50

Анонимен

преди 1 седмица

От партия от доносници (ПП-ДБ) какво да се очаква? Само като видиш кмета им на София от какво комунистическо котило е, веднага става ясно какви бивши номенклатури са се събрали.

49

До гербер

преди 1 седмица

Скандалът за продажбата на паспорти е от 2019 г.В продължение на пет години 2015 -2019 точно по времето на ГЕРБ,паспорти са продавани на македонски граждани за по 5000 евро.В касата на БАЧГ бяха открити 300000евро .И по настояване на Борисов и за да се заличат следите,Агенцията беше закрита.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Това са комунистически доноси отишли платили за тая статия Защо сега са се сетили за това Шайката шарлатани са доносници ПАК бяха плащали статия в Политико да очернят България не и е за пръв път ШАЙКА шарлатани с ала бала овладяла властта 4 години саботажници безнаказано

47

Вервам

преди 1 седмица

Щом Путинико съобщава!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Тичайте да гласуватеза шайката тичайте да ви лъжат да ви грабят да разрушават държавата ни тичайте

45

Анонимен

преди 1 седмица

Има ОГРОМНА разлика между злонамерени комунистически доноси, когато някой разпространява клевети за друг човек пред властите, с цел очернянето му пред обществото, разчистване на лични сметки и с цел да съсипе живота му. Сигналите за корупция, и то за министри, не са доноси. Подкупите са престъпление. Ако е клевета, според мен винаги може да се докаже.

44

Анонимен

преди 1 седмица

До 41 а Ицо Хазарта даже образование няма но такива като него го пратиха в Брюксел Разграничавам се от такива Хазарта и негови гласоподаватели

43

анонимен келеш

преди 1 седмица

Утре онази с мустаците Полин Паунов и тя ше вземе крайна позиция срещу назначаването на Захариева:):):)

42

Анонимен

преди 1 седмица

Злобари некадърни сте колкото и да очерняте отивате в канала Вън Вън Вън сте

41

последици?!?!

преди 1 седмица

Е как да има последици за Екатерина, като е от първата редица на герб, с Бойко бяха и са биз-бизе. Нямам представа дали е виновна или не! Твърдя друго - истинският препъни-камък за нея е самото й членство в герб и близостта й с Бойко. Няма начин да няма начин да се е обогатила покрай него, както впрочем цялата гербаджийска шайка. Еврокомисар ли? Отново богато заплатена чиновническа служба, че й е малко натрупаното досега.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Грабежи невиждани от облачните има тук вече 4 години но нали са овладели всички позиции никой и нищо не може да и търси отговорност

39

Анонимен

преди 1 седмица

Шайката колкотои да Лъжете колкото и доноси да пишете колкото и да плащате отвращавате от себе си БЕЗСРАМНИЦИ

38

Анонимен

преди 1 седмица

Калинка Захариева пак я уредиха.Боко добре се грижи за послушковци те.Една я прати в КС,друга я уреди за шеф на НС,третата ще разтяга локуми в ЕК.А вие си блейте като кротки овчици и псувайте в кръчмата всички политици.

37

до 24

преди 1 седмица

те поне подадоха Декларации като ЛЗВПД (Лице Заемащо Висша Публична Длъжност) към КПКОНПИ, щото знаеш ли, кое е по-интересното, че 2 от 3-мата ЕвроДепутати на Възраждане, а именно Рада Лайкова и Станислав Стоянов - Не Просто Декларациите им ги няма, ами по-странното ги няма в "Списък с ЛЗВПД неподали в срок декларация", т.е. сякаш са Подали Декларации, но не са Публични, т.е са ЗаСекретени по някаква причина - за това Един Разследващ Журналист - няма!

36

Анонимен

преди 1 седмица

До 29 А З рапортувам по комсомолски 29 че шарлатаните лъжат плащат си за да очернят България рапортувам 29 че правят ала бала с президента Рапортувам че Киро уби човек веднага асфалтира неговият кмет мястото и край Киро пак лъже Киро е нагъл и шайката около него 29 рапортувам по комсомолски нали

35

анонимен келеш

преди 1 седмица

Е са това което го прават ППДБЛГБТ,ако не е пеераска работа здраве му кажи:):):)

34

Гербер

преди 1 седмица

До 29. ГЕРБ нито са управляващи, нито разни компромати и подли внушения БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА са начин за борба с корупцията.

33

Катя

преди 1 седмица

Злобни,мръсни,некадърници Не могат да живеят ако не омърсят всеки достоен българин Техния Ицо Хазарта е много ценен?! Негодници!Отвратителни!

32

Изнервен

преди 1 седмица

До 26. А как беше доказано, че тя има нещо общо? Променлив гаден шушляк!

31

Йордан

преди 1 седмица

ППДБ са новото БСП. Друго освен да плюят по България не знаят. Жалко, че все още има заблудени българи, които гласуват за ППДБ.