678

Пророк Йеремия

преди 1 месец

И ще бъде Светлина.... Все пречистваща....И за едните и за другите....Така че, не си чешайте езиците, а си избършете н.... те г.... ове и марш по дупките :)))

677

.

преди 1 месец

Други медии със снимки и видеа показват как всичко украинско там се унищожава. Тука идвам само да се драча с натювците, не да чета лъжите ви.

676

Анонимен

преди 1 месец

Радев и Копейкин са забелязани, да бягат по бели *** ,назад от Куркс !!!!!

675

Димо

преди 1 месец

Руските *** се чудят каква глупост да изръсят. Все някой им е виновен, все някой им е крив.Абе ***, вие нападнахте Украйна...не тя вас.Русия трябва да бъде заличена, тя наистина е ЗЛО - както беше казал Рейгън.Повечето западняци си мислят, че с тях може да се говори като с нормални хора, да се обсъжда и преговаря, но не...те са на ниво 19-и век.

674

Анонимен

преди 1 месец

Ха.ха.ха.ха.ха.ха .И д,ржавата kochina Русия срещу КОЙ ЩЕ СЕ БИЕ ????? *** алкохолици от Кремъл ,две години плашат с ядрени оръжия ...Сега като видяха края на държавата им ,всеки ден измислят кагебейски партенки..Те предизвикват съжаление у нормалните хора ,за пропадналия морал и нормалност в руското управление .....

673

пропуснат шанс

преди 1 месец

Язък, че свърши олимпиадата във Франция ! Руската армия с тези нахъсани украински треньори щеше да завоюва безапелационно всички медали в бяганията !!!

672

Анонимен

преди 1 месец

От десет дни ,Путин не е излизал от бункера ,,,Не се хранел, напикавал се и говорел несвързани неща ....

671

Ха ха ха

преди 1 месец

За първи път в световната история Атомна сила е бита на собствена територия като дайре на селски мегдан! Това е позор за Путин. Според русофилията било временно. То и аз шибах временно ама булката роди

670

Анонимен

преди 1 месец

Телата на терористите са разхвърляни в цялата погранична зона.

669

cunimi ku...

преди 1 месец

До До661 --Ще има зад Москва.

668

Анонимен

преди 1 месец

Цяла Русия с нетърпение очаква САЩ и Украйна, да ги освободят от Кремълската тирания на военнопрестъпник N 1 в света Путин !

667

Анонимен

преди 1 месец

Москва е близо, някакви си 300 км.Строят окопи *** ....Но това не върши никаква работа ,срещу американските и английските ракети ...

666

Анонимен

преди 1 месец

За Курските пенизи на Сирски ВСУ ще плати гигантска цена. Разтягането на фронтовата линия на север засяга преди всичко самите украински войски.

665

Анонимен

преди 1 месец

Филиал на Фауве съкращава една трета от всички работни места. Поради значителен спад в продажбите, IAV обяви, че планира да съкрати 2000 работни места в близко бъдеще. Това означава, че всеки трети служител ще загуби работата си. Доставчикът на автомобили е дъщерно дружество на Volkswagen Group. В цяла Германия почти всеки ден се съобщава за масови съкращения.

664

Анонимен

преди 1 месец

Руската газ става все по търсена в Европа.

663

Мхм

преди 1 месец

До АнонименИзлеза, че Зеленият е Божят син... един такъв смъркащ Христос...Абе що не си ....!

662

Анонимен

преди 1 месец

Цените на газта в Европа достигнаха годишен връх. Фючърсите на газ в най-големия европейски хъб, холандския TTF, са били на цена от 40,6 евро за мегаватчас. Това представлява ръст от 12% от началото на месеца.

661

До661

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия още ли няма ограда

660

посраното ЕСе

преди 1 месец

За Грузия не е от решаващо значение кога ЕС ще започне преговори за присъединяването й към Общността, заяви премиер-министъра Кобахидзе.

659

До 657

преди 1 месец

Е те нападнаха, които трябва и украинците с тия глупости го доказаха,ама не са научили една поговорка.Не се опитвай да хапеш тоя, които може да те изяде