126

Анонимен

преди 4 дни

Какво ще се дръпне напред? Вашите фирми, които са параван на чуждестранни фрми, ще завземат пазара, ще си лобират закони, а на мен ще кажат, че съм *** националист/социалист (в зависимост от кое не е популярно в момента), защото се оплаквам, че мега корпорации са заели взички пазарни нисши и ичагъркват не ГЕРБ, ами малкото останал роден бизнес ...

125

Правилно думаш

преди 4 дни

1989 - Китайските комунисти, начело с Политбюро на ККП, избиха 30 000 реформатори демократи и евроатланти. Затова днес Китайската Народна Република е първа икиномическа сила, доста пред Индия и САЩ. Бганювците избраха демокрацията/дивия капитализъм начело ъ бай Желю Филосифията от Веселиново. Затова днес РБ е под 5 милиона. Главно мизерстващи пенсионери. Но щом от посолството са ти спуснали интифата, няма да се откажеш от някоя пачка в брой. Хитрец си ти Андрешко, пардон Колчо.

124

мдааа...мухльо...

преди 4 дни

Да започнем от теб!

123

до случаен миновач

преди 4 дни

"Путин иска да завладее България и да ни окраде" -------- Кому е нужна Бг, освен на Турция, бе? Знаеш ли къде е Тверска област в Русия? На 120 -140 км Северозападно от Москва, между Москва и Санкт Петербург (бившия Ленинград), разстоянието София -Пловдив, и цялата тази Област пустее..., просто няма хора!!!! За къв са му на Путин чужди територии, с враждебно настроено население, след като цели области в Европейската част на Русия пустеят???

122

Фани

преди 4 дни

,,Гласувайте " за академик Ники за да може да пътува по Света Боже мили какви патриотари ,,загрижени" за народа.Долни лъжци ,некадърници създадени от олигарси и техни слуги

121

ха-ха-хи...верваме

преди 4 дни

Ники няма да пътува !

120

До Бонго

преди 4 дни

Че що, какво лошо?

119

Анонимен

преди 4 дни

От скута на пеевски ли ще ги премахвате, хахахахаха а е пътувай на някъде, хахаха.

118

Анонимен

преди 4 дни

Нишо лошо ! НО ! Ще ви повярваме тогава,когато: Киро излезе и си понесе последствията за гражданството и как стана премиер, Асен най-после даде отговор за 9-те милиарда от началото на управлението им, Лена признае и обясни фалшификациите с подписите.....Да видим колко сте чисти и честни,защото умеете само да плюете,а себе си не искате да погледнете! Е,тогава може би някои от нас ще ви се доверят,наглеци ПП-йски!

117

Анонимен

преди 4 дни

Проблема е, за съжаление вече 35 години русофилите и крадците на Тодор Живков не искат да си ходят, и за огромно съжаление пречат на САЩ и на ЕС да влязат в България, комунизма вече 35 години пуска САЩ и ЕС в България само на хартия, но иначе не ги пускат, за огромно съжаление.

116

Анонимен

преди 4 дни

Да бе Наколенков докарай още нагли украинци държавата да ги храни и ще изпуваме нали

115

Закривай окрайна!

преди 4 дни

И животът ще се оправи!

114

До 111

преди 4 дни

Абе сме6ко, "Путин иска да завладее България и да ни окраде"...Путин си има достатъчно ресурси!!! Нас, българите вече не ни броят за нищо!

113

Кръчматъ

преди 4 дни

Моисей е бил Мъдър човек...! Докато не минат минимум 40 години ходене в кръг из "Пустинятъ", тъй шъ е!!! Стига да оцелеем...

112

Анонимен

преди 4 дни

"бУксуваме"

111

Ти си даже предишен

преди 4 дни

Ти пък си отпреди прехода, другарю академик! С такива като теб ко прайм? Сутринта един написа под статията за изявлението на ген. Липовой, че преди нея над 1000 коментара тук са събирали само статиите, свързани с опита на Дянков и Игнатов за освободят бюджета от мега-хрантутника БАН. Преподавателския състав във ВУЗ-овете ни не се различава по нищо от БАН-ските шуробаджанашки михлюзи.

110

Случавач минувен

преди 4 дни

Гласуваме за евроатлантическо бъдеще с ПП/ДБ. Който гласува за ГЕРБ или Възраждане, гласува за Путин. А Путин иска да завладее България и да ни окраде ресурсите. На Путин не му пука за българския народ, както не му пука и за украинския народ, а те са били БАШ БРАТСКИ НАРОДИ преди 30 години.

109

Анонимен

преди 4 дни

Научете се да пишете грамотно, а не да триете коментарите.

108

Руската гей дружинка

преди 4 дни

Такава межетурка като Денков рядко се среща! - е как, Цомчо, Костадин, Евгени Минчев, малко ли са ти?

107

Да го духат бедните

преди 4 дни

ДА ГО Дyxат бедните копейки. Цял живот да сте бедни.