95

Анонимен

преди 2 седмици

Задавали ли "ли" сте си въпроса Защо в Арабия Саудийска никой няма да ти позволи на тяхна територия да се построи Християнска Църква? А по Божествените Българските Земи има всичко не християнско .... и синагоги и минарета и комунистически паметници колкото щеш, а за нас Българите Християните с вперени очи Към Истината - нашето (((СЛЪНЦЕ))) са останали само ПЕЩЕРИТЕ! Излизаш сутрин Рано от Пещерата и Слънцето като Изгрее му се радваш Цял Ден и вечерно време отново се прибираш на топло в Пещерата!

94

Анонимен

преди 2 седмици

И защо са ги освободили? За да си довършат боя на спокойствие? Или да нападнат някой българин случайно минаващ от там?

93

Родолюбец

преди 2 седмици

Джамиите в Русия са над 8000 броя! Мюсюлманите в страната са 35 млн души! Назовете ми европейска страна с толкова много ислямисти?

92

Анонимен

преди 2 седмици

Това са галениците на Брюксел. Трябва да ги боготворите както правят любимците ви на запад.

91

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 седмици

Всички евроатлантици сме гейове бе копейки вмupucaни

90

Наблюдател

преди 2 седмици

Нормално неща за сякаш еврогейска столица.

89

Христо Христов

преди 2 седмици

В интерес на истината Росия никога не е била на второ място в света по брой серопозитивни на глава от населението. Все на трето място се задържа, след Мали и Нигерия.

88

Анонимен

преди 2 седмици

1) Германия - 2750 джамии 2) Франция - 1600 джамии 3) България - 1280 джамии 4) Великобритания - 1000 джамии 5) Испания - 813 джамии 6) Холандия - 400 джамии 7) Австрия - 400 джамии 8) Белгия - 328 джамии 9) Италия - 258 джамии 10) Гърция - 258 джамии 11) Швеция - 156 джамии 12) Швейцария - 122 джамии 13) Румъния - 77 джамии 14) Финландия - 17 джамии 15) Ирландия - 9 джамии 16) Полша 6 джамии 17) Словакия 4 джамии 18) Чехия - 2 джамии! Ми ний Българските Християни направо сме ДЖАМОСАНИ!

87

Възраждане

преди 2 седмици

Всеки русофил да приеме по едно палестинско семейство в дома си.

86

Анонимен

преди 2 седмици

На Брюксел инженерите. На Сталинка Георгиева матряла за облагородяване.

85

Анонимен

преди 2 седмици

Промяната е факт!!!

84

Тези мигранти

преди 2 седмици

са от "непридружените непълнолетни", нали? И сме им дали закрила, нали? И полицията е длъжна да се грижи за тях и да ги пази, нали? А ние да ги храним, нали? И най-многото, което може да направи полицията при "стълкновения", е да ги предпази от нараняване по време на "схватките". Е, може да им направи малки забележки с препоръка ка да се държат на обществено място, евентуално. А ние сме длъжни да ги търпим и да се съобразяваме с културните им особености. Нали, г-н министър на МВР и г-н премиер?!

83

Анонимен

преди 2 седмици

"В крайна сметка задържаните от полицията бяха освободени."--------------Защо не са на борда на самолета за дома?

82

Прощавайте

преди 2 седмици

"Бой с ножове" не се ли казва "клане". Ерго заглавието не трябва да е "Мигранти се биха с ножове..", а "Мигранти се клаха...".

81

ффф

преди 2 седмици

браво на полицията така се прави... и да убият някой тези мигранти няма проблем така са ни казали от Брюксел да се държим добре с тях и да не ги пускаме към тях

80

Ватник Нагъл

преди 2 седмици

Копейките плачат за същите тези кoзoeбби когато ги бомбят в Газа. Сега ги им било евроатлантическо и вой защо са ги освободили... Синхронизирайте си опорките бе, пpocтaци! Камиларите от добрите ли са или от лошите?

79

Анонимна деменция

преди 2 седмици

До 41 Анонимен Руснаците ако не бяха разбутали кошера Сирия, сега нямаше да ни заливат камилapи на талази. . . Това, че имаш деменция не е необходимо да публикуваш! Пийси хапчетата редовно!

78

Анонимен

преди 2 седмици

А храним жандармерия да се подпира пред посолствата! Никой не им проверява документите, никой не ги респектира и то на 200 м от президент, мс и НС - пълен смях, веднага промени в закона и всеки бг гражданин да може да си купи оръжия- като няма държава .

77

До 75

преди 2 седмици

На родителката ти - между двата крака!

76

Мда

преди 2 седмици

Вкарайте ги в джамията и я запалете. Тези само тежат на земята, утре ще намушкат някой българин...