13

Анонимен

преди 1 месец

До 10, хахах, руска подмeтко, Расиа и дрон - все едно мaгаре и космос! ХАХАХАХ, те не могат един смартфон да направят, имали били дрон! ХАХАХ, една малка държавица Украйна, която не е Велика сила, пръсна руския ти зaдник, а ако те набарам, ще те пръсна и аз!

12

Анонимен

преди 1 месец

Вие наистина ли си мислите, че украинците с 5 бригади/полка, това са максимум 25 хил човека, ще успеят да завладеят Русия? )))) Навлезнаха в Курска област в квадрат 30:30 км и отделни малки групи навлизат с бърза скорост на още макс 10 км навътре. Прилича на набезите на тер. групировка Боко Харам в Нигерия, Чад и Нигер. Ефективност нулева. Брутални самоубийствени рейдове. Американският генерал направил тази стратегия със сигурност е някой некомпетентен джендър ))))

11

Незабавно изселване

преди 1 месец

от България на Гербаджийската мършава администрация, която по Кремълски модел доведе държавата до тотален геноцид с нищоправене и корупция и продължава да гласува за престъпната мутра ББ и шайката му.

10

Hannover-Burgdorf

преди 1 месец

Значи още едни избори и след Нова година! Само че кой ли плаща всичко това? Време е да сгъваме цирка и всеки кой за къде е, този път за постоянно!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Краварски к0птор- няма лошо обаче сме определени от Кремъл като врагове, а ти казваш че са ни братя, те са ни подготвили ядрени бомби- ти така ли разбираш братството?!?!

8

Анонимен

преди 1 месец

Русия създаде нов ФПВ-дрон камикадзе под името "Княз Вандал Новгородский". Този дрон работи с оптичен кабел и нито една система РЕБ не може да му противодейства. Сигналът е отличен, а изображенията са супер изчистени. Руснаците ви пръскат русофоби, нацяги и джендери. За да живеете трябва да се предадате.

7

Справедливост

преди 1 месец

Резултатите в проценти да се смятат от имащите право да гласуват, а не от явилите се на изборите. Така е най-справедливо кой да влезе в парламента. Защото бездействието също е действие.

6

Анонимен

преди 1 месец

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност".

5

Всички на избори

преди 1 месец

Народе- отиваме всички на избори или моделът Баджанаците и техните проруски проксита- съвсем ще ни погубят!

4

Краварски к0птор

преди 1 месец

Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!!

3

Анонимен

преди 1 месец

ДПС обаче няма да могат да се регистрират, така че добавете процентите им към ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако тия резултати се запазят (а дори и леко да се променят все тая), какво правим? На осми избори през март ли?

1

Анонимен

преди 1 месец

Фигуранта бая шарани излъга с тия пепета измамници и продължават да зяпат явно