36

рицар мафиот

преди 1 седмица

ОТ ТАЯ СТРАНА ХОРАТА, ЗА КОИТО ГЛАСУВАХТЕ ДОСЕГА ИЗТОЧВАТ ПО НЯКОЛКО МЛРД НА ГОДИНА ВЕЧЕ НАД 30 ГОДИНИ, КАТО НА МН МЕСТА НЯМА И ПЪТИЩА ДА ОСТАНАТ, А ТОКА СПИРА ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ОТ НАД 20 ГОДИНИ ИЗ ЦЯЛАТА ДЪРЖ, СРЕДНА КЛАСА ПЕНСИОНЕРИ И НА РОМИТЕ ДЕЦАТА, ЗАТОВА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, ЗАЩОТО САМО СЕ КРАДЕ, А НЕ СЕ СЪЗДАДОХА УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА СИЛНИ БИЗНЕСИ. ДНЕС ТЕ ТЕГЛЯТ МЛРД ЗАЕМИ И СИ ГИ РАЗДАВАТ ЗА ДЖОБНИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ И ФИНАНСОВИ СХЕМИ НЕ СА БИЗНЕСИ, ТРЯБВАТ ЗАВОДИ И ПРОИЗВОДСТВО,АМА ВЕЧЕ НЯМА

35

До програмист

преди 1 седмица

Ами как да имаш качествен матрЯл след като всичко можещо и знаещо не е съгласно да робува за жълти пари и се изнася скоропостижно от страната,факт-3 милиона ги няма тук и основна причина за това е мизерното заплащане на труда!Тук остават маргинали,хора на възраст или такива както казваш с нисък интелект,как тогава очакваш някой западен инвеститор да си вкара парите тук и да почне някакво производство след като няма хора подходящи за работа!

34

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

Трябва да стоим гладни и парцаливи още 30 години за да даваме парите си на Васил Велев, Хампарцумян и т.н. и да ги чакаме да станат милиардери и да направят България богата страна. Или не????????? ИЗЛИШНО Е! Велев и подобните му вече са стари и скоро ще умрат, така че няма смисъл! Да ги забравим и да работим за България!

33

Програмист

преди 1 седмица

До 26 : Точно па ти ще ми сложиш 50% данък, opъфляk. Мноого на сериозно се взе!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Ей програмиста , бих искал да те видя наживо какво представляваш , ама май си те представям вече - западен *** девбел с уши , папка, слушка и сире мааазни гаффна , от такива дебело серковци тук нямаме нужда , аре оди си у аут сорсо!!!

31

До програмиста

преди 1 седмица

Ти си просто тр ол.И не плащаш данъци.Аз съм пенсионер и ,когато и да съм влязал в тоя сайт,ти си на линия.Кога работиш " програмисте"?

30

Анонимен

преди 1 седмица

ОЩЕ ЛИ НЯКОЙ НЕ Е СВЕТНАЛ С ПАВЕ ВАСИЛ ВЕЛЕВ НА УЛИЦАТА? ПЛАЧЕ СИ ЗА ПОЧИВКА В САНАТОРИУМ.

29

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

ДРУГАРЯ ВЕЛЕВ ПРЕДЛАГА ДА РЕШИМ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА КАТО УБИЕМ НАСЕЛЕНИЕТО С ГЛАД И МИЗЕРИЯ!

28

И?

преди 1 седмица

До Програмист Нищо няма да се случи, освен това банките да започнат да плащат лихви по депозити. Айде да не са 50% от парите ваши! Май си много неграмотен!

27

Програмист

преди 1 седмица

До 24 : Имаше чужди инвестиции, и то много. Само че се отказаха - лошият мат'рял е с нисък интелект, ниска производителност, мрънка, пуска фалшиви болнични, краде, злоупотребява и се скатава. Сами си изгонихте инвеститорите, сега пак някой друг да ви виновен.

26

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

Велев говори разбойнически приказки. Полуграмотен текезесера който иска българските граждани да живеят в мизерия и робство.

25

До програмиста

преди 1 седмица

И ти си като господин Велев !!!! Ще ти сложа 50 % данък и ако искаш върви на ..... пак си оставаш същия празноглавец с ококорени очи от монитора !

24

Анонимен

преди 1 седмица

АСЕН ВАСИЛЕВ И ПП-ДБ СА ПРАВИ! ЗАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДА ВЪРВЯТ НАГОРЕ!

23

До програмист

преди 1 седмица

Добре след като имахме най ниски доходи и плосък данък какво се случи,станахме ли конкурентно способни,станахме ли магнит за чуждите инвестиции,по скоро три милиона се изнесоха извън България,инвестициите клонят към нула,бюджета предвижда огромен дефицит?Явно има нещо сбъркано в това което ни припяваха повече от 35 години и модела трябва да се промени!

22

Анонимен

преди 1 седмица

А БИЗНЕСА ИСКА ЛИ ГЛАДНИ БУНТОВЕ И БЕСЕНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИ ПО СТЪЛБОВЕТЕ?

21

Програмист

преди 1 седмица

До 20 : Ще се махнем. И стане ли това ще ми ядете дедовия. Знаеш ли какво ще се случи с банковата система, ако всички си изтеглим парите от нея и идем в чужбина? Подсказка : КТБ ще ви се види като детско чаено парти.

20

"Честният"

преди 1 седмица

Частен бизнес на Васил Велев,започва с Приватизация на Държавен фонд НТТМ.От там към неговата фондация "Еврика" са преведени 150 млн.лв.държавни пари плюс активите на 31 предприятия.Ами да ги върне!

19

тоя пък

преди 1 седмица

До Програмист Ми махай се, и без това работиш за западни фирми, а плащаш български данъци. Нищо няма да загубим когато се разкараш ти, и подобните на теб самозабравили се тъй наречени IT.

18

Програмист

преди 1 седмица

До 16 : Корпоративен данък 50% и забрави и стотинка да видят повече от мен. Минавам в сивият сектор, и изнасям фирмата в друга страна.

17

Пенсионер

преди 1 седмица

А на господин Велев и себеподобните му самозабравили се богаташчета известно ли му е , че без пенсионери на работа са обречени . И има друг вариант за вдигане на заплати и пенсии и то справедливо с най-малко с 10% догодина !!! И той е 40% данък за господин Велев и подобните му Хампърцумянчета, Костовчета и други дървени философи. Ако и това не помогне - национализация на всичко заграбено чрез т.н. приватизация..... И после питате защо е имало Народен съд ????