91

made in Russia

преди 6 дни

Копейкин, ты опять ОБОСРАЛСЯ !!!

90

Драг му в устата

преди 6 дни

На копейкин!! Без пари!!!! Ареса му!!!!

89

Анонимен

преди 6 дни

"58 - ЗА ПРЕДИШНИЯ СЛУЧАЙ КАКВО СЕ РАЗБРА КАТО ИМАШЕ РАЗСЛЕДВАНЕ. МЪРТВИЯ ВИНОВЕН." - А ти откъде си сигурен, че мъртвият не е виновен? Такива като вас сте толкова зле с развитието си, че все едно съм в Римската империя преди 2000 години и за да миряса тълпата, трябва да се убият няколко човека, пък дали са виновни няма никакво значение. Важното е бай Ган_ьо да се чувства добре, че някой са го вкарали в затвора. Той не се интересува от справедливост, той се интересува да има хора в затворите.

88

До 84

преди 6 дни

Ама не ми набутвай украинската простотия бе просяк, като ти харесват нагли просяци си ги вземи в къщи не ги набутай на всички,с нищо не сме им длъжни

87

Анонимен

преди 6 дни

Костадинов няма много фенове, но са много нагли!

86

Възрожденеца

преди 6 дни

Давай Коце, изведи ни от проклетия ойро съюз и нату...

85

Анонимен

преди 6 дни

Странно съвпадение с демонстративния полет на Кларк и Радев!

84

До76

преди 6 дни

И щом що Ревеш срещу него бе украински ром,май и да го отхвърлиха си работи и се вижда кой, какъв е

83

Анонимен

преди 6 дни

До До 72 - Къде ще ме пратиш? Ти щом ми казваш, че ще ме пратиш някъде, значи и аз мога да ти го казвам, ясно? Хайде у лево с мини-мозъчето си, което явно ползваш само за равновесие.

82

Анонимен

преди 6 дни

"ЩОМ СЛУЖАТ НА НАТО, ДАЛИ СА СИ ПЪРДЕЛНИЦИТЕ НА НАТО, ЗАСЛУЖИЛИ СА СИ ГО." - Ето това са избирателите на Възраждане. Какъв човек трябва да си, за да напишеш подобно нещо за български пилоти? Патриот? Вярно? Този може да е всякакъв, но със сигурност не е патриот. Призовавам всеки с повече от 2 мозъчни клетки, но гласоподавател на Възраждане, на изборите да се замисли, дали и той иска да бъде от групата на хора, които се радват на смъртта на български пилоти. Останалите с по-малко от 2 сте ясни.

81

Анонимен

преди 6 дни

В цял свят стават инциденти, не е момент за предизборна агитация! Въпроса е, може ли да е саботаж?

80

Анонимен

преди 6 дни

Елементарен популист! Поне изчакай да минат 2-3 дни, проучи какво и как е станало, пък тогава трупай точки пред електората ти. Машината е била осъвременена и обслужена - каквото е трябвало, ръководството е свършило. Ваксиниран лалджия с еврова сметка!

79

До 72

преди 6 дни

Ами това, че сме в НАТО не ни прави врагове с Русия,а твоята Урколадия не е в НАТО и с нищо не сме и длъжни

78

Анонимен

преди 6 дни

58 - ЗА ПРЕДИШНИЯ СЛУЧАЙ КАКВО СЕ РАЗБРА КАТО ИМАШЕ РАЗСЛЕДВАНЕ. МЪРТВИЯ ВИНОВЕН.

77

Анонимен

преди 6 дни

А няма? А тоя геноцид дето го устройвате на наш народ? Пак се криете и искате да правите избори само за политици. Не допускате никъде!!

76

Анонимен

преди 6 дни

този ром или гал от остров Ман какво щеше да направи, в главата са ми закони за чуждестранните агенти и каквото му платят от Москва, но не и да отиде на едно летище и да види какви са проблемите и да предложи в колбасарницата, наречена НС.Да почиват в мир загиналите!

75

Малко хора,

преди 6 дни

Много про. сто тия....Това са Възраждане начело с Копейкин !!!

74

До 72

преди 6 дни

Ами щом повтаряш украинските опорки значи имаш и не ми казвай къде да ходя,да ме те пратя, където трябва

73

До 68

преди 6 дни

На тая украинска психиатрия ограда няма ли или да те пратим в Овча купел,там до украинското посолство открили кабинет за психично болни

72

Анонимен

преди 6 дни

До До 64 - Аз зор да ходя в Украйна нямам. Ти обаче защо не си в Русия, при положение, че ти е по-скъпа от България не знам. Щом слагаш крила, защо не си си сложил едни на теб да отлетиш натам? Какво правиш в гадното НАТО и ЕС? Бегай към Русия и може даже никога да не се връщаш.