75

ХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 2 седмици

Ко става копейки,пените ли се яко,замръзнали ли сте в 19-ти век,ай кю-то стигна ли 20?

74

Анонимен

преди 2 седмици

варницитеДано са им изпилилимушките по малко ще ги боли

73

Анонимен

преди 2 седмици

Акощът пола си да сменят или да си поставят мумията на Ленин в задния вход никой не се страхува от московските краставипсета

72

нн

преди 2 седмици

Воината в Украйна де факто е студената война от времето на СССР и Европа. Караха се, но мирно и тихо. Когато американците звладяха източна Европа, Литва, Латвия и Естония всичко все още беше мирно и тихо, щом обаче посегнаха на Украйна, Молдова, Грузия и Армения, то Русия нямаше избор. Жалко че изгоря Украйна. Войната е САЩ - Русия и ако някой може да удари американците, то това са руснаците. Янките усетят ли дебелата сопа, както 1962 година ще омекнат.

71

Хи хи

преди 2 седмици

Таман за зимата ще грейнат още слънца в Киев, да се стоплят укрите, че нали електропроводната им система замина !

70

Анонимен

преди 2 седмици

По улиците на америка е пълно с наркоси, покрити с язви и изглеждащи като зомбита, заради ефекта на др0гата. Яко палаткови лагери с клошове. А оня дрътия, склерозния краварски диктатор само пипа и души жените.

69

Лукашенко е велик!!!

преди 2 седмици

Слава на Лукашенко, единственият който не си затвори населението по време на пландемията. Беларусь е с най-ниската смъртност и най-високата раждаемост в Европа. Беларусь е с най-големия икономически ръст в Eвропа, над 6%.Беларусь е центъра и сърцето на европа. Беларусь процъфтява в съюз с Русия, Да живее Евразийския съюз.

68

Марш русофобе

преди 2 седмици

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

67

Анонимен

преди 2 седмици

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят в Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

66

Д-30

преди 2 седмици

Руснака много пие и яде само картофи, а гаубицата му от времето на Сталин, като перне супер модерния швабски Леопард 2, същият става на вторични суровини, а екипажа му е командирован завинаги при бандера.

65

Анонимен

преди 2 седмици

Частни американски фирми купуват руски нефт и газ и после го продават на геiропа с надценка. Някой знае ли къде са американските залежи на нефт, освен нищожни залежи в Тексас. Всичко се купува от Близкия изток и Русия (като трябва да отчетем, че арабелите намалиха добивите си). Кравария създаде санкции за да точи пари от геiропата. Ти русофобе караш чупения си катраник с Руско гориво!!!

64

Анонимен

преди 2 седмици

плашат гълъб с геврек

63

Фентанил

преди 2 седмици

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

62

Анонимен

преди 2 седмици

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

61

Анонимен

преди 2 седмици

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени. Какво се случва в Киево-Печорската лавра? Защо нито дума не се казва за това а? Да не би това да се нарича "информационно затъмнение"?

60

до63

преди 2 седмици

Не виждам нищо героично да умираш за чужди интереси, и на децата вече е ясно кой въоръжи и подготви укрите за война и каза до последната укра.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Хихикащият путинист не е българин, а ако е такъв - той е родоотстъпник, мечтае фюрерът да завладее България.Това е престъпление. Погнуса, не ли?!

58

Анонимен

преди 2 седмици

Отвратителна е путинустката пропаганда - с такава радост се прехласват в загубите на героичните украинци. Това само фашисти могат да го сторят - е, те са путинисти.

57

Хи хи до 57

преди 2 седмици

Леле къв инфантилен въпрос ! Ми щото Путин ще дойде тука бе, ние за кво да се разкарваме до там !!

56

Анонимен

преди 2 седмици

В мините на урина бачкат жени. Мъжете пируват при бандера хахахахаха. Жените преди си крепеха мирижливите пutки сега копат въглища хахахаха