43

Бууммм

преди 2 седмици

6 000 са унищожените "наемници"от нато в Украйна.

42

Анонимен

преди 2 седмици

до 47 Кравар мааааалоумен, ще ме разревеш от смях! САЩ нахлува в Германия през ВСВ с цел да се отбранява от Хитлер дето САЩ е през един океан разстояние от Германия??? Муахахахаха...заклевам се вие краварите сте най- мааааалоумните същества!

41

Анонимен

преди 2 седмици

ЗАТОВА И ЗАКОННО САМО ВЪВ КУРСК 7800 НАЦИСТИ СА ПРИ БАНДЕРА.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Как се разпознава путинист от нормален участник във форума. За разлика от путиниста възпитаният човек обосновава своето мнение, а не изговаря инфантилни глупости - заемки от отвратителната пропаганда на Соловьов. Лесно се разпознават путинистите от останалите - само хули, ругатни, путинизми. Апропо, когата съюзниците през ВСВ нахлуват в Хитлеристка Германия, те се отбраняват - целта е да приключи агресивната варварска война на фюрера. Днес имаме втори фюрер - открийте 10 разлики! Трудно е,не ли?

39

Георги Илиев Митев

преди 2 седмици

Изглежда в САЩ и нейните васални държави е в сила принципът : " Всеки който не е с мен значи е срещу мен ! " и следователно този който не е с мен означава, че е престъпник и нарушава всички закони .

38

Двойни стандарти

преди 2 седмици

Вчера Украйна е атакувала Беогород с касетачни боеприпаси,защо се мълчи за този тероризъм.

37

Анонимен

преди 2 седмици

до 36 Кое ни е инфантилното бе? Не прооосто агресори ги определяме руснаците през ВСВ при нахлуването им в Германия, а искахме тогава навремето да унищожат Германия, защото немските фашисти избиха 25 милиона руснаци. Разбра ли ве, кравар мааалоумен?

36

Евроатлантик

преди 2 седмици

Украйна отстъпва, защото това е стратегията и...🇺🇦💪Всеизвестен факт е е, че нападащите (в случая ра"шистите) дават около 5 и повече пъти жертви...Какъв смисъл има фашистите на кремълската хунта да превземат селище което е под обстрел от оръдията на ВСУ? Така се убиват повече мужици в момент когато Украйна все още няма достатъчно оръжия и резерви...Мал"оумниците русофили нямат достатъчно мозък за да проумеят тези ход, описан в книгата " Изкуството на войната " от Сун Дзъ...

35

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Нато още не са почнали. Ако почнат, ще се чуе.

34

Цирк

преди 2 седмици

Абе нато,Русия ви изби и изгори сумата воени и техника в Украйна, горят като кибрит основните ви танкове и бронирани коли.Къде сте тръгнали да се закачате с Русия.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Значи всички съюзници през ВСВ са агресори, защото нахлуха в Хитлерова Германия. Логика на путинисти - инфантилна, но отвратителна.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Ама то Курск исторически е украинска територия

31

Анонимен

преди 2 седмици

То зеленски ще воюва до последния украинец.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Тук продължават инфантилните путинистки опорчици, обилно гарнирани с фашизоидни глупости, спуснати от Соловьов: "Украйна е измислена държава, украинците са руснаци, укри, а ЕС рухва, Путинова Русия просперира след санкциите!" Извод: санкциите срещу агресора трябва да се затегнат, за да "просперира" фюрерът и неговите путинисчета.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Този е никой, няма право да се произнася по въпроса. Иначе мтенията си може да ги дава, но те ка си просто лични негови. След като натовска техника е в Русия, Русия има право да нахлуе във всяка натовска държава.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Двойните стандарти на запада отново. Няма законно нахлуване в друга държава. Нито руското е такова, нито украинското! Точно тези, които лuжат вече с години 3aднuкa на Зеленски са виновни за падението на Европа, което може и да не си личи много в момента, но ще се задълбочава неминуемо с всеки изминал ден

27

Анонимен

преди 2 седмици

Путин се правеше на интересен и намери каквото търсеше

26

Анонимен

преди 2 седмици

Цирка в Украйна продължава. Запада води цирка и няма са се откаже от безплатна за тях робска сила да умира с милиони. До тук са загинали над 750,000 урки но на запада не им пука.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Русия по тази логика има право да избомби заводите в европа

24

Степан Бандера

преди 2 седмици

Курск е изконна украинска територия незаконно заграбена от Московието, в момента братлетата го освобождават