302

Анонимен

преди 1 месец

А в това време,някъде в Москва,Филип Киркоров се кълчи по чорапогащник.

301

Анонимен

преди 1 месец

руснака е природноглупав и непълноценен индивид .Павлов ..да оня с кучето и основния рефлекс

300

Анонимен

преди 1 месец

Всичко,което трябва да знаем за Расийската федерация,е че е суровинен придатък на Китай. Територия на азиатския дракон.

299

Jew

преди 1 месец

До Jew --- Проникнал си много яко в "Световната конспирация" на Никола Николов, която предизвика смях в САЩ, защото данните Му идват на талази от изрезки на жълтата (булевардна) преса и негови лични фантасмагории. Ползваната "литература", която е посочил, като "източниk" не съществува в Библиотеката на Конгреса във Вашингтон DC. Дано ви махнат визите, та да прогледнете.

298

До 298

преди 1 месец

И да съботират Атомни Електроцентрали и да Взривяват Газопроводи!

297

Анонимен

преди 1 месец

294, фронтът е на друго място. Дадохме оръжия на тези 'войници', за да бранят територията си, не да правят инвазии и да разгонват мирни жители. Това е чист тероризъм.

296

До 289

преди 1 месец

Аа моля ти се санкции само за Русия!Я виж военния престъпник Натаняху го аплодираха 45 пъти в Конгреса! Израел уби 40 000 цивилни, пък си участва в Олимпийдата, търгува си, никакви арести от Международния Наказателен Съд, никакви санкции от ЕС, никакво възмущение..

295

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Още един успех срещу руския фашизъм. Фашизъм,империализъм,расизъм,нямат място на Земята. Демокрация,плурализъм,хуманизъм--те ще победят. За съжаление България е още на светлинни години от тези добродетели.

294

сеирджия

преди 1 месец

Аз мислех че руснетата са овладяли положението, и путин вече дава коктейлпарти в землянката!

293

Анонимен

преди 1 месец

Сега Покропак бил светия граал то същото го говориха и за Лисичанск и за Бахмут и Маринка и какво освен масова смърт за руската армия друго не се постигна а да се надяваме старите *** Герасимов Путин и Ко да постигнат друг резултат е ...Как беше дефиницията за лудост да правиш едно и също по един и същи начин и да очакваш различен резултат ...

292

Чугунолеяр

преди 1 месец

До Анонимен 289 --- Ти да не си сръбнал самагонь? Кой кого нападна и ЗАЩО! Нападнатият, взе инициативата и има право да прави каквото си иска с нападащият. Що рИвете ся, а?

291

До 284

преди 1 месец

Само дето той не беше в някаква нива,а като падне никога украинците няма да си го върнат,Има една поговорка, Бързата *** слепи ги ражда

290

Jew

преди 1 месец

Всичко което трябва да знам за САЩ, е че е под кантрола на Израел и Израелското лоби :)

289

До Soldier

преди 1 месец

На кои най силни опоненти? Хетите или Афганистанците? ОбъркАх се!

288

Soldier

преди 1 месец

До До Мexico -- За военната им мощ, думам чадо, а не за пенсионерите им и одъртели жители. Американците чупят вратовете дори и на най-силните си опоненти. Ти ми приказваш за обучавани амигоси от рашъ, иран, и може би северна кУрея. Таратанци. Ше ги смелят на кайма спец частите на САЩ.

287

Анонимен

преди 1 месец

'Браво' на тези терористи. Интересно къде са санкциите за същото нещо, което Русия направи през 2022 г. Светът понякога е толкова двуличен, че чак изглежда невероятно.

286

Покровск

преди 1 месец

Го евакуират спешно 60,000 души.. руската армия е на 10 км от града! Предстои голяма битка! Покровск падне ли, се сриват логистичните линии на Екрайна в Донбаския фронт..

285

До 284

преди 1 месец

Успя ли да си избиеш комплексите за малоценност или пак Греда

284

До Меxico

преди 1 месец

САЩ - символ на мощ и непоколебимост към всеки мдаа и от Афганистан се изтеглиха мощно и непоколебимо ;)

283

Анонимен

преди 1 месец

*** Герасимов жертва де що има боеспособно в Донбас белким си опази поста играе вабанк спрът ли ги а те ще ги спрът дали на тая линия или след 10км но ще ги спрът а изрязан тил снабдяване и без попълнения руснаците ще умрат ЕТО ТОВА СТАВА в Домбас по перво канал друго ли ви казват или си само природно глупав