15

алко

преди 4 седмици

Аз като дете на алкохолик и лично станал такъв покрай него израствайки, спрях с ужасно много мъки преди 4 години след тежки злоупотреби. С радост забелзявам, че младите не са с бутилки в парка от обяд както бяхме ние като ученици. Ще се радвам ако загърбим тази и други вредни традиции и България върви напред. С пияници не става. Поети, писатели, художници - те си решават. Но учители, всяккави хора, които градят бъдещето на държавата ако са трезви ще сме една идея по-добре.

14

Самогон

преди 4 седмици

Статистиката е за продаден алкохол, не е нито за изпит, нито пък за произведен в домашни условия.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Важното в, че България е първа по пиене на ракия. Ако България някога е домакин на Олимпиада, огънят ще бъде запален под казан за ракия.

12

Foreve

преди 4 седмици

Ако пиете, пийте разумно, домашна ракийка от истински натурални плодове и винце, и после го избийте на любов , не на война и глупости.

11

до спорещите долу

преди 4 седмици

Да, българите не са измислили алкохолизма, но при нас не се брои за прооблем почти, а това е един от големите според мен, които пък води до битовото насилие и напрежение пък за израстващщите деца например и т.н. и т.н. В Британия и Финланидя има ужасно много пияници, но там знаят, че това е сериозен болестен проблем (не, че са го разрешили де)

10

Анонимен

преди 4 седмици

И каква стана тя? Ами Русия? Нали там най-много пиеха?

9

Анонимен

преди 4 седмици

Че в България има ли невисшисти?

8

Анонимен

преди 4 седмици

Е кво да кажеме ние с гимназиалното.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Защо се пропива човек, защото е безсилен за онова, което животът му в родната страна предлага. Е отчаянието се замества със алкохолна забрава за съжаление.

6

vale_karo

преди 4 седмици

Такава ала-бала-ница скоро не бях чел. Истината е , че не можах да стигна и до средата. Да са живи и здрави медиите които ни забавляват така. На здраве!

5

До 5

преди 4 седмици

Българина е битов алкохолик. Пада и се въргаля по земята из къщи. Много повече българи са тежки домашни алкохолици от гърците или турците примерно

4

Анонимен

преди 4 седмици

В България има хора, които си мислят, че 50-100 ракия на ден е за здраве. Обиколих света и такова пиене няма друго, освен в Русия. Там е опасна работата вече, ама поме е ясно от къде сме го хванали и ние.

3

Анонимен

преди 4 седмици

това не е вярно, няма да видите в България алкохолици паднали в безсъзнание по улиците, които ги прибира полицията, но в другите страни има, за нас могат да кажат всичко каквото си поискат, защото никой не протестира, няма политик или публично лице, което да защити собствения си народ

2

Висшист

преди 4 седмици

Аз не си падам по пиенето но всяка вечер преди да заспя думкам по и една бутилка райски газ на вечер. Действа ми терапевтично. Спя като къпан и на сутринта съм свеж и енергичен . И най вече не се карам със жената !

1

Яна

преди 4 седмици

България е страна, в която ако не пиеш хората си мислят, че си болен или луд. Без коментар...