246

Анонимен

преди 6 часа

А пък Байдън има ако!

245

Анонимен

преди 6 часа

Млякото с 400% надценка докато стигне в магазина

244

Анонимен

преди 6 часа

22 държави бяха представени на ниво държавен глава.

243

Анонимен

преди 6 часа

Те не искат реална интеграция, дори Беларус и Русия не се интегрират и няма такива намерения, само западната партия иска да гради реални наднационални съюзи, поради това западното е единственото голямо реално интернационално течение. Факт е че западът има какво да научи от китай и индия по отнопешение на икономическото управление.

242

Анонимен

преди 6 часа

1990та година капeйкитe плашеха, че до 30 години България ще изчезне, но ето че не изчезнахме, от 9 милиона останаха цели 5 милиона население, повече от половината, и още не сме изчезнали.

241

Анонимен

преди 6 часа

Ами те половината от БРИКС държавите не присъствали в този Казан:)))Понеже е много престижно да се срещат с Путин хахаха

240

Анонимен

преди 6 часа

Русофилите преди 40 години са твърдели, че бъдещето е на СССР, а Запада запада. Преди 15-ина години обясняваха, че бъдещето е на Евразийския съюз на Путин, а Запада запада. Днес са се въодушевили от БРИКС. "Бъдещето е на БРИКС, Запада запада." хахаха Хайде оставете го СССР, ама какво стана с Евразийския съюз? Голямо бъдеще имаше с него. Ако ги бяхме послушали, сега пак щяхме да сме със заплати от по 100-200 лева месечно, така че когато русофил ви каже нещо, не забравяйте за СССР и Евразийския!!!

239

Анонимен

преди 6 часа

Е и ? Какво хубаво видя България като цяло , откакто е с колективния запад ? Повече пътища ли имаме ,АЕЦ,оръжия , образование , повече безплатно здравеопазване ли имаме , по-ниска пенсионна възраст ли , по добра покупателна способност ли ? Кое по добро ? Ще ви светне , ама дано да не е вече късно .

238

Анонимен

преди 6 часа

227- с това се наторява руската земя- затова от там в лошият запад избягаха 20/35 000 000 руснаци- та да плодородна е тяхната земя- торят я от години с органична тор....

237

До 235

преди 6 часа

Ти да нямаш комплексни от София селянин *** .

236

Няма да стане!

преди 6 часа

Поради простата причина, че нищо "многополюсно" няма в природата! Там има само ПЛЮС и МИНУС, така е и в живота.Иска му се на другаря Путин под прикритието на многото полюси да узурпира единия от двата полюса, ама няма да му се отвори паращута!

235

123

преди 6 часа

БРИКС е поредния съюз на Русия който щял да сменя световния ред. Да припомня предишните съюзи (повечето провалени) СССР, ОНД, ОДКС,Евразийски съюз, ШОС сега БРИКС. Всичките тия щяха да съсипват запада и да стават хегемони, о ква стана тя, запада си живее живота , а руските съюзи са провал след провал. Единствените хора които се ловят на тия глупости са нискообразованите русофили.

234

Анонимен

преди 6 часа

Всички нормални хора гледаме достоверни телеграм канали и не гледаме пропагандистките краваро-говнярски канали: 1, b и новата. Гледайте истината в телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК. Гледайте предаването "60 минут" и вести в smotrim.ru и различни канали в smotret.tv

233

Анонимен

преди 6 часа

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

232

Анонимен

преди 6 часа

СССР беше 270 милиона.Ако не беше Сталин да е бил един милиард.Рф остана 140 милиона(40 милиона са руснаците в него).А след провала на сво-то колко ще останат???

231

Страшно е

преди 6 часа

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Сармата на сарми да излезе! Страшно е!

230

Анонимен

преди 6 часа

По новините казаха, че почиващите за наша сметка дезертирали укронацисти събират армия и заедно с БГ русофобите да ходят да отбиват руснаците от Часов яр, Купянск и Запорожие. Хайде бе русофоби отворки, отивайте да помагате на вашите приятели от украйна.

229

Анонимен

преди 6 часа

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчатпо баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

228

А ся де

преди 6 часа

Китайчето стърчи две глави над могъщия Путин

227

Анонимен

преди 6 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?