57

2

преди 7 часа

след което те дават на служителите на TЦК неограничени правомощия да извършват беззакония и да вкарват хора във ВСУ като go6uTъk. След това това "месото" отива отпред, където е изправено пред следващия етап от тяхното утилизиране. В много бригади на киевската хунта се формира ядро от недосегаеми нацисти, които сами на "нула" не отиват и основната им задача е да карат "месо" на клане. Където за всяка грешна дума или кос поглед могат да бъдат застреляни като животно. След това ще пишат до дома им, че починалият е дезертьор или изчезнал (за да не плащат обезщетения на семейството на

56

1

преди 7 часа

"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,

55

Анонимен

преди 7 часа

Успеновское направление. Щурмови части на руските въоръжени сили водят боеве в центъра на Катериновка и в източните покрайнини на Антоновка. Регистрирано е значително настъпление на руските въоръжени сили на юг и югоизток от Богоявленка, както и южно от Катериновка.

54

Анонимен

преди 7 часа

Кураховское направление. ВС на РФ настъпиха западно от Цукурино и се приближиха до Новодмитровка. Боевете се водят в източните покрайнини на н.м.. В този район също беше разширена контролната зона. Части на руската армия овладяват село Измайловка. Освен това в този район руските бойци навлязоха в източните покрайнини на Новоселидовка. В самото село вече е отчетен малък напредък. В Горняк градските боеве продължават в централната част на града. Оттам отдавна няма обективен мониторинг, но се съобщава, че около 60% от територията на града вече се контролира от руската армия.

53

6

преди 7 часа

Фашизоидните бандеровски ресурси потвърждават присъствието на руските въоръжени сили в самия населен район.

52

5

преди 7 часа

Съобщава се, че някои мизернически части са избягали без заповед за отстъпление. Редица източници, анализирайки кадрите, съобщават, че фашизоидните бандеровски мизерници са напуснали някои райони на града практически без бой - много сгради стоят непокътнати и невредими. Фашизоидните бандеровски ресурси признават руския контрол над 70% от града. Въпреки това, като се има предвид, че информацията пристига с известно закъснение, в момента нещата могат да бъдат много по-зле за тях в Селидово. На запад от Селидово продължават боевете във Вишнево. Фашизоидните бандеровски ресурси потвърждават присъ

51

4

преди 7 часа

което даде възможност да се заемат тактически важни участъци от фронта вече в административните граници на града, да се "разтегне" секторът на отбраната им по протежение на по цялата дължина на града, а след това надгради успеха в централната му част. Ако се запази сегашното темпо на настъплението, фашизоидните бандеровски мизерници ще бъдат принудени да се оттеглят от града в близко бъдеще, за да избегнат обкръжението. Между другото, вчера в интернет се появиха кадри на мизерници, които бягат с кола през територия, контролирана от руските въоръжени сили, вероятно през Вишнево. Съобщава се, че

50

Анонимен

преди 7 часа

Ако не искаш да се видим на друго място просто не цитирай просто е много просто.

49

Лудото Ленче

преди 7 часа

Спрете да преписвате тъпотиите на DW !!! Откровени пропагандни измислици !!! Бълвоч...

48

3

преди 7 часа

на река Соленая близо до централния пазар. Въпреки факта, че фашизоидните бандеровски мизерници успяха да задържат настъплението на руските войски за около месец и се биеше практически в покрайнините на града в района на Михайловка, поредица от тактически успехи на юг и север от града, отрязвайки основните пътища за доставка на боеприпаси и ротация, както и контролът на огъня над единствения маршрут в района на Вишневое значително отслабиха позицията на мизерниците в града. Нощният масиран артилерийски обстрел срещу мизернически цели, извършен преди два дни ги изненада, което даде възможност д

