9

Анонимен

преди 1 месец

Това е велика победа на великия Путин. Слава на Русия

8

АнонимеН

преди 1 месец

ИМЕТО Е Мартыновка

7

Анонимен

преди 1 месец

е как така бре, нал' ахмаците беха отблъснали украинците още на 7 август ???? даже лично Герасимов докладва в прям ефир

6

Политкоретен

преди 1 месец

Ми който е чел история знае, че това е стара руска тактика: пускаш врага в земите си, отегляш се и постепенно го обграждаш. Сработило е срещу Наполеон и Хитлер. Ама всички са гледали само спестовните си книжки или Дисни.

5

блицкриг

преди 1 месец

Апти е новата звезда на руския тик-ток, унищожава и асвабаждава.

4

Анонимен

преди 1 месец

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.

3

Браво!

преди 1 месец

Браво на героичния руски народ, но най-вече на неговите ръководители, както и военни командири и политически комисари, че в дори и най-горещите августовски дни не е да ходят на море, ами гинат геройски за нова епична победа при село Мартинова. Браво!

2

Анонимен

преди 1 месец

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

1

IQ 3.14

преди 1 месец

лапти аладинов, дето се беше разминал с украинския спецназ, си е върнал село хахахах сигурно джипката му е загаснала.