63

истински мъж

преди 2 седмици

И тази по.лу-д-я като оная бабишкера-меркелицата.

62

Анонимен

преди 2 седмици

Тази щампа "войната на Русия в Украйна" не ви помага. Не помага и щампата "Путин". Също "Европа такоз, Европа онакоз" 43% от площта на континента Европа е територия на РФ (без Крим, без новите 4 региона). И както България беше снабдител на Германия,без да праща войски срещу Русия, след това беше съдена като част от оста Рим-Берлин-Токио, т.е. като участнк във войната, така и сега сме участници в ГРАЖДАНСКАТА война, поредната на територия с богатства, жадувани от Запада от столетия.

61

Koher

преди 2 седмици

Фон Майн Фюрер забрави ли последствията от втората световна война!!!! Жена играеш си с огъня!!!! Вземи да се вразумиш иначе не те виждам в бъдеще!!!!

60

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 59 - Той, нашият министър, дано поне продума, че е съгласен, щото може хич да не се обади, само да подпише. Нашите са винаги съгласен с урсулите и б/варелите.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не беше политиката на Марула Европа нямаше да има нужда от производство на повече оръжие. А и при условие че то си дава на Украйна вместо да е за самия ЕС прави довода на кyкyндeла напълно невалиден

58

Анонимен

преди 2 седмици

До Реалност - Аборигените (ти сигурно си от фараоните) искат да живеят в мир. Не да ги засипват с ракети и да им избиват децата. Преди години темата беше За мир в целия свят?, сега е Война навсякъде, място без военни действия да не остане. Само дето, рано или късно, всеки си намира майстора.

57

Анонимен

преди 2 седмици

В момента се провежда среще на министрите на ВОЙНАТА на страните от ЕС. От България също е отшъл министърът на ВОЙНАТА, но не попадам в някоя медия да съобщават каква позиция има страната ни по исканото от Украйна изпращане ВЪВ Украйна на военни обучители и на още оръжие. Жозеп Борел го чухме да казва, че като стреляли по Москва не било война с Москва. Луциферите от ЕС искат да си спасят инвестициите в украински фирми (Борел има в 3 сектора) и за тах хоратаНЕ са жертви, даже не са бройки.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Ужас. Какво правим ние в подобни организации. Само за санкции и войни мислят. Дори олимпиадите вече не са спортни състезания, а пропаганда.

55

Реалност

преди 2 седмици

Абсолютно е права! Няма само държави от третия свят да се въоръжават да зъби и после да чупят стойки! Европа е била и ще бъде, барометъра на Света! Това, трябва да го разберат всички аборигени!

54

Анонимен

преди 2 седмици

Няма ли кой да отстреля тия рептили

53

Анонимен

преди 2 седмици

Ааа, ясно какво било демокрацията. Колкото повече оръжие толкова по-демокранично общество.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Като ви казвам, че там управляват психопати и социопати, дори имат тайни места за експерименти и изтезания на хора, следят и хората навсякъде, също е вярно и че са нацистки райх и с такъв манталитет, както Тръмп беше казал и т.н.. Абе с две думи: лудница; не постоянна, но почти. И дори не знаят защо го правят и с какво това им подобрява живота. Щастливци са онези граждани, които не подозират какви негативни неща се случват в ЕС и хората страдат.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Ако имахме управници тип Орбан, можеше и да се противопоставят. Ама те ще се унищожат едни други (което хич не е лошо) и никой пръста си няма да помръдне. Само ще са съгласни. Предварително и на всичко урсулешко.

50

Анонимен

преди 2 седмици

До Христо Христов....// НИкой не е гласувал за тях .. Те сами се избират. Като у нас.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Да им го заврат ... . Те си знаят къде

48

Анонимен

преди 2 седмици

Такива като този бабишкер които подържат и разпалват войни трябва да се копат по-надълбоко и по възможност да се постави бетонна плоча от горе.

47

Тиква

преди 2 седмици

Разгледах снимката, всички три персони у р у д и, продажници, на физиономии пише:Има война има пари ,има вирус има пари ,за нас.

46

Да

преди 2 седмици

Това е лудост ....на болни хора.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Продажнато корумпирана баби6кера трябваше да се нарита отдавна.

44

Тиква

преди 2 седмици

Щумбарфюрер в действие, ценности на нацюгите, който не съгласен, враг на Урсла, байдон,шолц,барбок, зеления наркоман.