10

за 9

преди 2 седмици

До Анонимен...Точно в Турция ще ви чупят главите на вас убийци

9

Математик

преди 2 седмици

От остър миокардит и Ердоган не може да ви спаси детето!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Бургазлии са мръсни хора, болниците им са опасни

7

Анонимен

преди 2 седмици

В Турция щяха да ги заключат всичките и да ги почупят от бой в мазетата на полицията.Ама не бой по един шамар.Шутове с кубинки в главите и палки през зъбите.Гледал съм клипчета от там турските полицаи как им се разхождат по главите а те овързани като пилешко роле.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Това е хаберче, което им напомня че освен права имат и задължения. Сигурно са с платени на сто процента здравноосигурителни вноски,изрядни данъкоплатци,абе за пример,любимци на НАП.

5

Йорданка Толева

преди 2 седмици

Лекарите в България са първо бизнесмени, после - всичко останало и най-накрая - лекари.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Тези хора първо самолекуват децата си. След това когато стане опасно за живота му, търсят помощ. В повечето пъти е неспасяемо положението заради късно потърсена лекарка помощ. Кой лекар нарочно ще им умори детето? Това са необразовани хора, те нямат елементарна обща престава за нищо. Много им е трудно да приемат истината. Те живеят в собствен свят. Нападат и бият лекари ежедневно..

3

От опит

преди 2 седмици

В Бургаската болница лекарите са некадърни, нагли, безотговорни и груби! От опит! Не си водете близките там! Има 2-3 свестни лекари само. Санитарите и сестрите и те са под всякаква критика. *** прости, нулева култура и отношение. Изопщо не им пука за човешкия живот. Парата гледат, парата!!

2

Йонка Тодорова

преди 2 седмици

Само така! Прави са хората. Може и роми да са, но и ние българите заставаме твърдо зад тях!

1

Анонимен

преди 2 седмици

На място е пристигнала полиция, която да свали напрежението. :)))