181

Анонимен

преди 4 дни

русия: бомби с дълбок обсег, ще нападаме българия, те с украйна 3 години не могат от селото да излязат, но бг им е виновна, типично след 5 водки, украйна ще ги вкара в правия път

180

В ДАЩ и Лондон

преди 4 дни

Са изкупени всички памперси заради Джо и Стармър! Бебетата останаха без памперси..

179

големи тапанари

преди 4 дни

са българите. Радват се, че ги третират като хора втора категория и не ги пускат в Гърция да влизат свободно, а те правили тапи на границата да влязат в Гърция.

178

Анонимен

преди 4 дни

Нещо напълниха памперсите западнячетата

177

Анонимен

преди 4 дни

176 да виждаш партия възраждане на границата? ходят, снимат се, предлагат руския бълвоч, но взимат само пари, но на фронта, никога, това е племе което само лае

176

Великобритания

преди 4 дни

Ще Brexit-не от картата на света..

175

мак

преди 4 дни

Представете си, че това "не" идва от България. Какъв вой щеше да настане в ес, че подкрепя путин и подобни дръндрън. Но на германия всичко епозволено.

174

Анонимен

преди 4 дни

А какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

173

Анонимен

преди 4 дни

Украйна вече е рухнала и всеки момент ще се разпадне, но бруталната евроамериканска пропаганда пречи на центъджиите да го разберат това нещо.

172

Анонимен

преди 4 дни

Споко, Zara, McDonalds се изнесоха от Русия, плащания по SWIFT не работят, руснаците си режат вените и отчаяно скачат от 10тия етаж защото не могат да живеят в такъв свят. До дни, дори до часове Русия ще се разпадне на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

171

Анонимен

преди 4 дни

руски поддръжници в бг, а на границата в русия няма нито един, причина? в бг има поддръжници, да ходят на границата да пазят русия, която е агресор

170

Оо колко жалко

преди 4 дни

Една такава Трета Световна би била прекрасна за Демократите и то два месеца преди Изборите!Пък и Джо Байдън наистина няма какво да губи вече ;))))

169

Анонимен

преди 4 дни

70те години промишлеността на България беше повече от Гърция и Турция взети заедно. 90те години започва световен процес за разпределение на труда. Евросъюза като вътрешен пазар се превръща в пазар за Германия, а всички останали производители, включително и България бяха напълно ликвидирани, енергетиката също - атомните централи в Прибалтика и България бяха ликвидирани. А в момента СВО ликвидира промишлеността на Германия.

168

Анонимен

преди 4 дни

Разлагането на ЕС може да започне още следващата година, и тогава ще се наложи да се реже реже месо за да оцелее организма - източна Европа ще я захвърлят. И тогава какво ще предложат на Русия като отидат да молят да ги спасява, а нямат нищо? Територии? Военни бази на Русия, руския бизнес да влезе и да възстановява. А Русия дали ще се съгласи?

167

гага

преди 4 дни

До Българин-Дреме ми шпека за скапаната ви украйна.

166

Анонимен

преди 4 дни

смела русия? изпратете путин в европа, примерно в париж? или бункера го е страх от арест, но плаши, ако е толкова силен, отиди в париж, ок? но не смее, което е доказателство за плъх в бункер

165

Анонимен

преди 4 дни

Не само Гърция, целият ЕС е фалирал, и може да се разпадне много по-скоро от очакваното. Оказва се, че ЕС не е такъв икономически колос който има разерви за години, в Германия започнаха да затварат заводите.

164

Анонимен

преди 4 дни

Украйна е една пародия..

163

Анонимен

преди 4 дни

Какво могат страни примерно като Норвегия или Белгия или която и да е страна от Европа с малки изключения без Германия? Те нищо си нямат, не могат един котлон или кафе машина да си произведат, да не говорим за автомобили и т.н. А Русия има от къде да купува и автомобили, и техника и всичко, а вече работи и сама да си произвежда.

162

Цитат Меркел 2022 г

преди 4 дни

Списание Цайт: Да вземаш Русия на сериозно, не е признак на слабост, а признак на ум!