118

пияница мистик

преди 2 седмици

До Симеон === Няма как да си на 35. По-скоро си на 70 самотен пенсионер и сигура не си с "ВИШЕ", както и че никой не ти дава никакви "ВАЛЧЕРИ" :))) Айде като сте неграмотни, поне го давайте малко по-сериозно с изказванията :)))

117

София = 10 милиона

преди 2 седмици

Идвайте всички в София за да стане като Мумбай. Ще гледаме сеири и циркове.

116

Анонимен

преди 2 седмици

Трябваше да си остане Търново столица на България, те са били по град от онова селце София след 1978г., ама каквото било било... :)))

115

Анонимен

преди 2 седмици

Не са фукльовци , а лъжци. Измислят си истории за колко им били начетени семействата. Кой си разказва семейния бизнес живот в анонимен форум? Това са платени манипулатори от НПОтата на Сорос. Такива са опорките за месеца , за да сеят раздор в обществото.

114

До Симеон

преди 2 седмици

В колцентър бъхтиш за 1100 лв при положение, че в Лидъл продавачите започват от 2100 бруто (отвори джобса) +ваучери за храна. Майтап ли си правиш?

113

БСП пенционер

преди 2 седмици

народа няма какво да яде! умира от глат! герп са виновни. при бае тоше бяхме сити и с ногу пари. имаше сичку! коли свободно дивани паламуд но наи вечи портокали и банани. ся ништо няма. бсп да се връшта на влас да на опраи!!!!

112

do 110

преди 2 седмици

На "ваЛчери" спрях да чета. За *** и това ти е много ;)

111

Пловдив

преди 2 седмици

Много фукльовци в този сайт, много самохвалство. В действителност е малко по-различно. Не всички са в София и не всички получават 5-10000 лева и повече. Масовите заплати са до 2000 лева. Всички друго са празни приказки, самохвалство, кой е по-велик.

110

Симеон

преди 2 седмици

Каде ги дават тези пари? Не честно питам? Работя в кол център с више съм и съм на 35 години заплатата ми е 1100 чисто след данъци и ми дават и 80 лева валчери за храна. Наем ли да плащам на работа ли да ходя. Да мъж съм и съм с един език.

109

Ели

преди 2 седмици

До 103. О, не споря, че са неуки! Не смятам и че нискоквалифицирания труд трябва да е равен с директорска заплата, или както е във вашия случай с продавач с умения. Просто искам да кажа, че се създава грешна илюзия, че в София едва ли не и да метеш улицата и те замерят с торбата с пари.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Да направят едно забутано село столица и после да викат на другите провинция..., голЕм смЕх наистина са тези шопи :)))

107

до 105

преди 2 седмици

Само да вметнем, че шопите населяват селата около София и не говорят правилен български език. Книжовен български език 100% правилен се говори в центъра на града от интелигенцията. 80% от София са навлеци от провинцията и неграмотни работници от Кремиковци- за тях са построени панелните гета. Та да- кореняците софиянци говорим 100% правилен български език.

106

ДО 104

преди 2 седмици

Твоят бизнес е нишов и е нормално да търсиш специален човек. Искат се познания да продаваш вина по 100++лв. бутилката и сирена и те по толкова на килограм. До нас има един магазин за хубави вина- винаги с усмивка си тръгвам от там и олекнал с няколко стотака :) В този случай хората не са продавачи, а буквално партньори в бизнеса.

105

Анонимен

преди 2 седмици

То по-големо село от Софето има ли, особено като ми кажат трето поколение софиянци, почвам да се заливам от смЕх, че и говорили правилен български шопите, това е нещо ново :)))

104

Мила

преди 2 седмици

Добре бе, хора как смогвате с 1500 лв? Трябва да сте сами и да живеете при вашите, иначе как става? 900 лв е детската градина, 470 лизинга на колата, ипотека/наем 1000 лв. Храна, сметки, парно през зимата? Математиката не излиза. Няма логика в това, което говорите...

103

до 101

преди 2 седмици

Ели, заплатите са такива, защото хората са неуки и се сългасяват да работят за 1500лв.. Сама го каза- продавачи. Не могат нищо. Абсолютно нищо. И аз имам малък бизнес с гурме магазин (писал съм го много пъти в сайта). Моята продавачка е обучена да продава вина, меса, сирена. Има завършени 3 курса по сомелиерство. Знае 2 езика (доста чужденци има в района на магазина). Плащам й близо 4000лв..

102

Богати програмисти

преди 2 седмици

Програмистите са богати и са основно в София. Това го знаем.

101

до 95

преди 2 седмици

Относно детегледачките- всеки си мисли, че може да гледа дете. Дойде ми някаква раздърпана парцалана, 2 думи на правилен български не може да върже, смърка, тикове има, неадекватно се държи... Конкретно това момиче е завършило психология, много скромно, много начетено- учи детето на английски, готви разкошно, подрежда къщата. Невероятно мила и всеотдайна. А родителите й- разкошни хора! Майка й университетски преподавател, а татко й- архитект. Такива хора почти не се намират вече...

100

Ели

преди 2 седмици

Абе има и в София доста хора, които работят за 1500 лв. По магазините масово продавачите са на такива заплата. Познавам няколко човека - в синята верига за алкохол и цигари е около 1500 заплатата, една позната беше за кратко в мол Парадайс на такава заплата. И тук говорим за вериги, не за някой ЕТ, който няма от къде да ги извади парите за заплата. В тея големите оптики и там имах позната за подобни пари.

99

факт

преди 2 седмици

е заради такива статии София се превърна в миекащ , ромска и турска реч град !