83

НОСТРАДАМУСЩ

преди 4 дни

Задушени руски медии от демагога убиец путин.

82

Анонимен

преди 4 дни

Наглосаксите подпалиха войната в Украйна(още от 2014-та г.) и пак те винаги са подкрепяли Израел - в този момент геноцида в Газа. Справедлив световен ред за тях означава целия свят да работи за зелените хартийки дето ги печатат и ако някъде има петрол задължително стават оранжеви революции и войни. После САЩ отива там да въдвори "демокрация" и да краде петрола.

81

Анонимен

преди 4 дни

Както за Путин така и за днес.бг свободата на словото е от първостепенно значение и вече няма да има цензура и да трият коментари. Защото живеем в една свободна и демократична държава.

80

Българин

преди 4 дни

Бандеровците и наркомани итези които ограбиха държавата буквално се посират не остава ще има трепане след Украйна фашиската *** в България ще бъде избита

79

Цинично лицемерие

преди 4 дни

Като е важна свободата на словото за Путин, що държа в сибирски гулаг и уби Навални, защо бяха преследвани и отровени с новичок сума негови опоненти, кой уби Политковская? Цинично кремълско лицемерие!

78

Анонимен

преди 4 дни

То абсурдно е дума, която трудно може да опише състоянието и съществуването на тези подчоввеци, но да кажем че абсурдно в расия е нормално, просто защото там нормални няма. А най-ненормални са техните подмокрени фенчета на две кисели млека надник бг рашисти.

77

Анонимен

преди 4 дни

Русия не само не допринася за справедлив световен ред, тя го разрушава!

76

Кремълски цинизъм

преди 4 дни

Държава, в която ако излезеш с една табелка ,..."Не на войната" , и до 30-тата секунда ще бъдеш арестуван, и да говориш за "свобода на словото" , е повече от цинизъм !

75

Грозната истина

преди 4 дни

Всяка копейка страда от сериозно психическо разстройство. По цял ден групи от копейки пишат срещу ЕС, НАТО и собствената си държава, а в следващия момент обяснява как има цензура и това не можело да се пише. За същото в Русия ти лепват 10 години затвор.

74

Анонимен

преди 4 дни

Тук имаме свободата да слушаме и гледаме по цял ден орди от платени гнусници еврасти (евроатлантици либерасти) и русофоби. Слава богу имаме и свободата да не ги слушаме. Само трябва да си платим интернета.

73

емо

преди 4 дни

статията е за балъци. инакомислието се преследва, както в сащ, така и в ес - наскоро фбр извърши обиски в домовете на скот ритър и др. инакомислещи в сащ, а ес забрани излъчването на руски телевизионни канали и медии. така че по-спокойно и обективно относно инакомислието в Русия.

72

Анонимен

преди 4 дни

Има значение КАК се изказваш и какво предлагаш. Ако предлагаш разпад на държавността, това не е излазване срещу президент/ органи на властта, а противодърбавна дейност. В Русия съществуваха, вероято и сега се опитват да съществуват организации под прикритиите на "права на човека", които с многостранни дейности, включвайки системата на образованитео, отделно впечатляващи клипове в мрежите, отделно публични "обучителни" събирания реално работеха/тят за разпад на всички държавни структури.

71

Нане Вуте

преди 4 дни

А в кравария такава свобода на словото, че даже заблокираха действащ президент!! Велика краварска свобода !!!!

70

До 70

преди 4 дни

Ако си мислиш че в България има дори наченки на свобода на словото и е "каквото е в ЕС" си в дълбоко заблуждение. По цял ден слушаме едни и същи говорещи глави да ни заливат с руска хибридна пропаганда. Всички можещи журналисти са натикани в 10та глуха. Има списъци с хора, които не се канят в медиите. А по цял ден гледаме какво са казали Копейкин, Борисов и Пеевски, а ППДБ получават по няколко стотин негативни новини на ден. В БГ е като В Русия.

69

Анонимен

преди 4 дни

Какво по дефиниция е либерално общество? Това е общество, в което правата на отделна, НЕ отделнаТА, личност стоят над правата на общността, в която интересите на отделна личност, стоят над интересите на общността. По същество това е дикататура на малцинството. Пример: 90% от хората искат мир, 10 % искат война, Но тези 10% си играят с останалите.Друг пример: всички хора се нуждаят от вода. Някой си бей също. Но си плаща на власттам отклонява вода и само той има, прави си басейни, автомивки...

68

Българин

преди 4 дни

Волята на Българския народ е след Украйна България да бъде прочистена от Бандеровците които я окрабиха. Шепа Бандеровци неса България целия политически *** в екересажа

67

Факта

преди 4 дни

Факта, че вие малко умници можете да се изказвате по всякакви социални мрежи, включително и тук, е доказателство че има свобода на словото. В САЩ всеки може да се изкаже срещу президента. Я да опита в Русия или Северна Корея

66

Разбрал

преди 4 дни

Путин е подчертал важността и всеобщото отразяване на собственото си слово, а не това на останалите. В наша Раша имаше само едно слово, това на Бащицата. Но идва вятъра на промяната и картонената кула от карти ще рухне още догодина.

65

Ада на чебурашките

преди 4 дни

Явно е, че руската машина е много засегната от случващото се в Курск и хвърля големи ресурси в информационното пространство, за да убеди, че си е върнала няколко села. Но - изненада: "не си губете времето за руски психооперации и медии, които се продадоха на руснаците. Сега започваме нова операция и руснаците имат само два избора - да напуснат много повече територия или да влязат в обкръжение. Това е украинската операция "Багратион". Изборът зависи от тях: срам или смърт", добавя "Хорн" в официалния си канал в Телеграм, като уточнява, че това е "подарък" за Деня на украинските танкови войски:

64

Анонимен

преди 4 дни

Всекине свободен в Русия да говори каквото си поиска стига то да величае Путин и неговата политика. Всеки може да говори и срещу Путин. Но ако го направи - Сибир е голям. Спомена за Навални (и други) е още жив