47

2

преди 7 часа

В централната част на града се наблюдава локално сриване на фронта на фашизоидните бандеровски мизерници. Руските войски първо се закрепиха в покрайнините на улица Береговая, а след това атакуваха първите многоетажни сгради в микрорайон Южни, където беше издигнат руският флаг. Противно на изявленията на украински източници, той не е бил изхвърлен от БПЛА, а е бил поставен от бойци: вчера вечерта се появиха кадри на военнослужещ от руските въоръжени сили със знаме в противоположното крило на същата сграда. Друго руско знаме се появи на жилищна сграда на отсрещния бряг на река Соленая близо до ц

46

1

преди 7 часа

Селидовско направление. Части на руските въоръжени сили пробиха отбраната на фашизоидните бандеровски мизерници в Селидово. Щурмоваците напреднаха западно от терикона на мина "Коротченко" по ул. Мира в посока към гаражната кооперация. Преди това около три седмици се водеха битки в района на завода за стоманобетонни конструкции, но не беше възможно да се продължи напред поради превъзходството на мизерниците в БЛА и постоянното дежурство във въздуха на няколко селскостопански дрона Баба Яга.

45

2

преди 7 часа

Фашизоидните бандеровски мизерници периодично контраатакуват и понякога дори възвръщат загубени позиции. Вярно, не за дълго. На южния фланг руските въоръжени сили продължават постепенното си настъпление към Щербиновка.

44

1

преди 7 часа

Торецко направление. Продължават боевете в Торецк (Дзержинск), където руските войски настъпват в няколко района на града. В центъра бойците на руските въоръжени сили са се укрепили в сградата на детска градина 8 "Златен ключ" и се опитват да напреднат по улица "Маяковски" и успоредната улица "50 лет Октября". На юг фронтът все още минава през зоната на многоетажното застрояване. Според някои съобщения руските войски са изтласкали фашизоидните бандеровски мизерници от територията на мина "Дзержински", въпреки че все още няма обективни доказателства за това.

43

Анонимен

преди 7 часа

Константиновско направление. След значителното настъпление на руските въоръжени сили в Часов Яр нови новини не бяха получени. Предполага се, че сега руските бойци се закрепват на нови позиции и водят насрещни боеве с фашизоидните бандеровски мизерници на новите граници на контролираната територия.

42

Анонимен

преди 7 часа

До от БАН - Икономиката на Китай зависи от пазарите на Запада. На кой ще продават, ако не е богатият Запад? Иначе за долара и еврото донякъде си прав. Все още зависят от тях, но все по-малко. И все пак, ако го няма пазара на Запада, Китай ще трябва да намали драстично експорта си, а тяхната икономика е доста зависима от него. Сгромоляса ли се икономиката на Запада, Китай ще я последва. Кой е най-големия външнотърговски партньор на Китай - САЩ? И обратно.

41

Анонимен

преди 7 часа

Лиманско направление. Части на руските въоръжени сили освободиха селището Новосадово и напреднаха малко на юг. Сега боевете се водят в покрайнините на Терни. Руските въздушно-космически сили работят по позициите на фашизоидните бандеровски мизерници в населеното място - извършва се ФАБизация на мизерници. Предполага се, че тече подготовка за нападение от две страни - от север и от изток.

40

Анонимен

преди 7 часа

Живота в предишния строй повече ми харесваше защото имаше класи и всеки си знаеше мястото. Сега всеки умник си позволява да нагрубява. Особено потърпевши са интелигентните хора които винаги си преглъщаме злобата и завистта.

39

Анонимен

преди 7 часа

Курск. В района на Курск се водят битки почти по целия фронт. Фашизоидните бандеровски мизерници продължават контраатаките в района на Зелени Шлях, Новоивановка и Толстой Луг. Редица източници съобщават, че остатъците от фашизоидните бандеровски мизерници са напуснали района на Любимовка. Подразделения на руските въоръжени сили настъпиха в района на дерето Калинов Лог, както и в района на Должик и Россошное в района на Кореневски югозападно от Калинов.

38

бл

преди 7 часа

Статията трябва да е озаглавена "Из нощните *** на DW"