59

Анонимен

преди 2 седмици

Пъро бяха ,,страшните'' ф16,но още след първото излитане и близка среща с руска пералня вече престанаха да бъдат страшни. Сега е ред на някакви украински пиратки......

58

Анонимен

преди 2 седмици

Няма такива ракети, просто няма

57

didid

преди 2 седмици

До АнонименТе вчера руситата казаха че ис с300 им свършва. А с500 колко да е съвършенна? Колкото "безаналоговите" т-90. Втората армия в расия стана за смях.

56

ало ало

преди 2 седмици

тия простотии за кого са предназначени, за запада и янките ли? да им замажете очите уж че нещо се върши, да оправдаете милиардите с които ви тъпчат!.....но, пилците се броят на есен!

55

Бандераст камикадзе

преди 2 седмици

Днес е 1 септември (Зеле-фюрер и хунта, в тяхната логика на символи и реклама), започнаха мащабна атака с дронове. Нека ви напомня, че британското разузнаване съобщи още през пролетта, че щом Зебланите започнат да губят, те ще опитат да атакуват училища, болници и жилищни сгради. Ще помогне ли това на сви нерайх? Разбира се, че не, но логиката е именно в медиите, предназначени за Запада и се опитват да "помпят" руското общество на принципа "така че всички да се прецакат".

54

Анонимен

преди 2 седмици

Явно ни готвят ядрен катарзис. Само се надявам този път да удари и американската територия. От там тръгна цялата мизерия. Да си носят изкупената украинска земя на оня свят.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Да тръгват към Москва с тези 5 ракети.Кво чакат?-:)

52

ароматния пръч

преди 2 седмици

Техните ракети в сравниние със съвременните са както колата на Фред Флинстоун спрямо днешните автомобили,поради което са лесни за сваляне.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ли фалшиви новини? Някой ди съчинявал пълни глупости и тук търчат да публикуват. Ако беше вярна и една думичка, кримският мост нямаше да го има - първи приоритет на украинците от 2022. Вякакви други митични попадения не могат да ъдат доказани. Нещо повечепо кримския мост са правени 5 опита с американски атакамс, напълно неуспешни, новата пво с500 се справя чудесно с най модерните американски ракети. За съжаление с500 е ограничена като количество и не може да пази целия фронт.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Е,Украйна има мощни съюзници.А къде са съюзниците на късобункерния!?Нещо не ги виждам,ходи да проси,ама го сиктиросват.Викат му Ай сиктир!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Разораната Покрайна,която съществува единствено благодарение на западните помощи и подаяния произвеждала ракети?Смяхххххх драги зрители!

48

Анонимен

преди 2 седмици

62 ти по добре питай нпо-то можеш ли да изрецитираш стихотворението Жиддов гроб на Вазов пред американското посолство

47

Откат

преди 2 седмици

Насочвайте ги по скоро,защото вече не се издържа.Войната ще свърши много бързо, защото отговора ще е страшен.

46

за русофилите

преди 2 седмици

Когато журналиста Гордон попитал Жириновски за мнението му за българите,той отговорил:"Винаги са слугували,и пак ще слугуват!То им е в кръвта!"

45

Анонимен

преди 2 седмици

При това положение, в условията на война, излиза, че украинската икономика работи по-добре от тази на ЕС! А дали някой не послъгва? За запада знаем, че не лъже, но виж тези руснаци... Това сигурно е статия от някой русофил!

44

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Украйна наистина имат производство на такива ракети, то това е по английска технология и с английски най-важни компоненти.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Произвеждат, дръжки! Западно оръжие в украински корпуси с надписи на руски! Това правят!

42

Анонимен

преди 2 седмици

И как разработва като всички специалисти са помъкнати на фронта, пенсионерите са на западни помощи, няма ток и вода, всичко е занулено. Но те разработвали и развивали технологии. Ако е така, значи запада влага инвестиции. Така и не се разбра някой да милее за украинците. Оръжия, оръжия, оръжия....А самите украинци са просто биоматериал на износване. Но те пък се и гордеят със себе си.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Ракетите с голям обсег на украинците са като нашите ф16 - на хартия добре но никой не ги е виждал.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Това дали означава, че Зеленски ще спре да проси от другите? А и като нема ток, как работят? Сигур са на дърва или пелети? То цял евросъюз не може да събере няколкостотин ракети за година, как тези са успели, незнам! Плашат пак. Утре ще ревне-Дайте още малко и сме победили! Пропаганда... Руснаците само като чуят за поредното мега-хипер-гига-супер оръжие ще захвърлят лопатите и ще скочат в морето да се давят.