20

преди 15 години

bravo 18-ti

19

преди 15 години

Номер 10 , ти си богат на простотия. И запомни едно, *** ГЛАВА ЗАТРИВА.

18

продавач на барбулат

преди 15 години

Напоследък все се чудя кой е по-богат и не мога да реша. Може би това са просто глупости, все пак не съм банкер или инвеститор, а *** продавач на барбулатори.1. Човек, който има 100 лева в банката.2. Човек, който има имоти за 200 000 евро, чиито цени падат, кара кола за 100 000 евро (чиято цена пада) и дължи 500 000 евро.В крайна сметка мисля, че този дето има 100 лева в банката е по-богат.Извод: Най-богат е този, който има най-богата душевност :)

17

Иво

преди 15 години

Цените ще паднат страховито - вервайте ми!Ама все още много хора все още се надяват на чудо и не смеят да си признаят, че много са се набълбукали.

16

преди 15 години

Номер 13, успеха идва при хората които се борят, а не плачат като ученички ЗАПОМНИ ГО и си го повтаряй следващия път като се чудиш защо си беден.

15

некой

преди 15 години

много зависи от БГ политиката,дали цените ще паднат , ще се задържат или вдигнат , а не толкова до финансовата криза....Ако БГ продължи да бъде ограничавана от ЕС и определена, като страна с много корупция , инвестициите ще намалеят , а от там и цени на имоти и т.н.......всъщност факторите са много....а и да не забравяме ,че става въпрос за България , където всичко върви по нелогичен път......

14

продавач на приказки

преди 15 години

Всички материали падат страхотно както и желаещите да купуват другото дето го приказват е от некачествените наркотици

13

преди 15 години

Номер 10 , след една година само ще си удвойте ядовете .ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!

12

преди 15 години

балонът беше надут от банките и мафията и се стигна до поредната огромна финансова пирамида. тия които излязоха първи (мафията) пак печелят. тия които излизат от балона последни (народа) както винаги пак ще загубят

11

продавач на барбулат

преди 15 години

и аз казвам, че пазарът се сегментира. Понеже всички видяха, че барбулаторите са една отлична инвестиция, започнаха да инвестират в много и най-различни видове барбулатори. Всеки стана барбулаторен предприемач, което пък вдигна цените на барбулаторните материали.Сега всички пускат барбулаторите под наем, защото един барбулатор, който не може да се продаде дълго време, си гълта пари: то парно, то данък, то етажна собственост. За това изглежда и пазарът на наеми за барбулатори се сегментира.Дано само не дойде деня в който всички разберат, че тези барбулатори са една голяма простотия. Тогава, ще трябва да лобирам правителството да изкупи всички барбулатори на сегашните цени и да ги раздаде на бедните под формата на някоя социална програма.

10

преди 15 години

След една година кризата ще е само спомен и който е купувал сега - ще си удвои парите.

9

преди 15 години

Така е много жилища повечето празни или не съвсем пълни,а работа само за една шена хора.Е няма как да стане имотите да са скъпоценни!На какво отгоре нито хората са добронамерени нищо!

8

///

преди 15 години

Сега вече хората от село няма да могат да взимат заеми и съответно няма да могат да купуват апартаменти по големите градове. Това ще стесни продажбите на имоти, но наемите ще се повишават. Абе в крайна сметка който търси - намира. Съвсем наскоро продадох апартамент на повече от 40 години почти на цената на нов при това само за десетина дни след като го обявих за продажба, истината е такава, че цените на имотите в големите градове няма да падне кой знае колко, ако очаквате апартаменти във варна, пловдив или софия да станат по 300-400 евра на квадрат - лъжете се. Цената на апартаментите по курортите обаче ще падат, но там така или иначе почти никой не купува :)

7

преди 15 години

Пазара ще се сегментира и това което не е добро - ще поевтинее. Има огромен потенциал точно сега, но малко ще могат да се възползват.

6

и ловец съм и рибар

преди 15 години

пропуснах и високите лихви. Високите лихви в банките означава доста по-малък брой кредито получатели, съответно доста по малко потенциални купувачи.ж

5

и ловец съм и рибар

преди 15 години

цената ще пада яко. Мое лично мнение. Защо? Причини много. Евтини строителни материали.-желязото например поевтиня драстично. Евтина работна ръка, много безработица. Евтин транспорт, горивата поевтиняват. Това обаче ще трае докато трае световната криза и докато са евтини горивата. Като свърши кризата цените рязко ще дръпнат нагоре. Големия въпрос е, кога ще приключи световната криза? Сега продавачите ще се ослушват и ще се опитат да задържат старите цени и най-много да намалят цените с 5, 10 процента. Ако световната криза обаче се закучи и продължи дълго продавачите ще издухат супата и ще трябва да продават евтино така или иначе.

4

продавач на барбулат

преди 15 години

Барбулаторите от луксозния сегмент винаги се търсят. Колкото до саламурата, дочух, че някакви чуждестранни инвеститори искали да я изкупят цялата, за това цената и била толкова висока.

3

СаламуроПродавач

преди 15 години

Ако някои ме пита цената на саламурата ще пада ли аз да не съм луд да му кажа истината. Не брато саламурата е много ценно нещо и винаги цената и ще расте... А това, че вече и пада цената е само поправка нищо лошо брато, сега е момента да копуваш защото пак че се дига... И това е само саламутрата второ качество... Саламурата лукс ще е винаги скъпа... Е това, че трябва да се взимат заеми които никои не може да си позволи не значи, че има саламурен балон. Тоша, че имам тонове непродадена саламура и даже не мога да е дам мод наем нищо не значи - ще се стискам ама цените няма да сваля... Е ако все пак се наложи да си плащам заемите да... но нашата саламура е направена с откраднтати от вас пари така, че ще се натискам...

2

jfab

преди 15 години

Имах си хас да кажат, че балон има... Тия са за разстрел всичките.

1

B55

преди 15 години

Беден народ с много собственост да няма от марс да доидат да развиват пазара я