26

преди 15 години

Гоце, чух че в родопите имало вълци и нагризали едно стадо. Вземи свърши нещо полезно за родината.

25

Animal Planet

преди 15 години

Буш е републиканец, не е демократ, научи се да правиш разлика. И е същия като първака и всички *** с пушки. Какви комплекси избиваш като ходиш със снайпер и джип да убиваш животни? Не ми е ясен това лова и винаги ми се е уструвало най-тъпашкото нещо да се хвалиш с убита сърна, толкова е подтискащо умрели животни да ти се плезят от стените...

24

преди 15 години

Бих искал да предложа на парламента да приеме закон разходите за охрана и транспорт при подобни "увеселителни" пътувания на управниците да се заплащат от фонд работна заплата на президенството.

23

преди 15 години

Граждани и Гражданки вие сега разбрахте че това не е просто президен, а аристократ със синя кръв. Вие трябва от днес нататък да се отнасяте с голямо почитание към почитаемия гоце и да се радвате за неговите трофеи. Всичко е толкова прекрасно, нали?

22

преди 15 години

Селска комунистическа грозна и мазна муцуна!

21

преди 15 години

Ех-а-а-а колко интересни изказвания! Гоцето се оказва че е направил нещо много хубаво и хората с умилениe се спомнят за другаря Кубадински. И освен това с този изтрел той спечели психологическо предимство пред ДСБ и ги разобличи като дребен дивеч които не заслужава неговото внимание.

20

ha

преди 15 години

...Za sega samo shte go darpah bez da go varzvash, zashtoto ako reshish da go razvarzvash zor shte vidias ;)

19

Петков

преди 15 години

"Според тях той дължи обяснение на узбекския и на българския народ за системно избиваните от него животни."Първанов дължи обяснение на народите, защо измежду системно избитите от него животни е пропуснал най-гнусното - Костов!

18

преди 15 години

Нека да разясня правилната линия на партията. Млади хора от червена генерация, слушайте ме внимателно. Това е подла инсинуация и първанов е стрелял с хаосни патрони, а някой костовист е подхвърлял защитени видове за да опетни светлото име на гоце. Освен това Партията на Европейските Социалисти начело с Стинг са големи почитатели на бсп-то и много харесват стила на живот на социалистите у нас. Единствено група доносници вреди на имиджа на държавата и внася световната криза при нас.

17

ha

преди 15 години

v cial sviat koleloto se varti a pri nas boksuva. Zashto ne strelia v Evropa ili v Amerika..?

16

преди 15 години

DA BE AZAKO OTIDA I ZASTRELIAM NAKOEJIVOTNO MOGA I V ATVORA DA SE NAMERIA,A TOZ pURVANOV /GOSPOD DA MY E NA POMOSHT/GOSPOD DA GO YBIE

15

преди 15 години

ato takiva kato goce ..slavi 4algiev,sirakov koito strelqt po redki vidve jivotni...sa gnusnata imet na tazi prosta dyrjava

14

kristalen

преди 15 години

do 7 abe sedmak goreto bu6 e republikanez moi4kija - haide po spokoino s demokratite 4e ne razbira6 nesto havata - abe kak ne se use6tate kakvo pi6ete be hora - formulata misul i filma use6tane hi4 ne sa vi prisu6ti

13

преди 15 години

Не че командира ми е симпатичем, нито пък Гоце! И двамата са рожба на една система - комунистическата! Обикновено обаче всичко е въпрос на дипломация! някой е прошепнал на началника на протокола в Узвкеското МвнР че Гоце е ловец и са му пориготвили изненада! Да се отказва е твърде недипломатично! Когато Надето беше МвнР кацаше в България май само да си смени бельото! И какъв беше резултата от тези визити: спрени мощности в Козлодуй, български заложници в Либия и прочие значими събития! Друг е въпросът, дали един президент, на една държавица като България, която се опитва да ходи по ръба трябва да афишира ловните си влечения! Това е въпрос на личен избор и Гоце го е направил! А Командира най-накрая да спре да се обажда като черна станция за щяло и нещяло и най-накрая да отговори на следните въпроси:1. защо БГА Балкан с епродаде на "стратегическия" инвеститор Гад Зеяви, който сега иска да ни ошушка с 80 млн евро в арбитражния съд в париж?2. защо в България по времето на управлението на Костов се извърши най-мръснта и престъпна приватизация в бившия соц. блок?3. защо се съгласихме да затворим мошности в АЕЦ Козлодуй на базата на един обикновен меморандум и сега, когато ЕС осмисля отношението си към ярената енергетика, а в Германия и зелени и християн демократи са се съгласили да започне строителството на нова АЕЦ, ние затваряме нашата, където за системи за сигурност бяха вложени милиони, а проекторесурса на ракторите беше доказан по безспорен начин, както и тяхната безопасност?4. защо правителството на Костов не направи нищо по отношение на организираната престъпност, освен знаменитото изказване на Емануил Хорданов: " В България няма организирама престъпност, а само организирани групи с престъпни намерения!".5. защо бившия министър на образованието Веселин методиев, депутата сега от ДСБ замени в учебнците по история термина "османско робство" с "османско присъствие"? тези въпроси са много по интересни от отва какво е застрелял Гоце! Трябва ад е ясно едно: СДС беше ликвидирано от Костов, който се разпореждаше лично с фондация "демокрация"! Ако някой си мисли, че Командира е станал демократ, жестоко се лъже! не е с нищо по различен от БСП и компания! Доказаха го делата му през годините, както и делата на подопечните му!

12

преди 15 години

Харесва ми моите любими ръководители да ходят на лов, а аз да се чудя как да вържа семейния бюджет.

11

Alex

преди 15 години

na snimkata - da ne mu e BRAT BLIZNAK ???? Toi ( Goceto de ) zatova go e poshtadil i vse oste ne mu e oskubal perushinata !!!

10

преди 15 години

sabirat se ama ne6to nemogat da q pokarat 4iniqtasigurno nema pare za gorivo:D:D:D:D

9

преди 15 години

Кой уби козела? Кой уби козела? Кой уби козела? Кой уби козела? Кой уби козела?

8

козльо

преди 15 години

Този президент не само, че не е социален, ами е най асоциалния тип с пушка в ръка, за който никой нормален човек не би гласувал, освен извънземните червеноглави ***, които се събират всяка година до летящата си чиния на Бузлуджа.

7

Ловец

преди 15 години

Така значи. Според най- великите демократи на нашето време, ловът е присъщ само на деградирали комунисти. А демократите с какво ли се забавляват? А Жорката Буш като отстрелва животиники в ранчото си в Тексас какъв е? Нека да излязат отново другарките от ДСБ и да кажат същото и за американския президент- че бил вандал и имал навици от времето на Пенчо Кубадински.