече ли ми сутринта?

16

Откакто

преди 11 часа

...Путин целуна Корана в Чечня, той се превърна в майка-закрилница за терористите по света! Може да си меткат ракети по цивилни градове, но ако някой им отвърне , било Израел или съюзниците, ...уааауу, това било "фашизъм"??? Няма по-гнусно от платените таракани!

15

Клякай русоробе

преди 11 часа

Купейки-ислямисти-pycopoби-***-Иран-Хизбула-Хамас-ИслямскаДържава - това е остта на еволюцията на pycopoба. Иска не иска, ще трябва докрай да я играе и да кляка пред Аллаха

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 11 часа

Ще Ви дам сведение от пътва ръка,защото живея между Франция и Испания и имам очи да видя,уши да чуя,сърце да съм честен,разум да не съм в неведение. Израилтяните,които около дирижираното от Мосад и Хамас "нападение" над Израел бях в Израел днес са до един в Окситания. На тяхно място прииждат евреи от Индия,Пакистан...В Окситания АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕННИЯТ БЯЛ ЧОВЕК.ВСИЧКИ ТУК СА ЕВРЕИ,ДАМИ И ГОСПОДА.

13

Ранърса

преди 11 часа

Тва не е интересно. Пишете когато експлозиите са в Москва.

12

Анонимен

преди 11 часа

До Биби! 11. Вервай на тая комедия както верваш на картонени хиперавтомобили.