8

Анонимен

преди 2 седмици

Ясно, значи ще ни връщат само онези мигранти, които не стават и за кирка. Демек престъпници и психопати с ножове. Тенкюююю, Урсулаааа!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Това от онзи Неолиберосоц пар тал dw ли е взето. Щото има и други медии там faz, welt които не представят нещата по-обективно

6

Алис Вайдел

преди 2 седмици

съпредседател на AfD е бивша консултантка на McKinsey с над 230 000 евро годишен доход, която в дисертациятя си е положила основите на китайската пенсионна система! Живее на семейни начала с друга жена в Швейцария и имат адоптирани деца! За разлика от зелените в Германия с отсъстващо или ниско образование или със изразен адипозитас, но съветващи какво да ядем (насекоми), но на сватбата преди десетина дни ястия с месо до припадък! Да такава е истината - неприятна!

5

Баба Гица

преди 2 седмици

Робитте свършиха. Набълбукаха се с пара зитъци, които чахат всеки месец да им патят за удоволствието да ги отглеждат по паркове и градинки и да им снасят новогерманчета.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Има кой да работи. Дават им по 10 евро на час на примaтите от близкия изток и всичко е на 6. Германецът за същата работа иска 25 евро. И тук е проблема вече на немците- залагат на евтината работна ръка за сметка на качеството. А и младите германци вече не са кадърни като старите. Брат ми е живял 10 години в Германия и казва: "Младото поколение в Германия за чееееп за зеле не става. Същите като нашите пубери. Клечка за у гъзаааааа си не могат да одялат. Толкова некадърни и незнаещи."

3

Анонимен

преди 2 седмици

Световен опит за отсортирване на емигранти-колкото искаш . САЩ, Австралия, Нова Зеландия....дори Русия напоследък

2

87

преди 2 седмици

Да експлоатира смрадливите инжинери Сичко що е *** на полето.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Като няма кой да работи да намалят работата и да пазят климатичните промени.