177

До 165

преди 1 месец

Ти си вярвай на глупостите само,дето ние сме българи и сами можем да видим с очите си украинската селения и простотия

176

бб

преди 1 месец

До аа... Всичко е временно !!!

175

Анонимен

преди 1 месец

Кога най-после ще видим придобивката , на г-жа Зеленская - ''евтината'' лимузина !

174

До 170

преди 1 месец

Само, дето не са дошли тук руснаците да просят и хленчат,а такива като теб бе украинска копейко и явно трябва някой да ти направи главата мека,за да се научиш как трябва да се държиш в чужда държава

173

както обичат да

преди 1 месец

казват корпорациите - Ами не е морално, но пък е законно! Технически, да, не са нелегитимни, нали се води война уж. Казвам "уж" защото Украйна продължава да печели от транзитни такси за руския петрол и газ. Иначе в тая област нямаше военни обекти и това си личи по това колко бързо успяха да напреднат украинците. Ама щом така са го решили, по-голям проблем е за тях обаче.

172

аа

преди 1 месец

Браво но украиците

171

Анонимен

преди 1 месец

Приживе , Навални :--''Крим е руски'' ! А де ?

170

До 158

преди 1 месец

Ами така правят украинските копейки нагли,ама не знам що ние още им търпим простотиите тук,а не ги подкараме да се научат,че не сме като руснаците да ги жалим.Като си нагъл в чужда държава бой, докато не ти омекне тиквата щом не си ходил на училище да получиш някакво възпитание

169

А

преди 1 месец

Тя офанзивата вече спря.Руснаците постепенно изтласкват урките.За всички е ясно,че тези,каито са на територията на Русия няма да се върнат живи.Една бригада вече замина и даже труповете няма да им върнат та майките и децата им да ги изпратят за последно.

168

Анонимен

преди 1 месец

Тия какво точно си мислят, че ще постигнат с 10 000 наззиста? Вече рашките се окопитиха, докараха в пъти повече армия и техника, въпрос на време е да могилизират и последният хохал на руска територия.. но подозирам, че няма да бързат.. хем ще принудят хохаалите да изтглят военни от другите райони, хем хохал с отановско оръжие на руска земя им е дюшеш за пропагандни цели.

167

Км

преди 1 месец

Всички украинци,които са нахлули в Курска област са с еднопосочен билет.

166

Супер Селтак

преди 1 месец

Аве щом войната се води вече на руска земя не е ли време да им върнем бежанците а? докога ще ги хрантутим и финансираме почивката по курортите?

165

Анонимен

преди 1 месец

""Още фантазии имаш ли просяк ,който не е разбрал,че да не харесваш нагли просяци в страната си няма нищо общо с русофилството" -Напиши тогава, че руснаците са терористи и живеят в голташка пРосия!" Не става нали kAпейка абна, иначе спират сандвичите от пасольството от раз, нали?

164

Анонимен

преди 1 месец

Как бе лафът :Глупави хора , ама с голямо самочувствие !За тЕя укри , няма връщане , ще направят икономии на Зелев от заплати !

163

Анонимен

преди 1 месец

Късно е, чадо. Да бяхте подписали в Истанбул, а не да слушате наглосакските си шефове. Сега руснаците имат основание да откажат и мирен договор.

162

Анонимен

преди 1 месец

Пхахахахахаа, тая офанзива ще приключи с унищожението и на последния бандеровец-нацист позволил си да стъпи на руска земя! Украинците упорито вървят към тотално самозатриване. Ако си мислят, че руснаците ще преговарят за своята територия....пхахахахаххахх

161

Анонимен

преди 1 месец

Тия не си научиха урока от кримки и предните наглувания в Русия.. и този път успешно изпратиха "най-подготвените" си военни на сигурна, но безсмислена гиббел.

160

Анонимен

преди 1 месец

Картата на ВСУ се покрива с тази на Русия. С малки изключения. Което означава следното. Контрол на територията на ВСУ около 200 кв.км зона на водене на бойните действия около 250 кв. км. Или общо атаката на ВСУ е засегнала не повече от 500 кв. км. И сега въпросът е ЗАЩО Зеля излъга за 1000км в присъствието на ГЩ на ВСУ 💊⁉️Хомо дружинката все повече прилича на последните дни на техните идейни родители от райха. Хитлер до последно е смятал, че има 2 милиона армия в Берлин и е искал да отблъсне Русия. Всички фашисти и техните сподвижници, рано или късно започват да халюцини

159

Конфуции

преди 1 месец

Европа вече няма право да се меси в конфликта, досега се месеше в защита на суверенитета на Украйна, но откакто Украйна се превърна в агресор намесата вече може да бъде вредна за имиджа на съюза.

158

Да

преди 1 месец

Чисти фашисти са украйнците,погледнете кръстовете на танковете.Дано Русия по бързо ги унищожи.