88

Анонимен

преди 2 седмици

Малко е, давайте им и МиГ-овете, Су-тата, Т-72, С-300 и всичкото руско. Не видяхте ли от тая война, че това за нищо не става. Поне украинците да го утилизират с някаква полза.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Няма ли как да обявим всичките ни партии и политици като "отпаднала необходимост" и да ги дарим на Украйна? Пък те там на място да си преценят кого да изпратят на фронта, кого да вкарат в парламента да реди далавери...

86

Зозо

преди 2 седмици

Всичкия руски скрап да заминава. Гвоздика 1969г.?!?

85

Степан Бандера

преди 2 седмици

Да пратим и малко български евроатлантици на Украйна!

84

Смех

преди 2 седмици

отпаднала или не, някой печели от това , че се праща оръжие , но това не е и България, а НЯКОЙ !

83

Анонимен

преди 2 седмици

Да им Затегнат двигателите дано!!

82

Dabe

преди 2 седмици

Единствената отпаднала необходимост е от такива евроатлантически продажници .Всички друго е на Българския народ ,с не бащиния на изкуфяли хора които не могат да си контролират простатата.

81

Степан Бандера

преди 2 седмици

Браво, има още много руско желязо за изпращане.

80

Тенгри кан

преди 2 седмици

Запряне, Запряне, дрът памперс, за кво са върнах от резането на дърва? Да, за да ти напиша, че са земете в ръце и от малките пишлигарчета, дет не са държале автомат в ръцете, земете да сформирате една дронна армия. За тва поне ша ги бива с меките кунки и простите главе;))) Да им е като на електронна игра, войната;))) На мама, шаранчетата сладки, па ва уредих!;)))

79

Анонимен

преди 2 седмици

И вече сигурно останахме само с две артилерийски установки от стратегическо значение, които можем да поставим в някой парк посветен на американските ни партньори и приятели. Хахахаха хахаха хахаха хахаха хахаха хахаха дъ ха ха

78

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 77 "Ясно българските политици са абсолютно подчинени на САЩ" Българските политици са абсолютно подчинени на САЩ, но построиха газовата тръба на Путин и оставиха руския Лукойл да не плаща данъци и да окупира газопреносната ни система, а пък някои от тях даже я харизаха на руско-турския Боташ. Иначе са "подчинени на САЩ" де.

77

Един там

преди 2 седмици

До кога ще слугуваме?

76

July

преди 2 седмици

Господ ще накаже един всички които търгуват с оръжие и наркотици.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Ясно българските политици са абсолютно подчинени на САЩ. Причината по която българската държава не е обявила война на Русия е липсата на команда от САЩ.Все пак да благодарим на САШ защото очевидно не са такива безумци. Ясно е че бг куклите на конци ще направят всичко което им е заповядано.

74

Анонимен

преди 2 седмици

До Запознат Мдаа, интересни "прескачания" в "логиката" имат руските петоколонници. Те така и направиха скока от "славянски братя" и сега се целуват с талибаните, Хамас и чеченците.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Как точно ще бъде компенсирана България, като виждаме, че всички държави свиват все повече помощите за Украйна, защото парите и техниката свършиха. Те на Украйна немогат да помагат, а камо ли на България..

72

Анонимен

преди 2 седмици

Забелязах ги още като изпращаха БТР-ти с влаковете. Тогава никой не повдига въпроса защо има Гвоздики на влаковите композиции.

71

123

преди 2 седмици

Всички, които помагат на Украйна, са американски слуги! Ние не искаме да сме слуги на Америка, искаме да сме част от Брикс и да сме приятели с братския руски народ! Това обаче не означава, че сме слуги на Путин! Правим го от любов като Копейката...

70

Анонимен

преди 2 седмици

До Каракачанов Точно Каракачанов и Радев са причината сега едва да крепим бойната авияация. Всички помним ПРОВАЛЕНИТЕ ремонти на МиГовете ни, организирани по времето на въпросните. Така че верно, торбичката от Билла, но напълнена от Пятирочка - като цялата ни "демокрация" след 89та.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Давайте още, Украинците знаят как да начyкват гвоздика в тъмното място на неканените гости!!