97

Анонимен

преди 2 седмици

Правете разлика между руски Народ и Путин!Никой не е срещу руския народ!!!!

96

Анонимен

преди 2 седмици

АМА ЕЛЦИН Е ПО-ВИНОВЕН ОТ ПУТИН ЗАЩОТО ИЗОСТАВИ МИЛИОНИ РУСНАЦИ НА НЯКАКЪВ СВОЕГО РОДА ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС В СТРАНИТЕ ИМ КЪДЕТО ЖИВЕЯТ В ПОСТСЪВЕТСКОТО ПРОСТРАНСТВО.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Болните мозъци на Путинистите искат България да е бедна и в криза за да може да станем вазална държава на Путин!

94

Анонимен

преди 2 седмици

Навални не е никакъв руснак а един безродник и предател. Никой руснак не иска разпадане на родината си, а само безродниците и предателите. Как такъв да спечели избори. Ако някой български Навални иска България да се разпадне на Мизия, ТрАКИЯ И мАКЕДОНИЯ, КОЛКО ГЛАСА ЩЕ СПЕЧЕЛИ...

93

Анонимен

преди 2 седмици

Има разлика в това да харесваш България и да мразиш или харесваш Бойко,Пеевски и Костадинов! Има много хора , които харесват Българи и България. Те са навсякъде , даже ги има много в Македония, Сърбия, Гърция и Турция! Там просто същите харесватБългарите и България но не и политиката на държавата! Същото е и с Русия! Няма как да мрязим Руснаците, те нямат вина! Виновни са тяхните управници, които убиват жени и деца и завладяват чужди територии с убйства и разруха!

92

Копейкин

преди 2 седмици

Чакай малко Тоше. Не трябва ли първо да питаме българския народ как предпочита да се казва - Шишо Бакшишо или Бакшишо Шишо? Нали? Защото така излиза, че седем осем и ще си легнал.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв лев,какви 5 лева!?Ако американци,ингилизи и други,като кацнат на летище София викаха-Сменям 10 долара за лев или 10 паунда за лев,разбирам да си го пазим.Обаче с тоя борд валутен и заеми дето се взимат,няма шанс!Не сме Бруней!България сме!

90

Анонимен

преди 2 седмици

Само слуга на Путин, може да бъде срещу Еврото, Европейския Сюз , НАТО и това България да стане вазална република на Руската Федерация!

89

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 седмици

Планът на Киро за излизане от кризата:1. ППДБ се разпуска.2. Киро отива в Канада завинаги а Асен да гепи от съдружника си на запад.3. Законът Магнитски си прибира Пеевски и човека в чакалнята на Магнитски ББ.4. Закриват се всички олигархични медии и се провеждат честни и демократични избори без медийни манипулации.5. Отменя се машинното гласуване и това с интегралната бюлетина и се връщат цветните бюлетини, при които няма индийски нишки, снимки и отчетност.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2024/09/04/kiril-petkov-imame-plan-kak-bylgariia-da-izleze-ot-krizata.619130#comment-newes

88

Анонимен

преди 2 седмици

Не само че ги е страх от референдума, ами ги е било шубе и дебатите да са открити.Нищо друго да не знаеш по темата,това мишкуване показва че еврото се въвежда против интересите на България.Идат избори не забравяйте кой го гласува това.Мафията -герб,дпс,пп.

87

козяк

преди 2 седмици

никакви референдуми за тия неандерталци.

86

Анонимен

преди 2 седмици

За съжаление Путинофилите се представят за Русофили! В Русия също има хора , които не харесват Путин и политиката му! Даже се борят срещу него! Възраждане са Путинифили, не са Русофили! Познавам много хора ,които харесват Руската култура, но ненавиждат Путин и политиката му! Та да харесваш Русия ,не означава да харесваш това което правят тяхните политици! Навални беше Руснак! И не само той, там има също достойни хора,но им е трудно да се ореборят с мафията на Путин! Възраждане са слуги на Путин!

85

Радослав

преди 2 седмици

До Грозната истина: референдум се провежда сред интелигентно и образовано население. Да се проведе референдум сред население което е 50% пенсионери с изветрели мозъци и 30% роми без образование е все едно да търсиш ракетен инженер в Столипиново. Няма какво да питаш население което разпита на пенсии и социални помощи каквото и да е!

84

Анонимен

преди 2 седмици

Лева ни трябва ако решим да излезем от ЕС и да влезем в БРИКС.

83

Грозната истина

преди 2 седмици

Два примера от референдуми в Швейцария. 1. Дали да се сложи таван на заплатите на висши мениджъри - отговор НЕ. 2. Да ли има безусловен базов доход за всеки гражданин на Швейцария - отговор НЕ. Ако знаете какъв би бил резултата в България, при същите въпроси, значи знаете и защо не е подходящо в България да се пита народа на раферендуми.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Германия работи с Евро! Защо да не сме като Германия?

81

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 80 Написал си нещо с известна логика, но да те коригирам - напоследък ТВЪРДЕ ЧЕСТО има ПРИПОКРИВАНЕ между русофилистията и путинофилията!

80

Радослав

преди 2 седмици

Интервю с възрожденец след гласуване на референдума за лева: вие как гласувахте? Аз гласува за канализацията да оправи, жената и той, тука да видят, че болест има, скоро и бракуване. Детето, то от къде да знае за болест, те таковата се младите който както падне, с който падне. Неее, аз не съм взимал пари, бе како, аз сам си гласувам. Ама господине въпроса беше за валутата която България да ползва? Ако искате референция си пуснете репортажи от Факултета и Столипиново по време на избори!

79

44 милиарда лева

преди 2 седмици

бързи пари е залога за еврото. Не мисля, че в България има някой, който да може да ги спре да го въведат. После народа кучета го яли, те да си уредят бизнесчетата - това е същественото.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Къде са двойни лихвите?