123

Анонимен

преди 1 месец

В новата история на България имаше само един политик който наскоро имаше годишнина от cмъртта му, и в близко време такъв няма да има. Вие какви политици ощаквате от такъв народ, още повече сега когато младите са тотално опростачени, младите хора в България за нищо не стават. България е обречена, вие на какво се надявате? Че с избори на некадърници нещата ще се оправят. Няма да има достойни политици от такъв народ, ако ще и всеки месец да правите избори.

122

ПАРТИЯ - КЕШ

преди 1 месец

НОВАТА ПАРТИЯ НА "ЛЕТЕЦА-СЛЪНЦЕ".... НЕЯ ЛИ ЧАКАТ СММОТАНИТЕ РУСОФИЛИ ДА И ОПРАВИ ЖИВОТА?

121

Гласувайте, българи!

преди 1 месец

От избора ви зависи дали ще плащате ниски или високи данъци, дали полицията ще ви пази или ще ви мачка, дали децата ви ще бъдат първи или последни по функционална грамотност в Европа, дали трудът ви ще получава адекватно заплащане. Въпрос на приоритети.

120

Гласуване стратегия

преди 1 месец

Един глас в повече може да разбърка картите на всички играчи на масата - особено в днешната ситуация на "къси дистанции" между партиите.Не забравяйте, че разпределението на силите в парламента е функция от избирателната активност. Кой ще прескочи бариерата, кой ще падне под чертата, кой ще е следващият "разпределител на порциите" и кой ще се добере до златния "1 процент" за държавна субсидия - зависи най-вече от това дали ще се разходите до кварталната секция.Ако не разпознавате отявлен фаворит, сменете перспективата. Винаги можете да намалите шансовете за успех на вражеския отбор, като гл

119

Докато има ГЕРБ

преди 1 месец

Партия със Радев е възмоно решение на уравнението ,но не ми е ясно много ориентацията му дотук на ясно поставени въпроси той мънка няма твърда позиция това на ЕС не се харесва 100% за феновете на Путин е прекрасно уеъртането и Крим е руски и украйнци предайте се за да свърши войната ! Но все пак той е сила но не се знае кога във времето и дали ще тръгне да се бори за друг вид ценности и дали ще реши, че изобщо може да прави завой или е невъзможно това ,което говори да го направи.

118

Гласоподавател

преди 1 месец

Колкото по-рядко гласувате, толкова по-рядко ще виждате интересите си защитениВсяка партия разполага с инструменти, чрез които измерва шанса да ви накара да пуснете бюлетина - съответно, преценява дали има смисъл да влага съществен ресурс, за да ви разубеждава чрез конкретни обещания.Няма значение дали сте мъж, жена, интелектуалец, общ работник, пенсионер, майка с количка, идеалист, ***, ироничен хипстър или изборен турист - гласът ви тежи точно толкова, колкото на всеки друг пълнолетен български гражданин.

117

Анонимен

преди 1 месец

До 118,Румен Радев има още няколко години като президент, ще почакаш!

116

Анонимен

преди 1 месец

В България все още има 20-30% наивници които ходят да гласуват с надеждата че ще променят нещо. Но още ще намалеят.

115

absurd

преди 1 месец

Бих гласувал само за президента,останалите са разбойници

114

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Нова партия няма да има защото чекмеджетата са празни. Борисов си отиде, Радев си отива след година и половина. ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОМЯНА.

113

Затова

преди 1 месец

Българската Конституция не предвижда долна граница за избирателната активност, под която изборът е невалиден. С други думи: дори пред урните да се явят само стада от "купени" избиратели на ГЕРБ и ДПС, парламентът ще се свика. 240 души ще се закълнат като "народни" представители, независимо, че ще представляват себе си и крепостните си селяни. Тогава вече жална ни майка!

112

Анонимен

преди 1 месец

КАЗВА СЕ Л У С Т Р А Ц И Я . С 40 ГОДИШНО ЗАКЪСНЕНИЕ. ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ. И ПРИ ДОБРО СТЕЧЕНИЕ НА СИТУАЦИЯТА. КОНФИСКАЦИЯ.

111

Анонимен

преди 1 месец

Едни и същи лапнишарани се ловят на новите партии на Мафията, които тя им пуска. Винаги се ловят на Новото и Лъскавото. Кълват винаги. Величие, Възраждане, Промяната. Мафията ще им даде нова партия за избор. Пак ще клъвнат и пак ще разберат, че са излъгани и ще чакат новата партия на Мафията да им донесе промяната, възраждането, величието.

110

Анонимен

преди 1 месец

ПРОМЯНАТА РАЗПРА МЕКИЯ ДИКТАТОР КАТО ЧЕРВЕНА ПАРТЕНКА

109

Абе 105

преди 1 месец

Тоя т.нар. от теб истински мъж - Радев лансира в политиката Асен, Канадеца, Денков. Без да съм фен на Борисов-Доган само това е достатъчно да не му вярвам. Поне докато не каже публично кой ги предложи и за какъв рук ги избра.

108

JERRY VASSILATOS

преди 1 месец

ГЪРЦИТЕ НЕ ОДОБРЯВАТ БОНУСТЕ ЗА НЕА ДИМОКРАТИИА !!..ОХИИИ...ОТ 35 ГОДИНИ ИМА БОНУС ЗА ПЪРВА ПАРТИА , НО ТОВА ИЗКРИВЯВА РЕАЛНАТА ДЕМОСКОПИА = НАГЛАСАТА И НАСТРОЕНИЕТО НА ГРЪЦКИЯ НАРОД.....В ГЪРЦИЯ ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ КАКТО ЗА БОНУСА, ТАКА И ЗА БРОЯ ДЕПУТАТИ...ГЪРЦИЯ Е 10 413 000...НЕМОЖЕ ЕЛЛАДА ДА ИМА 250 + 50 БОНУС = 300 ДЕПУТАДОС ??..НАРОДА ОТ 20 ГОДИНИ ИСКА ДА НАМАЛИ БРОЯ ИМ, И МНОГО СКОРО ЩЕ ГО ПОСТИГНЕ !!.....90 депутата + 20 БОНУС...ТАКА ЩЕ СТАНЕ В ГЪРЦИЯ МНООООГО СКОРО...ОТ 300 НА 110 !

107

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И СЕГА СА НИЩО

106

Докато има ГЕРБ

преди 1 месец

Мижавия интерес най устроива ГЕРБ-- за тях това е първа сила ! ПП предадоха избирателите и сега са нищо , Възраждане до 15 % бсп 10% ама те със Възраждане са про - путински анти ЕС партии тоест те са изолирани ИТН -5 процента я имат я не ! Ако Величие си стъпят на краката да стигнат до 10 % сега ако има следващи избори да ги припознаят хората може и повече -- но те си нямат свои хора ще им набутат разни агенти и поставени лица и ще ги ликвидират по милиционерски от вътре като първия път ....

105

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 106 Че в момента има ли по-големи мутри гомнояди от ПП! От тях трябва да ес спасяваме!

104

Промяна!

преди 1 месец

Промяната изисква неимоверни усилия на група млади хора - искащи, можещи, отстояващи и най- вече търпеливи. Защото сме млади, нетърпеливи и искаме нещата да се случват тук и сега. Не може да сме импулсивни в политическия живот - изисква се много търпение, последователност в мисли и действия, упорство. Ако не гласуваме, това означава, че оставяме някой друг да решава вместо нас.Много ми харесва лозунга "За да вземеш, първо трябва да дадеш". Без да си дал своя принос на държавата, как може изобщо да искаш. Т.е без да си гласувал доверие на някого, как можеш да искаш нещо от него?!