115

Анонимен

преди 4 дни

До 126 А, в коч инката как е крепостните забогатяват ли или още са с 3-400 долара заплата.

114

Анонимен

преди 4 дни

Русия на територията си има достатъчно ресурс да изхрани 4 милиарда население. В Русия винаги ще има изобилие храна и продоволствия и топло, даже в най-студените сибирски райони с -70 градуса.

113

Анонимен

преди 4 дни

След налагането на санкции срещу Русия икономиката на ЕС започна да се срива. След като Русия наложи санкции на ЕС преди години и забрани селскостопанските стоки от ЕС, Русия се превърна в аграрна свръхдържава, докато европейските фермери фалират и блокират европейските столици с тракторите. ютюб : Russia Breaks All Records Again Farm Food Festival in Moscow 300 Farms 140000 Visitors

112

Анонимен

преди 4 дни

Европейците ще плащат скъпо и прескъпо за отопление, но засега може да си го позволят. А българите ще се гърчат в мизерия, за 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО България се превърна в оскотяла страна от третия свят.

111

Анонимен

преди 4 дни

Тоз па лудия за ненадминат вкус и здравословност в съветската храна ще ми говори. Единствените които по онова време ядяха по качествено от сега бяха тези които си го произвеждаха сами и то защото ако не си го плоизвеждаха нямаше нищо. Баба ми на великите според вас купешки банички, дето не спирате да хвалите че били по 5 стотинки, им казваше подложки, защото бяха сухи и гадни като мушама. 30ст литър мляко при 100лв заплата и то когато можеше да се намери. Винаги вкиснато по магазините!

110

Анонимен

преди 4 дни

ЕС - спад на стандарта на живота, срив на средната класа.

109

Анонимен

преди 4 дни

Приходите на Газпром са се увеличили с 30%.

108

Анонимен

преди 4 дни

Европа няма да умре от студ, но ще плаща все по скъпо за отопление. Европейците все повече ще обедняват.

107

Анонимен

преди 4 дни

До АнонименЗа съжаление си заблуден от руската пропаганда. Има си официални документи в които се вижда, че СССР са внасяли още преди промените огромни обеми палмово масло. Колбасите им винаги са били пълни с ***. Вместо кафе са пили брашна от цикория. А прословутият им сладолед от самото начало е правен с машини купени от САЩ. Вижте, хора, живеем в свободен Свят. Ако харесвате русия, отидете да живеете там и на всички ще ни е по-добре. И на вас и на нас.

106

Сата НАТО

преди 4 дни

Не че Путин е славянин, той е някъв лапландски ***. Но допреди няколко години в Просията откровено се говореше за "лица с неславянска външност", милицията си ги арестуваше само заради физиономиите. А гражданите ги наричаха на жаргон чурки и чобани.

105

Урсула

преди 4 дни

Тя Европа си е умряла, най-вече България. Единствено факта, че всички имат големи спестявания отпреди години, ги спасява от това да се самоубият като разберат, че са ограбвани яко последните 3-4 години. Включвам и Ковид измамата.

104

Урсула

преди 4 дни

сатанато, аз също ходих в Сърбия и всички жени с прави коси. Какво да се прави, явно не е на мода да се къдрят :P. В България пък няма как да различиш кой с руса, кой с черна, щото всички я плешиви, я гологлави, а на 20 още с бели коси :P Пък жените ни половината блонди, другата половина брюнетки. Сигурно са от различни майки :P

103

Анонимен

преди 4 дни

До 113 даа тежка зима тежки цени, то европа трябваше да е умряла от студ вече 2 пъти според Русия. Голямо заканване, големи реклами, големи пропаганди и пак нищо не стана. А теб да питам ти в африка ли живееш, че това не би те засегнало и му се радваш и злорадстваш, колко скъпо щяло да ни бъде в Европа? Или може би ток не ползваш? Или може би си толкова пропаднал предател, че ти доставя удоволствие да страдаш?

102

Анонимен

преди 4 дни

Звездите на Русия са фалшви, та и Аптито също.Една прехвалените такава звезди е Александър Невски.Придобива популярност 300 год след смърта си. Измислена биография и за капак канонизиран. Приживе известен като Александър Ярославич. Набеждават го за две Големи победи над шведи и тевтонци при която едната едва ли въобще се е състояла, а в другата падат убити едва 21 тевтонци по изтчници от 14 век вкл. руски.

101

Сата НАТО

преди 4 дни

До Урсула....В Русия не може да различиш чечечнец от руснак или украинец, въпреки изкилиферчените имена ;) -----///------ Ти мало умен ли си? Някога ходил ли си в Просията? Аз все съм знаел, че са по-светли от нас, но чак като се качих на московското метро си дадох сметка, че 99% са светлокоси и само аз и един арменец, когото няма как да сбъркаш заради носа, в целия вагон само ние бяхме с черни коси и космати ръце.Абсолютно нищо общо няма муцуната на тоя аладин с тази на Путин например.

100

Урсула

преди 4 дни

93 и какво като викат Аллах Акбар? Руснаците пък постоянно говорят на Господ. Е и? Аз не разбирам какво недоволстваш. Нима в православна България е забранено за мюсюлмани? Аз да ти кажа, руснаците, православните, много повече викат Бох с нами, отколкото други Аллах Акбар. Е и? Отиваш на фронта и знаеш, че само един Бог е с теб, никой друг!

99

Путинофил

преди 4 дни

Иншалах и Алах Акбар братко!

98

Анонимен

преди 4 дни

До 101 само дето 40 евро цена така или иначе не е нищо. Особено спрямо цените преди и малко след началото на войната.

97

Анонимен

преди 4 дни

Без значение дали Русия спечели или загуби бъдещето й са такива като тоя. Чудиха се дали да стават монголци или мюсюлмани и накрая решиха и двете едновременно и отвориха вратите за Централна Азия. 20% ръст на миграцията от Централна азия за година. Количество мигранти от Централна азия към Русия за последните 15 години е 3 пъти повече от външната миграция към ЕС, легална и нелегална. Ама ЕС е над 400 милиона, а Русия 140...

96

Анонимен

преди 4 дни

Касите не Путин се пълнят и с долари, и евра и с квото си искаш валута. Няма нищо което да не може да получи.