66

Анонимен

преди 5 дни

60- А КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ НЕ Е ЛИ ДОБЪР ПРИМЕР НАЙ МОЩНАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА НАД 800 МИЛИАРДЕРИ ПО ФОРБС- ЗАПЛАТИ КАТО В РАШИСТАН, А МИН ПЕНСИЯ 29.59ЛВ/ПОЛЗВАЙ КАЛКУЛАТОР ЮАНИ/ЛЕВА СРЕДНА ПЕНСИЯ 43ЛВ И НАД 30 000 000 КОМУНИСТИ КИТАЙЦИ ЧАКАТ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ В ДУПКИ ПЕЩЕРИ- ВЛЕЗ В ЮТУБ ДА ГИ ВИДИТЕ.

65

Хи хи

преди 5 дни

Хората имат мощни оръжия, а ние натовците паднали самолети плюс ф-ки на картинки, предплатени преди много години ..

64

ами да

преди 5 дни

При диктаторите е така само оръжие дрънкат А народа зле

63

Бум

преди 5 дни

Ами сега....

62

Да

преди 5 дни

Русия помага на СК от години в воената свера и има резултат.

61

Анонимен

преди 5 дни

Най-добър пример е България - от развита индустриална страна за 35 години в ЕС и НАТО се превърна в гето от третия свят.

60

Анонимен

преди 5 дни

Куба е под още по жестоки санкции и изолация.

59

Анонимен

преди 5 дни

А защо като е толкова добра западната система, жалката държавичка членка на ЕС и НАТО България вече 35 години се търкаля в мизерията?

58

До 49

преди 5 дни

Добър пример е Куба! Купонна система, липсващи стоки и заплати от цели 5$ месечно. Хвала!

57

Анонимен

преди 5 дни

Защото ще загубят всичко, цялата западна система ще рухне.

56

Анонимен

преди 5 дни

АВЕ ЦЕЗАРЕ КИМ- ким нахранил народа, а после напълнил ЯДРЕНИТЕ БОМБИ С ТОЯВА КОЕТО Е ПРОИЗВЕЛ НАРОДА ОТЗАД- ЕТО ТОВА Е НЕОАКВАНО- ЧЕ ИМА КАКВО ДА ЯДАДАТ! /ЖНА КОРЕЯ НА 19 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ- А Е НЕОЧКВАНО СЪБИТИЕ АКО КИМ НАХРАНИ НАРОДА СИ....

55

Анонимен

преди 5 дни

Северна Корея може да произвежда не по-лоши стоко от Южна Корея но ведната ще и наложат мита и ембарго и забрана за вснос. Както става с китайските стоки и китайските коли - китайските коли са най-добрите, но им налагат убийствени мита, и въпреки това автомобилнит заводи в Германия затварят. Толкова за западната демокрация и за свободата.

54

Ада на чебурашките

преди 5 дни

И как точно се разбра, че е напреднала технологията им, да не би да са публикували характеристиките на ядрените им бомби? Що за безумни глупости, недоказани по никакъв начин, оповаващи се единствено на думите на КимчУ.

53

Аз аз

преди 5 дни

До 49, А защо запада ще иска да го унищожи комунизма, а не го приложи за себе си като е толкова хубав, или ти харесва да си дрънкаш неадекватните глупости от рано

52

Анонимен

преди 5 дни

А защо само от Южна Корея има качествени стоки? В този регион има много други капиталистически страни лизачки на американски гьзове. България също е лизачка на американски гьзове - защо няма качествени български смартфони и коли?

51

Червена звезда

преди 5 дни

Скоро българите ще осъзнаят какво им беше отнето през 89-та година.

50

23452453234

преди 5 дни

Евала на другарите в Пхенян...какви бомби само имат. А тия в Сеул са пълни неудачници...за какво им е тая силна икономика и добър живот, когато си нямат ядрени бомби.

49

Анонимен

преди 5 дни

Най-важното е евроатлантическата пропаганда да върви и да има достатъчно рибоци, които да и вярват.

48

Живот в Ада

преди 5 дни

Hell Joseon - eдна от най-ниските раждаемости, най-бързо умиращата нация - 0.7 (България 1.6, нужни са над 2.0 за прираст) Само 19% от населението в детеродна възрас възнамеряват да имат дете. 80% до 35 години са безбрачни. Безработица, чудовищна конкуренция ако вече имаш работа, дълъг работен ден, почти без почивни дни и отпуски, невъзможност да се спести за образование на детето. Южнокорейците отказват да се възпроизвеждат като нация, младите наричат страната си адът Чосон. Количеството педиатри спад с 12% - няма кого да лекуват, психиатрите 76% увеличение.

47

Анонимен

преди 5 дни

Ако им отменят санкциите Южна Корея ще им диша праха, и Япония също. Комунистическата система е най-ефективната, СССР е имал икономически ръст от 17% годишно. Затова целия запад прави всичко възможно да ги унищожи.